JM does not take responsibility for the translation

Kom til oss med boligdrømmen din!

Vi jobber høyt og lavt for at din drøm skal bli til virkelighet. Hos oss er ingenting tilfeldig – verken hvor eller hvordan vi bygger.

Her er noen av fordelene ved å velge en ny bolig fra JM:

• Lav energiregning. Våre boliger er 25 % bedre enn myndighetenes energikrav (TEK10)
• Lave månedskostnader + svært lite vedlikeholdsarbeid = penger til overs og mer fritid.
• Høy trivselsfaktor, funksjonelle og smarte løsninger.
• Høy kvalitet med JM Original innredning. Bl.a. er hvitevarer på kjøkken alltid inkludert.
• Våre dyktige innredningskonsulenter veileder og gir gode råd ved ønsker om tilpasninger.
• Hele tilvalgsprosessen skjer i våre utstillingslokaler – hyggelig og null stress.

5-års garanti og reklamasjonsrett

Når du kjøper en bolig er det trygt å vite at du har en reklamasjonsrett og garanti som gjelder i flere år i tilfelle uforutsette feil og mangler skulle dukke opp. Dette skjer kanskje ikke med én gang, kanskje ikke i løpet av de to første årene du bor i din nye bolig heller. Men med fem års garanti er du godt sikret. En slik garanti får du ikke dersom du velger å kjøpe bruktbolig.
 

Velg selv Innredningen i din nye bolig

I våre nybygde boliger får du mulighet til å gjøre dine egne farge,- material- og utstyrsvalg. Velger du en bruktbolig i stedet, kreves det som oftest en kostbar og tidkrevende renovering for at du skal kunne få det slik du ønsker. Vi vet at våre kunder gjerne vil sette sitt eget preg på sin nye bolig, derfor er vårt mål at du som kunde så tidlig som mulig skal kunne være med og bestemme hvordan boligen din skal se ut.
 

Ved kjøp av ny bolig får du lave kjøps- og overtagelseskostnader

Noe mange kanskje ikke tenker på er at det faktisk er lønnsomt å kjøpe nytt sammenlignet med å kjøpe en bruktbolig. Nye boliger har lave kjøps- og overtagelseskostnader. Du betaler en lavere dokumentavgift til staten når du kjøper nytt - mye lavere enn når man kjøper bruktbolig.