JM does not take responsibility for the translation

Følelsen av nybygg

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. For dine drømmer, dine minner og din fremtid. For din smak og din personlighet. Slik føles det i hvert fall.

JM er en av Nordens ledende boligbyggere, og har med over 70 år i bransjen utviklet unik kunnskap og erfaring. Det er viktig for oss at våre kunder føler de gjør en god og trygg investering – og ikke minst at de får et trygt og godt hjem.

Mulighet til å påvirke selv
Alle våre boliger har god standard - JM Original. Men det finnes også mulighet for å påvirke selv. Vår guide for tilvalg og våre innredningskonsulenter gjør det enkelt for deg som ønsker å gjøre endringer.  

Lave kjøpskostnader
For nye boliger betaler man kun dokumentavgift (2,5 %) av boligens andel av tomteverdi. For en bolig til 3 millioner kroner kan du spare mer enn kr 60 000.- i lavere dokumentavgift enn for tilsvarende bruktbolig.  

Integrerte hvitevarer på kjøkken inkludert
Alle våre boliger selges med inkluderte hvitevarer på kjøkkenet. De som kjøper bolig av oss er altså sikret et splitter nytt kjøkken av høy kvalitet. Det er bare å finne frem kokebøkene fra flytteesken og sette i gang matlagingen - ditt nye kjøkken er komplett fra første dag.  

Lav energiregning
Alle våre boliger har godt isolerte gulv, vegger og tak. Også vinduene i våre nye boliger er klimasmarte. Nye boliger har lavere energiforbruk, er bra for klimaet og gir deg lavere strømregning.  

25 % bedre
I dag stiller myndighetene strenge krav til hvordan nye boliger skal bygges så energivennlig som mulig (TEK10). Våre boliger er ytterligere 25 % bedre enn disse energikravene.  

Gode planløsninger
Alle JMs boliger er utviklet av våre erfarne prosjektutviklere. Boligene har god arkitektur, er tidsmessige og arealeffektive og du kan i mange tilfeller greie deg med en mindre bolig enn du kanskje hadde tenkt i utgangspunktet.  

God beliggenhet
Vi bygger alle våre boliger i områder med attraktiv beliggenhet, god kommunikasjon og god infrastruktur. Vi forstår at nærområdet er viktig for at du skal trives i ditt nye hjem.  

Romslige balkonger og uteplasser
Det er viktig for JM å skape et godt bomiljø for våre boliger. Vi legger vekt på at fellesområdene skal være til glede for både små og store beboere med beplantning, benker etc. De aller fleste boligene vi bygger har også balkong eller markterrasse. En balkong er som et ekstra rom hvor man kan kose seg i sommerhalvåret.  

God lydisolering
Selv gode naboer kan ha både underlig musikksmak og en annerledes døgnrytme. Det er bl.a. derfor vi tror at god lydisolering innvirker på god trivsel.  

Tid til overs
Liker du å snekre selv? Da kan vi kanskje anbefale deg en annen hobby? I våre boliger er alt helt splitter nytt og tipp-topp fra første dag. Det eneste du må gjøre er å flytte inn, og lure på hva du skal gjøre med all tiden du har til overs...  

Du vet hva det koster
Det du kjøper er det du betaler for. Du slipper uventede kostnader som dukker opp i ettertid. Dessuten vil våre dyktige representanter lede deg gjennom hele kjøpsprosessen.  

Nesten aldri budrunder
Når du kjøper ny bolig av JM er det som regel til fastpris, og du unngår dermed budrunder. I sjeldne tilfeller er det budgivning ved for eksempel salgsstart.

Trygghet
Vi bygger våre boliger for at de skal stå i flere år. Med over 70 års erfaring i Norden er JM en av Nordens ledende boligbyggere. Når det gjelder noe så viktig som menneskers hjem må man være like god til å bygge tillit som til å bygge boliger.