JM does not take responsibility for the translation

Velg mellom boliger fra tre ulike konsepter

Premium, Smarte kvadrat og Original.

Alle gjør ulike prioriteringer her i livet. Høyst oppe på vår liste ligger å gi flere muligheten til å kjenne på følelsen av en nybygd bolig. Å tilby trivsel etter akkurat dine ønsker og dine prioriteringer. Snart kommer våre boliger i tre forskjellige konsepter: Premium, Smarte kvadrat og Original.

Vi planlegger å lansere første konsept-boligene i løpet av 2019.

Premium

Her snakker vi skreddersydd komfort ned til minste detalj, for deg som ønsker et hjem som reflekterer din stil og smak. Du får gjennomgående påkostede materialvalg, utstyr, service og interiørdetaljer. Inkludert er også en personlig kunderådgiver som følger deg gjennom hele prosessen, også etter at du har flyttet inn.

Smarte kvadrat

Dette konseptet er basert på den høye JM-kvaliteten med svært gode planløsninger, men mindre rom og færre innredningsvalg. Ideelt for deg som krever kvalitet, trivsel og komfort, men ikke ønsker å legge for mye energi og penger på selve boligen.

Original

Selveste hjertet i vårt tilbud, og det som har gjort oss til den boligleverandøren vi er i dag. Her har hver eneste kvadratcentimeter en nøye gjennomtenkt oppgave å fylle; å gjøre livet ditt så funksjonelt, komfortabelt og bra som mulig. Originalutførelsen rett og slett, og egentlig ingenting nytt for deg som allerede kjenner oss.

Søk bolig

Bli VIP - kom først i køen

Er du interessert i mer informasjon om våre nye konsept kan du bli VIP-kunde. Da får du forhåndsinformasjon og er blant de første som får velge bolig før de legges ut for offentlig salg.

Les mer og bli VIP-kunde