JM does not take responsibility for the translation

Innhold i JM boliger

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

Kjøkken

Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte  detaljer.  Velger du et JM-kjøkken får du alt dette.

 Mer om kjøkkenet

Baderommet

I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er vel tilpasset uansett boligstørrelse. Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk.

 Mer om baderommet

Oppbevaring

Våre boliger er forberedt for moderne mennesker, og vi har derfor valgt å satse på effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod og oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag. I boligen har du normalt garderobe på soverom.

 Mer om oppbevaringsløsninger

Tilvalgsmuligheter

Du har mulighet til å tilpasse innredningen etter din personlige smak med tilvalg fra boligprosjektets Innredningsguide. Våre innredningskonsulenter kan veilede og gi gode råd i tilvalgsprosessen.

 Mer om tilvalg og innredningsvalg