JM does not take responsibility for the translation

Kjøkken og hvitevarer

OPPVASKMASKINEN STOPPER

Er vanntilførselen skrudd på? Vri på hendelen nederst på blandebatteriet på kjøkkenvasken, så er vanntilførselen tilbake.

PLATETOPPEN FUNGERER IKKE

Komfyrvakten kan ha slått inn. Forsøk å slå av sikringen i sikringsskapet i 5-10 sekunder, og slå den deretter på igjen. Sjekk eventuelt bruksanvisningen for komfyrvakten. Se også punktet om induksjon og komfyrvakt.­

INDUKSJON

Bruk et kokekar med gode magnetiske egenskaper som passer til sonen du bruker det på. Gjerne laget av stål eller jern. Støy fra platetoppen er normalt. Det skyldes at energistrømmen som går mellom platetopp og kokekar skaper svingninger i bunnen på kokekaret. Det er ikke skadelig, verken for platetopp eller kokekaret. Bruker du en gryte i støpejern, blir det ikke lyd, ettersom den er av massivt magnetisk materiale.

KOMFYRVAKT

Les bruksanvisning for komfyrvakten din. Vær oppmerksom på at komfyrvakten kan være integrert i kjøkkenventilatoren. I så fall må du sjekke bruksanvisning for kjøkkenventilatoren, for å finne informasjon om komfyrvakten.  

KOMFYRVAKT MED BATTERI

Hører du en lyd med jevne mellomrom på kjøkkenet, er dette ofte et varsel om at du må bytte batteri i komfyrvakten. Følg bruksanvisningen for din komfyrvakt, og bytt batterier.

KJØKKENVENTILATOR – EFFEKT

Hvis filteret ikke har vært rengjort på en stund, kan det påvirke effekten i ventilatoren. Vask gjerne filteret en gang i måneden i tom oppvaskmaskin, på høyeste temperatur. Filteret må være helt tørt før du setter det på plass igjen. Fett på spjeld og i ventilatoråpning kan føre til at spjeldet ikke fungerer som det skal. Gjør grundig rent med sitrusrens, som du får kjøpt i byggevarebutikker. Du må kanskje gjøre det i to omganger for å få et godt resultat.  Sjekk bruksanvisningen for din ventilator.

LUKT I OPPVASKMASKIN

Ta ut filteret i bunnen med jevne mellomrom, og skrubb det godt. Du må også rense spylearmene. Kjør deretter maskinen med et rensemiddel for oppvaskmaskiner. 

Fant du ikke det du lette etter?

Ta kontakt med kundeservice på e-post: kundeservice@jm.no eller tlf: +47 404 98 999