JM does not take responsibility for the translation

Innredningsvalg

JMs boliger leveres alltid med innredning av høy kvalitet – JM Original. Til både originalinnredningen og eventuelle tilvalg har vi valgt ut produkter med godt design, høy kvalitet og god holdbarhet. Vi følger nøye med på trendene for å hele tiden kunne tilby optimale produkter.

Tilpasset deg
Du har mulighet til å tilpasse innredningen etter din personlige smak med tilvalg fra boligprosjektets Innredningsguide. Våre innredningskonsulenter kan veilede og gi gode råd i tilvalgsprosessen.

Alltid reklamsjonsrett på alle tilvalg
JM gir reklamasjonsrett på både materialer og utført arbeid i din bolig. Derfor kan du ikke selv bidra med materialer eller arbeidskraft i din kommende bolig i byggeperioden.

Slik gjør du dine innredningsvalg
Alle våre boligprosjekt har en innredningsansvarlig som er din kontaktperson i spørsmål om originalinnredning og tilvalg. Når du har kjøpt bolig av JM får du en egen innredningsguide spesielt for din bolig. Der presenterer vil originalutførelsen og de ulike tilvalg som tilbys.

Du får også en egen prisliste der du kan krysse av for de tilvalg du ønsker deg. Noen tilvalg i farger og utførelse er uten kostnad.

Priser
Samtlige priser er inklusive moms. Boligens pris omfatter originalutførelse. Prisene i bestillingslisten er differansen mellom original- og tilvalgsproduktet inkludert en administrativ avgift. Montering inngår alltid i prisen.

Innredningsansvarlig for din bolig kontakter deg for å avtale et innredningsmøte der dere sammen går gjennom og diskuterer din ønsker og avklarer alle spørsmål.

Viktig å velge i tide
Siden mange produkter har lang leveringstid trenger vi å få dine ønsker i god tid. Derfor har vi tidsfrister for alle tilvalg i alle prosjekter som må overholdes. Dersom tilvalgsønsker kommer inn etter tidsfristen innredes boligen i originalutførelse.

Slik gjør du dine innredningsvalg

Du kan få undertekster på norsk eller engelsk ved å klikke på tekst ikonet. ( To view with English og Norwegian subtitles, click the subtitle icon.)