JM does not take responsibility for the translation
JM MED BRANSJENS MEST FORNØYDE KUNDER - IGJEN

JM MED BRANSJENS MEST FORNØYDE KUNDER - IGJEN

For tredje år på rad er det JMs kunder som er mest fornøyd med sin nye bolig. Det viser Prognosesenterets måling blant kjøpere som overtok sin nybygde bolig i 2016. Også i 2014 og 2015 hadde JM Norge bransjens mest fornøyde kunder.

16.02.2017

16. februar mottok JM Norge prisen for å ha landets mest fornøyde boligkunder. Med en tilfredshet blant boligeierne godt over gjennomsnittet blant konkurrentene, fikk JM uttelling for sitt målrettede arbeid for kvalitet i alle ledd - med et klart mål om fornøyde kunder.

– Målingen og kåringen er en inspirerende bekreftelse på at vi har gjort mye riktig i vårt arbeid med kvalitet. Vi setter stor pris på denne tilliten og anerkjennelsen fra kundene, men vil ikke la det bli noen sovepute. Vi skal fortsatt jobbe hardt for å forbedre oss ytterligere, sier administrerende direktør Martin Asp i JM Norge.

I Prognosesenterets omfattende undersøkelse blant boligkjøpere som overtok sin bolig i 2016 kom også tre av JMs norske boligprosjekter som ble overlevert til kjøperne i fjor på listen over de ti beste prosjektene, hvorav et på annen plass. 

– Å kjøpe en JM-leilighet skal være noe ekstra. Vi er ekstra fornøyde med at vi for tredje år på rad greier å innfri kundenes forventninger til det, sier Martin Asp.

Også JMs svenske virksomhet har lykkes i arbeidet med å løfte kvalitet og kundetilfredshet og fikk det beste enkeltprosjektet av alle. I alt tre prosjekter fra JM i Sverige – samme antall som i Norge - kom på listen over de ti prosjektene med de aller mest fornøyde kundene. JM i Sverige hadde samlet andre plass av kundene i Sverige. Prognosesenteret gjennomfører kundeundersøkelsen og kåringen også i Sverige.

JMs mål er kontinuerlig å utvikle og forbedre virksomheten og boligene samt service til kundene. Derfor er selskapet opptatt av å få vite hva kundene tenker om sine nye hjem. JM tilbyr alle sine kunder å dele erfaringene med sitt boligkjøp gjennom en bransjeundersøkelse som utføres av Prognosesenteret.

 

 

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON, KAN DU KONTAKTE:

Martin Asp, adm. dir. JM Norge, 920 30 934 
Kjell Kvarekvål, direktør markedskommunikasjon, JM Norge, 928 12 319