JM does not take responsibility for the translation

Velkommen til JMs boligkonferanse

Fredag 08.12.17 kl. 08:30 - 12:30 i Stratos konferanselokale (Youngstorget)

Sosial, bærekraftig boligutvikling

Hva er det egentlig som gjør at det er godt å bo et sted? Naboene? Utsikten? Servicetilbudet? Arkitekturen? Vi i JM har bygget gode boliger for mennesker i alle faser av livet i over 70 år. Gjennom våre satsinger på bærekraft, lavenergiboliger og sosial boligutvikling skaper vi boliger hvor det er godt å bo. Det er dette vi kaller liveability. Vi er stadig nysgjerrig på hvordan vi i samspill med myndigheter, nabolag og enkeltpersoner kan utvikle og bygge enda bedre boliger og bomiljøer for folk. Bli med oss å finn løsninger på vår boligkonferanse Liveability 2017.

På boligkonferansen møter du to nordiske boligministre, fremtredende forskere, nordiske byarkitekter og andre eksperter.

 

 

 

 

NÅR OG HVOR

Konferansen finner sted fredag den 08.12.17 klokken 08.30 til 12.30 med påfølgende lunsj, i Stratos konferanselokale. Øverst i Folketeateret på Youngstorget finner du Stratos som omtales som "The Roof of Oslo".

LES MER OM STRATOS HER

MELD DEG PÅ

Bli med og diskutere premisser for hvordan vi skal bo og leve fremover. Møt sentrale personer innen nordisk bolig- og byutvikling. Meld deg på JMs Boligkonferanse Liveability 2017 i dag. Konferansen er kostnadsfri.

TRYKK HER FOR PÅMELDING

Foredragsholdere

Norges kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, Sveriges bolig- og digitaliseringsminister Peter Eriksson, byforsker Alexander Ståhle, sosialantropolog Viktoria Walldin, Eva Bratholm, Robert Stoltenberg m.fl.

Se alle foredragsholdere

PROGRAMMET

Se hele programmet for dagen.

Trykk her for å gå til programsiden

HEI NABO!

Christina Skreiberg banket på dører og invitert seg selv på besøk til sine naboer i en multikulturell blokk på Tøyen. Hvordan lever naboene? Hvilke historier bærer de på? Og hva skjer, hvis vi blir litt kjent? Resultatet er dokumentarprosjektet «Hei nabo! – én blokk, en hel verden». Christina Skreiberg kommer på JMs boligkonferanse Liveability 2017.

Les mer om Hei nabo!

Video fra 2016-konferansen

Temaet i 2016 var smidig planprosess – er det mulig? Se videoen med intervjuer av foredragsholdere og deltakere, eller trykk på lenken under for å lese mer. 

Les mer om boligkonferansen i 2016

LIVESTREAM

Konferansen vil bli streamet live. Det vil også bli mulighet for å se foredragene i opptak etter konferansen.

Trykk her for å gå til streamingsiden