JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Vestfold / Vear

Bekkeskogen rekkehus I salg : 9 ledige boliger

 • Kommune: Tønsberg
 • Område: Vear
 • Pris: kr 3 390 000 - 3 850 000
 • Antall rom: 5
 • Areal: 105 kvm
 • Boligtype: Eneboliger
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Bekkeskogen 2 - 18
  3173 Vear
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 2, 2021 (Foreløpig)
 • Boliger: 9

Salget er i gang!

Salget er startet på Bekkeskogen! Se liste over alle de flotte boligene lengre ned på siden. 

Glem ikke å registrere din interesse for prosjektet. Da sørger vi for at du får all informasjon og ikke går glipp av noe. 

Trykk her for å melde interesse for prosjektet!

På Vear skal vi bygge ni moderne rekkehus i et familievennlig, godt etablert villastrøk. Her ligger alt til rette for et komfortabelt liv og en trygg oppvekst. Boligene svanemerkes, som er bra for både miljøet og deg som kjøper bolig av oss.

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. På Bekkeskogen får du et moderne rekkehus på 105 m2 hvor vi har lagt vekt på effektiv utnyttelse av boligens areal og smarte oppbevaringsløsninger. Her får du også moderne kjøkken med integrerte hvitevarer, gjennomgående eikeparkett og flislagt baderom med komfortvarme i gulvet.

Alle våre innredningsdetaljer vil være velkomponert, som gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover. Ved å velge nybolig får man også muligheten til å tilpasse innredningen etter din personlige smak. Våre innredningskonsulenter kan veilede og gi gode råd i tilvalgsprosessen. Som tilvalg kan man også velge carport.

Kort om rekkehusene:

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Åpen kjøkken / stue med direkte utgang solrik terrasse
 • 3 soverom
 • Loftstue
 • Flislagte baderom
 • Vaskerom /WC
 • Gjennomgående eikeparkett

En kort spasertur unna rekkehusene finner du dagligvarebutikker, strand/båthavn og golfbane. Det er også skole, barnehage og idrettsanlegg like i nærheten. Tønsberg sentrum med alt byen har å tilby ligger bare 10 min unna. For deg som liker å ha en aktiv hverdag er det også en rekke flotte turmuligheter i området.

FORDELER MED SVANEMERKET BOLIG

Alle boligene på Bekkeskogen produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Når du kjøper en svanemerket JM-bolig bidrar du også til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen, og sikrer en bærekraftig fremtid for alle.

Les mer om JMs svanemerkede boliger >

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Bekkeskogen rekkehus

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Baderom

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted. I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er skreddersydd for deg uansett boligstørrelse.

Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

KJØKKEN

I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der vi gjør alt fra å lage gode måltider med venner til å gjøre lekser med barna.
Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer. Velger du et JM-kjøkken får du alt dette.

KVALITETSKJØKKEN FRA MARBODAL

I JM er vi veldig opptatt av god kvalitet og å drive et godt og langsiktig miljøarbeid. Vi har derfor valgt Marbodal som kjøkkenleverandør, basert på JMs spesifikasjoner og krav til effektivt, pent og varig kjøkken. Marbodal leverer kjøkken av god kvalitet og med flott design. I tillegg er Marbodal-kjøkken Svanemerket.


INTEGRERTE HVITEVARER FRA SIEMENS

JM Original gir deg i utgangspunktet et komplett og velutstyrt hjem. Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap er inkludert i grunnpakken. Vi er opptatt av kvalitet, derfor bruker vi Siemens hvitevarer. Vi tar miljøet på alvor og leverer kun hvitevarer som har energimerking klasse A+ eller bedre.

Oppbevaring

I din nye JM-bolig har vi vektlagt effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod for oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag. Boligene leveres normalt med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, som går fra gulv til tak. Det finnes også smarte innredninger til garderobene som kan bygges på ved tilvalg, og hjelper deg med å holde orden i sakene.

Gjennomgående eikeparkett

Leilighetene leveres med 3-stavs hvitlasert eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerkede boliger

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Vear

  Vear er forstad til Tønsberg by, og ligger mellom Stokke og Tønsberg langs Riksvei 303.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer