JM does not take responsibility for the translation

Nyutdannet og klar for arbeidslivet?

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM riktig for deg.

Som en av Nordens ledende prosjektutviklere av bolig og boligområder, fokuserer vi på nyproduksjon i attraktive områder. Hos oss kan du brette opp armene og ta tak i din karriere med det samme. Hos oss får du gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. En kultur det er lett å vokse i, helt enkelt.

Vi tilbyr traineeprogram for å sikre framtidig kompetanse og ledelsesbehov. Vi ser etter kandidater som har potensial til å blir nøkkelpersoner i JM og som allerede fra starten vil bidra til å utvikle vår virksomhet.

Traineeprogram »

Hver vår søker nyutdannede ingeniører fra fagskole, høyskoler og universitet til fremtidige stillinger som prosjektledere innen produksjon.

Velkommen inn! »

For deg som er under 33 år har vi nettverket Ung i JM. Formålet med Ung i JM er å knytte de unge i bedriften tettere sammen – både faglig og sosialt – på tvers av regioner og arbeidsroller. Gjennom jevnlige nettverkstreff vil vi skape en arena der de kan lære hverandre å kjenne, lære mer om JM og våre samarbeidspartnere, få spennende og relevant faglig påfyll og ikke minst ha det gøy sammen.

Finner du ikke en passende stilling under ledige stillinger kan du registrer din søknad og CV i vår CV-database under åpen søknad.

Ledige stillinger og åpen søknad »

Ta gjerne kontakt med vår HR avdeling hvis det er noe du lurer på.