JM does not take responsibility for the translation

Kjøkken

Rengjøring av vannlås og kjøkkenavløp

Vannlåsen i kjøkkenavløpet må av og til rengjøres. Det kan være nok å helle kokende vann i oppvaskkummen, hvis ikke må vannlåsen under oppvaskbenken åpnes og rengjøres.

Rengjøring av kjøleskapets avløpshull og smeltevannsrenne

Rengjør regelmessig smeltevannsrennen og avløpshullet i kjøleskapet med en bomullspinne eller lignende, slik at smeltevannet kan renne ut. Hvis dette ikke gjøres, kan hullet tettes igjen, slik at kondensvannet i kjøleskapet renner ut feil vei og gir fuktskader på gulvet.

RENGJØRING AV SILER/FILTRE I OPPVASKMASKIN

For å unngå lukt i oppvaskmaskinen, er det viktig at siler/filtre rengjøres med jevne mellomrom. Din maskin kan se litt annerledes ut, og være fra en annen produsent, enn den du ser på filmen. Prinsippet er imidlertid det samme. Se også vedlikeholdsfilm som viser hvordan du rengjør spylearmene på maskinen.

Rengjøring av spylearmer i oppvaskmaskin

For å unngå lukt i oppvaskmaskinen, er det viktig at spylearmer rengjøres med jevne mellomrom. Din maskin kan se litt annerledes ut, og være fra en annen produsent, enn den du ser på filmen. Prinsippet er imidlertid det samme. Se også vedlikeholdsfilm som viser hvordan du rengjør siler/filtre i maskinen din.

Fant du ikke det du lette etter?

Ta kontakt med kundeservice på e-post: kundeservice@jm.no eller tlf: +47 404 98 999