JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Vestfold / Vear

Bekkeskogen trinn 1 I salg : 14 ledige boliger

 • Kommune: Tønsberg
 • Område: Vear
 • Pris: kr 3 390 000 - 4 690 000
 • Antall rom: 4 - 5
 • Areal: 105 - 130 kvm
 • Boligtype: Eneboliger
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Bekkeskogen 2-30
  3173 Vear
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 2, 2021 (Foreløpig)
 • Boliger: 15

Salget er i gang!

Salget er startet på Bekkeskogen! Se liste over alle de flotte boligene lengre ned på siden. 

Glem ikke å registrere din interesse for prosjektet. Da sørger vi for at du får all informasjon og ikke går glipp av noe. 

Trykk her for å melde interesse for prosjektet!

På Bekkeskogen i Vear bygger vi seks eneboliger i kjede og ni rekkehus i et familievennlig, godt etablert villastrøk. Her får du nærhet til både skole, barnehage og idrettsanlegg. Vi er også stolte av at boligene svanemerkes. Det er godt for miljøet, men også for deg som kjøper bolig av oss.

På Bekkeskogen kan du velge mellom eneboliger og rekkehus, hvor størrelsen varierer fra 105 til 130 m2. Eneboligene har carport med flott tak-terrasse. Rekkehusene vil ha mulighet for carport som tilvalg. I området ligger alt til rette for en trygg og god oppvekst, samt et komfortabelt liv. Her får du kort vei til dagligvarebutikker, barne- og ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg og golfbane med sine 18- og 9-hulls baner. Det er også fantastiske turmuligheter i området, som man kan benytte seg av hele året rundt. Det er kort vei til båthavn og badeplass. Tønsberg Sentrum ligger ca 10 minutter fra Vear.

Boligene leveres med:

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Flislagt baderom med komfortvarme i gulv

 FORDELER MED SVANEMERKET BOLIG

Bekkeskogen skal svanemerkes. Dette gjør vi for å skape et bedre liv for deg, men også for de som kommer etter oss. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et hjem med god luftkvalitet, lav energiutslipp, godt isolert og som sikrer gode lysforhold inne i boligene. Bærekraft handler om å gi våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte. Ved å velge svanemerket bolig bidrar du til å oppnå dette målet.

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Bekkeskogen trinn 1

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

SALGSSTART DELES OPP I TO DELER

VIP-SALGSSTART 6. MAI

I denne perioden vil det kun være mulig for medlemmer å se prislisten og legge inn kjøpetilbud. Du vil også få mulighet til å delta på våre VIP-visninger. 
For å være blant de første som får kjøpe bolig logger du deg inn som VIP-medlem, leser salgsdokumentasjonen og sender inn kjøpetilbud direkte på jm.no. Merk at kjøpetilbudet er bindende. Du kan fylle inn flere boligønsker i skjemaet, men du vil kun få gjennomslag for ett kjøp.

Fordeling av boliger vil skje i løpet av 16. mai. Dersom det er flere som ønsker samme bolig, vil den med lengst ansiennitet (datoen og klokkeslettet du meldte deg inn som VIP-medlem hos oss), få tildelt boligen.

For at du skal få tilslag på kjøpetilbudet må du ha gyldig finansieringsbevis.

OFFENTLIG SALGSSTART I LØPET AV 16. MAI

Når VIP-perioden er avsluttet vil det skje en fordeling av boligene. Deretter legger vi ut de resterende boligene for salg. Vi vil informere om dette på våre nettsider og via nyhetsbrev.
Etter at VIP-perioden er avsluttet er det førstemann-til-mølla som gjelder.

HVA BØR DU GJØRE NÅ?

Bli VIP-medlem her dersom du ønsker å være blant de første som får kjøpe. Melder du deg inn nå spanderer vi medlemskapet det første året ved bruk av kampanjekode BEKK19JM.

Sjekk om du har gyldig finansieringsbevis. Dersom du ikke har dette, ta kontakt med banken din. Evt. oppgi navn og direkte telefonnummer til din bankrådgiver.

LURER DU PÅ NOE? 

Ta kontakt med en av våre salgsledere: 

Elin Bøe
Salgsleder
JM Norge AS
+4748891469


Anita Ekeberg Gibbons
Salgsleder
JM Norge AS
+4799294808

Kom først i køen! Som VIP-medlem får du mulighet til å kjøpe en JM-bolig før den legges ut for offentlig salg, invitasjoner til VIP-visninger, tilgang til prisliste og boligvelger før alle andre.

Som VIP-medlem får du forkjøpsrett. Blir du medlem nå øker dine sjanser for at du får velge akkurat den boligen du har mest lyst på. 

VIP-SALGSSTART

Prisliste og mulighet for å legge inn kjøpetilbud er kun tilgjengelig for våre VIP-kunder. Perioden varer i 10 dager.

Boligene tildeles ut fra din ansiennitet som VIP-medlem. Dersom du er interessert i mer enn en bolig, kan du legge inn kjøpetilbud på flere boliger i prioritert rekkefølge . Du vil kun få gjennomslag for ett kjøp.

OFFENTLIG SALGSSTART

De resterende leilighetene åpnes opp for offentlig salg. Her er det førstemann-til-mølla som gjelder.

VIP-medlemskap koster kr 100 per år, men melder du deg inn nå spanderer vi det første året ved bruk av kode BEKK19JM.

Trykk her for å lese mer og bli VIP-medlem

 

 

 

 

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerkede boliger

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Vear

  Vear er forstad til Tønsberg by, og ligger mellom Stokke og Tønsberg langs Riksvei 303.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer