JM does not take responsibility for the translation

HAR DU ARBEIDSERFARING?

Vi bygger ikke bare hus, vi bygger også karrierer. JM har varierte, spennende og utviklende oppgaver - som kanskje passer akkurat for deg.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er en av Nordens ledende aktører på boligutvikling. De fleste boliger vi bygger er leiligheter, men vi bygger også småhus. Prosjektene våre er ofte store og kompliserte, og nye boligområder vokser fram. I tillegg har vi har en egen entreprenørvirksomhet som bygger og utvikler for eksterne byggherrer.

Det er mange muligheter i JM Norge. JM Norge med rundt 400 ansatte har et sterkt fagmiljø, og et internasjonalt nettverk i et nordisk konsern med ca. 2 400 medarbeidere Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. De gis stort ansvar, varierte arbeidsoppgaver og mulighet for videreutvikling. Videreutvikling skjer ikke bare ved at du får utfordringer gjennom våre spennende prosjekter, men også via kompetanseheving og andre utviklingstiltak.

Med JM Norges boliger fokuserer vi på å bygge boligene 25 % bedre en myndighetenes energikrav i forhold til  TEK 10, en god beliggenhet, en effektiv og miljøvennlig byggeprosess, prisgunstige løsninger og ikke minst en god kjøpsopplevelse. Vi holder i hele byggeprosessen fra start til slutt, og derav har vi et sterkt fagmiljø med en rekke stillingskategorier som gjennom verdifull kompetanse sammen skaper kreative og langsiktige løsninger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Våre ansatte har gode pensjons- og forsikringsordninger*, rabattfordeler på sentralt inngåtte innkjøpsavtaler, 100 % dekning av lønn ved sykefravær og foreldrepermisjon, firmaleilighet på Geilo, treningstilskudd og 50 % refusjon på inntil 10 fysikalske behandlinger per år.

Finner du ikke en passende stilling under ledige stillinger kan du registrere din søknad og CV i vår CV-database under åpen søknad.

Ledige stillinger og åpen søknad »

*) Helseforsikring