Samarbeidspartner på håndverkstjenester søkes

JM har stort fokus på fornøyde kunder, derfor gir vi dem et gavekort på håndverkstjenester ved innflyttning. Vi ønsker i denne sammenheng å inngå et samarbeide med en leverandør som kan utføre disse håndverkstjenestene for våre kunder på vegne av JM. Vi søker en samarbeidspartner som er like opptatt av fornøyde kunder som vi er, og som synes det er hyggelig å komme hjem til folk for å hjelpe dem.

Oppdragsbeskrivelse

Enklere håndverkstjenester som f.eks. opphenging av lamper, hyller, kroker, montere garderobeinnredning for kunder som nylig har flyttet inn i en ny JM-bolig. Varighet 1-2 timer per oppdrag. Dette avtales med det enkelte boligprosjektet.

Tjenestene omfatter ikke elektriske arbeider, rørleggerarbeider, hulltaking i våtsone, arbeider på utvendig fasade, malerarbeider eller øvrige endringer i boligen. 

Oppdragets omfang

Vi overleverer ca. 500 boliger i året i Oslo og Akershus, og er stadig i vekst. Et enkeltstående oppdrag vil variere i størrelse; et typisk oppdrag vil kunne bestå av ca. 50-100 boliger som overleveres over en periode på 4-6 uker. Normalt vil ca. 50% av kundene benytte seg av dette tilbudet. Oppdraget skal utføres så snart som mulig etter innflytting

Utstyr og gjennomføring

Håndverkeren skal ha med seg festemateriell, lim og nødvendig verktøy og utstyr. Opprydding og fjerning av støv, spon osv. etter utførte arbeider inngår i oppdraget.

JM legger vekt på god fremferd og kundedialog.

Booking

Leverandøren er ansvarlig for booking og oppfølging av avtaler med kundene via e-post eller telefon. Eget bookingsystem kan være en fordel.

Opplæring

Det vil bli gitt god opplæring i JMs verdigrunnlag og kundebehandling, slik at leverandøren kan fungere som en god representant for JM.