JM does not take responsibility for the translation

Idyll langs elven i Porsgrunn

Vestsiden, Porsgrunn, Telemark

Langs elven på Vestsiden i Porsgrunn ligger Elveparken Brygge. Med Porsgrunnselven og bryggekanten kun få meter unna, kan man ta en dukkert før frokost og nyte morgenkaffen på terrassen til lyden av bølgeskvulp. Her kan man bo i rolige og fredelige omgivelser, med Porsgrunn sentrum bare en spasertur unna.

På Elveparken Brygge er alt lagt til rette for å skape en lettvint og komfortabel tilværelse. Prosjektet inneholder innholdsrike leiligheter med særdeles gjennomtenkte og praktiske løsninger. De fleste av leilighetene er gjennomgående med terrasse på begge sider, som sikrer både formiddags- og ettermiddagssol. Parkeringskjeller med heis til hver etasje gjør hverdagen enkel og behagelig, både sommer og vinter. Bygg 3 og 4 er ferdigstilt og innflyttet. Bygg 5 og 6 er under oppføring og ferdigstilles etter planen i 2. kvartal 2018.


Built By JM
  • Lys og romslig stue med åpen kjøkkenløsning.
  • Lys stue med flott utsikt.
  • Romslig stue med utgang til balkong.
  • Fantastisk utsikt over Porsgrunnselven.
  • Lyst soverom med god oppbevaringsplass.
  • Moderne, hvit baderomsinnredning med god oppbevaringsplass.
  • Lyst og stilrent flislagt baderom med vegghengt toalett.
/ 13

Bydelen Vestsiden

Bydelen Vestsiden (eller "Vessia" som folk fra området gjerne kaller det) er et populært boligområde med variert bebyggelse både i alder og arkitektur.

Spaserer du fra Elveparken Brygge, kan du velge veien om Moldhaugen, som er et gammelt og sjarmerende boligområde. Her ligger gamle hus og sjøboder som fine eksempler på 1700- og 1800-tallets byggetradisjoner, i skjønn forening med nyere bebyggelse. Følger du promenaden ved Bybakken og Vestregate, kommer du snart til Porsgrunnsbrua som fører deg over til Porsgrunn sentrum.

Les mer om "Vessia"

En båttur unna sentrum

Elveparken brygge ligger flott på Vestsiden i Porsgrunn, med utsikt utover elven og over til Osebakken og Osebro på Østsiden. Her vider Porsgrunnselven seg ut i en bred sving og flyter sakte og majestetisk ut til fjorden.

Har du båten på en av bryggeplassene langs elven, blir turen til byens kafé og kulturliv ekstra hyggelig.

Se flere referanseprosjekter


Er du interessert i boligprosjekter i nærheten?

Se prosjekter i salg