JM does not take responsibility for the translation

FÅ FORTRINNSRETT TIL DIN DRØMMEBOLIG

Som VIP-medlem får du forhåndsinformasjon og mulighet til å kjøpe en JM-bolig før den legges ut for offentlig salg.

SLIK FUNGERER FORTRINNSRETTEN

VIP-medlem er blandt de første til å få vite når nye boliger kommer for salg! 5-11 ganger i året sender vi ut informasjon om de boligprosjektene som er aktuelle for VIP-salg. I løpet av VIP-perioden på 10 dager får du tilgang til fakta, plantegninger, priser og mulighet til å legge inn et kjøpetilbud før boligene legges ut for offentlig salg. Ettersom innmeldingstidspunkt gir ansiennitet, lønner det seg å melde seg inn tidlig.

 

 


Det spiller ingen rolle når du gjør ditt boligvalg i løpet av perioden - boligene tildeles ut fra ditt registreringstidspunkt som VIP-medlem. Hvis det er flere aktuelle boliger som du er interessert i, kan disse også velges - i prioritert rekkefølge, og sjansen for å sikre deg drømmeboligen øker. Du vil kun være bundet til ett kjøp om gangen.

Selv om du er VIP-medlem må du registrere din interesse for aktuelle prosjekter for å motta nyttig prosjektinformasjon av oss per e-post. 

VIP-visning

I VIP-perioden arrangeres det egen visning for VIP-medlemmer. På VIP-visning kan du se modell og tegninger av prosjektet, innredningsprodukter, samt ved noen anledninger mulighet til tomtebefaring. Du får også anledning til å  stille dine spørsmål direkte til selger og prosjektgruppen.

Kostnaden for å være VIP-medlem og få fortrinnsrett til JMs nye boliger er 100 kr pr. år.

Du kan når som helst si opp ditt medlemskap.

 

 

Jeg vil vite mer