JM does not take responsibility for the translation

Rom for skum

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted.

I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er vel tilpasset uansett boligstørrelse. Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

Servantskap

I servantskapet er det god plass til parfyme, tannbørster, barbersaker, toalettpapir og lignende.

JM Original inneholder en romslig porselensservant med god frastillingsplass. Øvre skuff er rominndelt med plass til småtingene, håndklærne får plass i den nederste skuffen. Praktisk løsning med stikkontakt i skuff gir et ryddig og rent inntrykk.

Dusjhjørne

Praktisk dusjhjørne med vegger til å slå inn når dusjen ikke er i bruk. Hvis du vil redusere vaskingen, kan du med fordel velge en dusjvegg med CristalGuard®, som er en patentert teknologi som forsegler porene i glassflaten permanent og gjør det enklere for deg å holde glassflaten ren og beholde den opprinnelige glansen. CristalGuard® er et belegg som brennes inn under produksjonen.

Dusjhode

Hånddusjen har et sjenerøst dusjhode for en herlig stund i dusjen.

Farge og form

Kanskje liker du purpurrødt, eller tiltrekkes du av limegrønt eller aquablått? Uansett fargevalg er det et tips å la baderommets vegger holde en nøytral tone. Fliser er et holdbart materiale som er ment å vare i mange år. Istedenfor å velge fargesprakende fliser er det et tips å blande matte og blanke fliser for å få til en stilsikker effekt i rommet. De ulike strukturene i flisene fremhever hverandre. Du kan og med fordel komplettere med organiske materialer som gir varme og liv på badet.