Planlegger mer på Damsgård

JM har allerede bygget svært mange boliger på Damsgård og satser nå på mindre leiligheter i Damsgårdsveien, vis a vis Urdihuset.

OPTIMISTISK

Prosjektsjef Kjetil Myrmel i JM er optimistisk med tanke på de nødvendige godkjennelser fra Bergen kommune. Han satser på at det meste er på plass senhøsten.

STUDENTER

- Dette er perfekte studentleiligheter. En kort spasertur over gangbroen Småpudden tar deg rett over til BI og Høyteknologisenteret og fortsetter du over Høyden kommer du til Universitetet i Bergen, forteller Myrmel.

URBANT BOMILJØ

Damsgårdsområdet har gjennomgått en enorm forvandling de siste årene. Nye og flotte leilighetsbygg har gitt liv og løft til det gamle industriområdet.
- Damsgård Brygge har vært en formidabel suksess. Kjøperne er svært fornøyd, og vi har fått et trivelig og urbant bomiljø på Damsgård, sier Myrmel.

TOWNHOUSE

Dersom du skulle ønske deg større plass, har Myrmel en godbit å friste med. Det vil komme tre såkalte townhouse på 104 kvadratmeter. Disse har to etasjer og vil få egen balkong. Alle leilighetene får felles takterrasse med storslått utsikt over Puddefjorden. - Det er en fantastisk mulighet til å oppfylle den ultimate boligdrømmen, smiler han.

Les mer og meld din interesse for Damsgård Brygge 3