JM does not take responsibility for the translation

Spennende arkitektur og havet som nærmeste nabo

Frekhaug, Meland, Hordaland

Løypetona er kjent som et av de aller fineste tomteområdene i Meland kommune og ligger som en halvøy ut mot fjorden med utsikt innover mot Askøy og Bergen. Området ligger sydvendt og solrikt til, har sjøutsikt og kort vei til alle fasiliteter. Her er det trygge oppvekstvilkår for barn, mange fritidsaktiviteter med nærhet til naturen. Eneboligene i prosjektet består av Jakobhus på 140 kvadratmeter og Eva pluss på 166 kvadratmeter. Husene er bygget som lavenergiboliger for å gi enklere vedlikehold og lavere driftskostnader. Begge hustypene har store vindusflater som sikrer god gjennomlysning, store terrasser og fin uteplass. I tillegg er det carport og sportsbod i tilknytning til hver bolig.


Built By JM
/ 15

SE VIDEO FRA LØYPETONA

Hustype Eva Pluss

Boligen er på 166 kvm og går over 2 plan. 1. etasje inneholder entre, stue, kjøkken, soverom og wc. Underetasjen inneholder to soverom med mulighet til å øke med et ekstra soverom, bad, vaskerom, bod…

Hustype Jakob

Boligen er på 140 kvm og går over 2 plan i hellende terreng. 1.etasje inneholder entre, 2 soverom, bad, bod og en hall/TV stue. 2.etasje består av kjøkken, stue, WC og et ekstra soverom.

Se flere referanseprosjekter


Er du interessert i boligprosjekter i nærheten?

Se prosjekter i salg