Myrvoll stasjon leiligheter - hjem til opplevelser

Leilighetene i hus 6 og 7 kommer snart ut for salg. Meld din interesse i dag og vær blant de første som får tilsendt informasjon, prisliste og plantegninger når det er klart.

På Myrvoll stasjon skal vi bygge både leiligheter og rekkehus. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune.  Meld interesse for hus 6 og 7 her

Å bo i en splitter ny leilighet på Myrvoll stasjon kan være å kjøpe ferskt brød hos bakeren før du nyter morgenkaffen på balkongen. Det kan være å sitte der mens du ser kjente og ukjente fra nabolaget som glir stille forbi, på vei mot Oslo-toget som ruller inn på perrongen.

Om du ikke tar det samme toget selv, kan livet på Myrvoll stasjon være å se solen stige på himmelen mens du hører vinden i trærne og fuglene som kvitrer. Det kan være å la lydene og luktene lokke deg til skogs, eller ut på en av benkene langs gang- og sykkelstiene som snor seg mellom hus, trær og vann i det grønne nabolaget.

Det kan være vissheten om at torget med alt du trenger i hverdagen – inkludert dagligvarer og baker – ligger rett på utsiden av døren. Eller at hagestell og vedlikehold er tilbakelagte kapitler, og at bilen som tar deg til jobben, hytta eller barnebarna står i en parkeringskjeller under bakken.

Å bo slik, bare 20 minutter fra Oslo sentrum, er rett og slett luksus. Å bo på Myrvoll stasjon er å komme hjem til opplevelser.

Vil du vite mer? Meld interesse for leilighetene her.