JM does not take responsibility for the translation

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

Den 12. februar 2019 mottok JM Norge utmerkelse for årets mest fornøyde kunder 2018. Diplomet deles ut på grunnlag av Prognosesenterets årlige undersøkelse av boligutviklingsselskapene i Norge. JM Norges kunder har en kundetilfredshetsscore på 79, og det er den høyeste scoren i vår bransje. Nyboligbransjens gjennomsnittscore er 72, så JMs kunder er langt mer fornøyde enn gjennomsnittskundene. 

Nordens mest fornøyde kunder

JM har bransjens mest fornøyde kunder både i Norge og i Sverige. JM Norges KTI for 2018 på 79 er syv poeng bedre enn snittet for bransjen, og tre poeng bedre enn JM i Sverige.

Les mer om bransjemålingen for 2018 her

Vi realiserer din boligdrøm!

Å kjøpe seg en splitter ny bolig er en flott opplevelse. En bolig som er bygd bare for deg, hvor ingen har bodd før og hvor du kan få det akkurat slik du ønsker deg. Vi i JM vet at våre kunder kommer til oss for å få realisert sin boligdrøm. Det er derfor viktig for oss at hele prosessen med å kjøpe seg nybolig, blir like fantastisk som det de har drømt om.

 

Vi holder det vi lover

Viktigst er det selvsagt at boligen står ferdig til avtalt tid, avtalt pris og avtalt kvalitet. Dette er et spørsmål om tillit. Som boligkjøper stoler man på at selgeren skal klare å levere det de har lovet, og vi i JM tar denne tilliten på alvor. Vi jobber hver eneste dag for å gjøre oss fortjent til den. Med over 100.000 ferdige boliger bak oss vet vi også mye om hvordan vi skal sikre at vi klarer det. Hver eneste bolig som vi bygger gir oss mer kunnskap om hva som skal til for å lykkes, og våre solide rutiner gjør at denne kunnskapen blir tatt vare på, og kommer til nytte i fremtidige boligprosjekter. Vi tror dette er en hovedårsak til at våre kunder er blant bransjens mest fornøyde.

Prosjektkunder gir JM toppscore!

JMs boligprosjekt Semshagen i Tønsberg hadde i 2017 Norges mest fornøyde prosjektkunder. Kundetilfredshetsscoren for Semshagen var på hele 94 poeng av 100! Hvordan har de klart å sørge for at alle kundene er så fornøyde?

Les mer om prosjektet og teamet her

Prognosesenterets bransjemåling

Kundetilfredshetsmålingen (KTI) til Prognosesenteret gjennomføres på to ulike tidspunkt. Den første målingen gjennomføres 1-2 måneder etter overlevering/innflytting og den andre målingen gjennomføres 1-2 måneder etter ettårsbefaring. Det er undersøkelsen som gjennomføres etter overlevering som ligger til grunn for kåringene av de beste boligutviklerne.

Kilde: prognosesenteret.no

 

Den magiske ventetiden

Å oppfylle folks boligdrøm handler imidlertid om mer enn bare å ferdigstille boligene. Når man kjøper nybolig innebærer det som regel at man må vente på at den skal bli ferdig. De fleste kjøper bolig før prosjektene har startet å bygge, og vi i JM er svært opptatt av at ventetiden skal bli en positiv tid for kjøperne. Vi vet at kundene gleder seg veldig til boligen blir ferdig, men også at de har mange spørsmål og kanskje også noen bekymringer. Derfor sørger vi for å etablere god kontakt med kundene våre. Selv om vi noen gang bruker eksterne selgere, sørger vi for at kjøperne alltid får møte noen av oss som jobber i JM og vet at de kan kontakte oss for hva som helst. At ventetiden blir en positiv opplevelse for kunden, tror vi er med på å gjøre hele kjøpsopplevelsen bedre.

Hvorfor måler vi kundetilfredshet (KTI)?

Prognosesenterets bransjemåling er ikke først og fremst en konkurranse for oss. Vi er opptatt av å ha så fornøyde kunder som mulig uavhengig av våre konkurrenter.

At en ekstern part måler hvor tilfredse våre kunder er, er veldig viktig for oss. Selv om vi snakker med alle våre kunder direkte om de fleste forhold med boligen, er vi avhengig av en ekstern måling for å kunne få pålitelige, uavhengige svar på om vi når våre mål.

Høy svarprosent gir best resultat. Vi har oftest god svarprosent og håper av hensyn til kundene at det fortsetter.

 

En stilfull bolig

En splitter ny bolig, er selvsagt en stilfull og funksjonell bolig med smarte løsninger. Vi i JM er opptatt av at våre boliger skal være lekre og se freshe ut. Vi har egne innredningsansvarlige som sørger for at vårt originaluttrykk, JM Original, er moderne og tidløst. Dette sikrer at boligen oppleves som stilfull både når du skal flytte inn, men også den dagen du velger å selge boligen. Våre innredningsansvarlige setter også sammen et eksklusivt sortimentet av tilvalg som du kan velge i. Vi legger mye omtanke i å plukke tilvalgsprodukter som harmonerer slik at de fleste av tilvalgsproduktene lar seg kombinere. Du velger det som reflekterer din stil. Skulle du imidlertid være litt usikker på hva som er din stil, kan du få tips og råd fra våre innredningsansvarlige. Vi gjennomfører eget tilvalgsmøte med alle kunder som ønsker det.

Hvordan velger vi innredning og tilvalg?

Vi i JM er opptatt av at hele boligen skal holde den samme gode kvaliteten. Derfor lager vi faste avtaler med leverandører som vi vet at deler vårt syn på miljø, kvalitet og kundetilfredshet.  Ved å holde oss til noen få, godt kvalitetssikrede leverandører, sikrer vi at vi kan holde det vi lover.

 

Vi er her – også etter overtakelse

Dagen du overtar boligen og får nøklene til ditt splitter nye JM-hjem, er selvsagt et høydepunkt i prosessen med å kjøpe bolig. For oss i JM markerer den imidlertid ikke punktum. Selv om vi gjør alt vi kan for at alle boligene vi leverer skal være perfekte, kan det forekomme forhold som må utbedres. Vi i JM er opptatt av at også dette skal bli en så positiv opplevelse for kunden som mulig. Selvsagt er det aldri gøy å oppdage en feil på boligen sin, men det hjelper litt at man tas godt i mot hos leverandøren når man sier ifra, og at feilen rettes raskt og profesjonelt.

I JM gjennomfører vi dessuten alltid ettårsbefaring. Boligen skal ikke bare være fin når du overtar den; den skal også holde samme gode kvalitet. At boligen skal være holdbar er viktig for oss både av miljøhensyn og av hensyn til kunden. Derfor kommer vi på ettårsbefaring for å se at boligen ikke bare oppfyller kundens forventninger, men også oppfyller våre krav.

En av fordelene med å kjøpe nybolig av en så stor og seriøs leverandør som JM er at du kan stole på at vi alltid vil finnes. Vi satser på langvarige kunderelasjoner og prioriterer ikke kortsiktig avkastning. Vi er en boligleverandør du kan stole på, og det tror vi er noe av det viktigste for de fleste boligkunder.

FORDELER

Les mer om fordelene med å kjøpe nybolig fra JM her.

Trykk her for å lese mer

INNREDNING

Les mer om hvordan JM jobber med innredning og tilvalg.

Trykk her for å lese mer