JM does not take responsibility for the translation

Kjøkken

I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der vi gjør alt fra å lage gode måltider med venner, til å gjøre lekser med barna.

Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte  detaljer. Velger du et JM-kjøkken får du alt dette.

Når du lager mat i et JM-kjøkken, merker du raskt hvor smidig de ulike elementene flyter sammen og får kjøkkenet til å fungere. Uttak for strøm til blender, toastmaskin og lignende, finner du lett tilgjengelig. I benkeskapene får du dempede uttrekksskuffer som hjelper deg å få et godt overblikk over hva du har.

Marbodal – kvalitet og miljøvennlig

I JM er vi veldig opptatt av god kvalitet og å drive et godt og langsiktig miljøarbeid. Vi har derfor valgt Marbodal  som kjøkkenleverandør, basert på JMs spesifikasjoner og krav til effektivt, pent og varig kjøkken. Marbodal leverer kjøkken av god kvalitet og med flott design. I tillegg er Marbodal-kjøkken Svanemerket.

Integrerte hvitevarer inkludert

JM Original gir deg i utgangspunktet et komplett og velutstyrt hjem. Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap er inkludert i grunnpakken. Vi er opptatt av kvalitet, derfor bruker vi Siemens hvitevarer. Vi tar miljøet på alvor og leverer kun hvitevarer som har energimerking klasse A+ eller bedre.

Alternativer

Du vil kunne velge flere attraktive alternativer til JM Original. Noen av alternativene er kostnadsfrie. Skulle du ønske deg noe annet enn et av de kostnadsfrie tilvalgene har vi også flere lekre alternativer du kan få mot en ekstra kostnad. Vi har plukket ut et fornuftig tilvalgssortiment med distinkte forskjeller. Dette skal gjøre det enkelt for deg som kunde å velge det som passer deg best.

Overflater

I et kjøkken fra JM er overflatene lettstelte og holdbare. Den sterke laminatoverflaten på arbeidsbenken gjør den lett å holde ren.  Det er bare å tørke av den med en fuktig klut. Den tåler også godt de daglige påkjenninger en benkeplate utsettes for.  En annen ting er at vi alltid monterer overskapene med foring til taket, sli at du slipper å tørke støv på toppen av overskapene.

 

Dører

Kjøkken med stilrene hvite dører eller vakre tredører i nordiske treslag? Også benkeplate og håndtak må velges før et komplett kjøkken kan ta form. Det er viktig at utforming og materialvalg tilpasses kjøkkenets størrelse og plassering. Detaljene påvirker sluttresultatet mer enn man tror. Kjøkkenet er et miljø å trives i og det skal kjennes funksjonelt.  

Kildesortering

Kaster du søppel mens du kokkelerer, slipper du den kjedelige jobben etterpå. Våre kjøkken har derfor skuff for kildesortering, noe som både er smidigere og gjør det lettere å holde orden.

Utnytt skuffene

Ved å oppbevare tørrvarer i løse kurver i uttrekkskuffen, får du både oversikt og plass.
Praktisk med tanke på at tørrvarer sjelden kommer i samme form.

Oppover veggene

Veggene blir ofte noe oversett som oppbevaringssted. Heng heller opp knivene slik, får du både oversikt og mer plass i skuffer og skap.

Krydder i hverdagen

Det er mange tilbehør som gjør kjøkkenlivet enklere. Med denne lille innretningen f.eks., finner du riktig krydder med en gang. Både lekkert og praktisk.