JM does not take responsibility for the translation
JM-ambassadører på rekrutteringsarbeid

JM-ambassadører på rekrutteringsarbeid

Søknadsfristen til årets traineeprogram er forlenget til 3. februar.

29.01.2019

Nå bruker JM de siste par ukene til å sette inn ekstra trykk og ressurser på denne viktige rekrutteringen. Og her er våre traineer de aller beste JM-ambassadører som tenkes kan!

Fin måte å synliggjøre JM for studentene

Traineene Anja Beate Andersen (JM Norge, region Syd) og Christian Due Lind (JM Entreprenør) sto forrige torsdag på stand på Gløshaugen i Trondheim. Først og fremst for å rekruttere til årets traineeprogram, men også for å øke kjennskapen til JM blant studentene ved NTNU.

– Det er svært viktig at JM er synlig blant studentene, og å stå på stand er en fin mulighet for å synliggjøre oss, sier Anja. – Vi fikk muligheten til å møte mange flotte studenter mens vi sto der, og fikk fortalt dem hva JM driver med. Noen av dem vi snakket med så vi også senere på dagen under bedriftspresentasjonen på Boxer i Trondheim sentrum. 

 

Bedriftspresentasjon i samarbeid med Teknologiporten

Anja og Christian var ansvarlige for et arrangement samme kveld sammen med Kjartan Viksund (JM, region Vest) hvor også Kristin Grav Østvang, Hilde Valstad og Ragnar Husby fra JMs Trondheimskontor deltok under casebedømmelse og premiering.

 – Hele 40 studenter deltok på arrangementet vårt. Disse studentene ble tilfeldig inndelt i 8 lag og skulle lage en presentasjon om hvordan de så for seg fremtidens boliger, forteller Anja.  – Her var det mange flotte idéer, og mange av dem var opptatt av kvalitet, langsiktighet og bærekraft i sine løsninger.

Ett lag gikk til slutt av med seieren, og hver deltager på vinnerlaget fikk et gavekort på Graffi Grill i Trondheim.

Om noen dager er det på’n igjen på stand i Trondheim for Anja & co:

Vil du også jobbe i en bedrift som tar bærekraft på alvor? Søk traineestilling nå!

Anja og alle de andre engasjerte medarbeiderne i JM håper at du også har lyst til å jobbe i JM! Nå har du muligheten til å søke om å bli en del av trainee-kullet 2019 og bli kjent med 13 andre fra Norge, Finland og Sverige, utvikle deg selv og jobbe i en bedrift som tar bærekraft på alvor. 

Trykk her for å lese hele utlysningen og søke traineestilling i JM innen 3. februar.

Les mer: Om JMs traineeprogram.

MILJØ

JMs arbeid bidrar til å skape et velfungerende samfunn for dagens og morgendagens mennesker. Som en ledende prosjektutvikler av boliger er bærekraft et viktig nøkkelord for JM.

Les mer om vårt miljøarbeid