JM does not take responsibility for the translation
Utsolgt

Asker / Heggedal

Heggeodden

Kvalitetsbygg med lekre fasader

Heggeodden stod ferdig i 2014 og alle leilighetene er overlevert. Her bor du midt i sentrum og kloss i vannkanten. Den fine turveien rundt odden med bryggeanlegg, står ferdig til sommeren.

Heggeodden er et kvalitetsbygg med lekre fasader, p-kjeller og heis. Alle leilighetene har romslige balkonger samt kjøkken med integrerte hvitevarer.

Her er det duket for morgenbad og flotte padleturer. Forretninger og små spisesteder etableres ut mot miljøgaten. Felles ”storstue” for hyggelige sammenkomster eier du sammen med dine naboer. Nyopprustet togstasjon ligger bare en kort spasertur unna. 

Det du trenger til daglig har du like over gaten; matbutikk, legesenter, tannlege, frisør, post, bibliotek og seniorsenter.

Her ser du oversikt over alle byggene i Heggeodden trinn 1 & 2

Trinn 1 - Blå Bygg C+D+E
Trinn 2 - Gule Bygg A+B+F

Se reisetider

  De mest fornøyde kundene i Norge 2014-2016

  For tredje år på rad er det JMs kunder som er mest fornøyd med sin nye bolig.

   Les mer om bransjekåringen

  Husene

  Husene har fått fasader i hvit teglstein i kombinasjon med mørk grå tegl, lys trepanel og pusset mur. Balkongrekkverkene er i glass og aluminium. Leilighetene på bakkeplan har private hagearealer i tillegg til markterrasse. Et underjordisk garasjeanlegg strekker seg under alle byggene med heis til hvert leilighetsplan.

  Boligene på Heggeodden er bygget med høye kvalitetskrav til tilgjengelighet ute og inne, og legger til rette for enkelt vedlikehold og lavere energiforbruk.

  Ny småby vokser frem i Heggedal

  Heggedal sentrum skal få gaterom, torg og små, intime steder hvor folk kan møtes. Forretningene vil være med på å skape bymiljø som skal gi puls til det nye sentrum. I følge kommunens planer skal dette bli Askers tettsted nummer to, og Askers kulturbygd.

  Grønt nabolag

  De hvite husene ligger i et parkanlegg med små tun som bidrar til landsbyfølelsen – her er det lett å få kontakt med naboen. Det er opparbeidet en flott turvei langs vannet med hyggelige møteplasser og badebrygge. Her kan du nyte solnedgangen, eller prøve om ørreten biter.

  Veien på forsiden av Heggeodden er en miljøgate med 40-sone, beplantning og fortau på begge sider. Butikker på gateplan bidrar til et levende miljø. Det er en fin overgang mellom den flotte naturen ved Gjellumvannet og et mer urbant sentrum.

   Nærområdet rundt Heggeodden