JM does not take responsibility for the translation

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger!

Her er noen av fordelene ved å velge en nybolig fra JM:

• Lav energiregning. Våre boliger er 25 % bedre enn myndighetenes energikrav (TEK10 eller TEK17*)
• Penger til overs og mer fritid gjennom lave månedskostnader og svært lite vedlikeholdsarbeid.
• Høy trivselsfaktor, funksjonelle og smarte løsninger.
• Høy kvalitet med JM Original innredning hvor hvitevarer på kjøkken alltid er inkludert.
• Få det slik du vil. Våre dyktige innredningskonsulenter veileder og gir gode råd ved ønsker om tilpasninger.
• Du forholder deg kun til oss. Interiørvalg skjer i våre utstillingslokaler – hyggelig og null stress.

5-års reklamasjonsrett

Når du kjøper en bolig er det trygt å vite at du har en reklamasjonsrett som gjelder i flere år i tilfelle uforutsette feil og mangler skulle dukke opp. Dette skjer kanskje ikke med én gang, kanskje ikke i løpet av de to første årene du bor i din nye bolig heller. Men med fem års reklamasjonerett i er du godt sikret. En slik sikkerhet får du ikke dersom du velger å kjøpe bruktbolig.
 

 Les mer om å kjøpe bolig av JM

Velg selv Innredningen i din nye bolig

I våre nybygde boliger får du mulighet til å gjøre dine egne farge,- material- og utstyrsvalg. Velger du en bruktbolig i stedet, kreves det som oftest en kostbar og tidkrevende renovering for at du skal kunne få det slik du ønsker. Vi vet at våre kunder gjerne vil sette sitt eget preg på sin nye bolig, derfor er vårt mål at du som kunde så tidlig som mulig skal kunne være med og bestemme hvordan boligen din skal se ut.
 

 Les mer om innredning og tilvalg

Ved kjøp av ny bolig får du lave kjøps- og driftskostnader

Noe mange kanskje ikke tenker på er at det faktisk er lønnsomt å kjøpe nytt sammenlignet med å kjøpe en bruktbolig. Nye boliger har lave kjøps- og overtagelseskostnader. Du betaler en lavere dokumentavgift til staten når du kjøper nytt - mye lavere enn når man kjøper bruktbolig. I tillegg gjør bedre energiklasse at du får mye lavere driftskostnader.

 Les mer om driftskostnader på nybolig

FINN DIN BOLIG

Trykk her for å se hvilke prosjekter vi har og finn din drømmebolig!

Se alle JM-boliger

VISNINGER

Se hvilke prosjekt vi har visninger på i nær fremtid.

Se alle JM-visninger

* TEK10 eller TEK17

Avhengig av når prosjektering startet vil det variere om prosjektene bygges iht. TEK10 eller TEK17. Energikravene i TEK10 ble endret 01.01.2016 til de samme som senere ble tatt inn i TEK17. For prosjekter med rammesøknad før 01.01.2017 kan tidligere energikrav i TEK10 gjelde. Ved rammesøknad f.o.m. 01.01.2017 gjelder samme energikrav som i TEK17, uavhengig av om prosjektet følger TEK10 eller TEK17.