JM does not take responsibility for the translation

JM Med bransjens mest fornøyde kunder - igjen

Nyhet 16.02.2017 14.16

For tredje år på rad er det JMs kunder som er mest fornøyd med sin nye bolig. Det viser Prognosesenterets måling blant kjøpere som overtok sin nybygde bolig i 2016. Også i 2014 og 2015 hadde JM Norge bransjens mest fornøyde kunder.

16. februar mottok JM Norge prisen for å ha landets mest fornøyde boligkunder. Med en tilfredshet blant boligeierne godt over gjennomsnittet blant konkurrentene, fikk JM uttelling for sitt målrettede arbeid for kvalitet i alle ledd - med et klart mål om fornøyde kunder.

– Målingen og kåringen er en inspirerende bekreftelse på at vi har gjort mye riktig i vårt arbeid med kvalitet. Vi setter stor pris på denne tilliten og anerkjennelsen fra kundene, men vil ikke la det bli noen sovepute. Vi skal fortsatt jobbe hardt for å forbedre oss ytterligere, sier administrerende direktør Martin Asp i JM Norge.

I Prognosesenterets omfattende undersøkelse blant boligkjøpere som overtok sin bolig i 2016 kom også tre av JMs norske boligprosjekter som ble overlevert til kjøperne i fjor på listen over de ti beste prosjektene, hvorav et på annen plass. 

– Å kjøpe en JM-leilighet skal være noe ekstra. Vi er ekstra fornøyde med at vi for tredje år på rad greier å innfri kundenes forventninger til det, sier Martin Asp.

Også JMs svenske virksomhet har lykkes i arbeidet med å løfte kvalitet og kundetilfredshet og fikk det beste enkeltprosjektet av alle. I alt tre prosjekter fra JM i Sverige – samme antall som i Norge - kom på listen over de ti prosjektene med de aller mest fornøyde kundene. JM i Sverige hadde samlet andre plass av kundene i Sverige. Prognosesenteret gjennomfører kundeundersøkelsen og kåringen også i Sverige.

JMs mål er kontinuerlig å utvikle og forbedre virksomheten og boligene samt service til kundene. Derfor er selskapet opptatt av å få vite hva kundene tenker om sine nye hjem. JM tilbyr alle sine kunder å dele erfaringene med sitt boligkjøp gjennom en bransjeundersøkelse som utføres av Prognosesenteret.

 

 

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte:

Martin Asp, adm. dir. JM Norge, 920 30 934
Kjell Kvarekvål, direktør markedskommunikasjon, JM Norge, 928 12 319