JM does not take responsibility for the translation

Billingstadlia

Billingstad, Asker, Akershus

Billingstadlia ligger i et svært populært boligområde på Billingstad. Kort vei til naturen, fjorden, idrettstilbud, servicetilbud, tog og buss.

Om vinteren er det ca. 10 minutters kjøretur til nærmeste skiløype. Løypene er tilknyttet hele det fantastiske løypenettet i Vestmarka. Om sommeren er det få minutters kjøretur til fjorden og alt den har å by på.

Det er flere marinaer i nærheten som Gyssestad, Holmen Yachtværft og Holmen Slipp, hvor det er muligheter for båtplass. Det også kort vei til fine badestrender på Holmenskjæret med sandvolleyballbaner, Nesøya, Hvalstrand og Kalvøya.

I umiddelbar nærhet til boligområdet finnes en rekke populære turstier og turområder, som Skaugumsåsen, Grosetkollen, Kjærlighetsstien, Tanumskogen og resten av Vestmarka. Dette er et eldorado for folk i alle aldre.

Holmen er en sykkeltur unna med en rekke idrettstilbud. Her finnes tennishall, hockeyhall, fotballbaner, turnhall, klatrehall, badestrand og andre idrettstilbud.

Treningssenteret Elixia ligger på Billingstadsletta. Nærbutikken Joker er åpen alle dager i uken og ligger ca. 100m fra boligene. IKEA Slependen i umiddelbar nærhet, ellers er det kort vei til Holmensenteret med hyggelige spisesteder, vinmonopol, apotek, flere bakerier, bokhandel, og alt hva et kjøpesenter innehar. Dessuten er det kort vei til Sandvika Storsenter.


Built By JM
/ 3

Se flere referanseprosjekter


Er du interessert i boligprosjekter i nærheten?

Se prosjekter i salg