JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Vestfold / Semsbyen

Semshagen Utsolgt :

SOLRIKT OG SENTRALT

 • Kommune: Tønsberg
 • Område: Semsbyen
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 55 - 100 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Døvleveien 7A
  3170 Sem
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar
 • Boliger: 20

Leilighetene i Semshagen er ferdigstilt og innflyttet. I første salgstrinn har vi levert 20 lettstelte og lyse leiligheter med egen balkong. Fellesområdene er pent opparbeidet med blant annet pergola og huskestativ.

Semsbyen er et voksende boligområde, med økende popularitet. Herlig landlig utsikt mot Slottsfjellet i Semsbyens kjerne gir deg det beste fra to verdener i Semshagens leiligheter.

Ønsker du en leilighet i Semshagen med kort overtagelse? Les mer om Semshagen bygg B og C

Det meste du trenger i gangavstand

Det er gangavstand til barnehage, skole, lege, matbutikk, apotek, frisør, kafe, blomster, sko/klær/sportsbutikk, fysioterapeut og bensinstasjon. Du kan også sykle til Stokke eller Tønsberg sentrum som kun er 3-5 km unna.

Kort vei til Torp flyplass og Larvik havn

Det går ferje fra Larvik til Danmark og til Sverige fra Sandefjord og det er kort kjørevei til Torp flyplass med destinasjoner til flere populære reisemål i inn- og utland.

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Semshagen

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

For å sørge for at det skal være trivelig fra første stund for dem som flytter inn i Semshagen har vi engasjert landskapsarkitekt Merete Schau fra Tegn-landskap for å hjelpe til å utvikle hagen i Semshagen. Ved å legge mye i utvikling av hagen får vi flere positive elementer å spille på i utviklingen av selve leilighetene. Vi har både det frie utsynet over kulturlandskapene mot øst og vest og nærutsikten til hagen. I tillegg ligger tomten fritt og fint med gode solforhold. Disse elementene har vi forsøkt å utnytte så godt som mulig i formingen av boligene.

FLOTTE SOLFORHOLD

Bygg A ligger lengst mot øst og føres opp i 5 etasjer. Bygg B skal ligge lengst mot vest og bygges i 3 etasjer, slik at mest mulig ettermiddagssol kan skinne over bygget og ned i hagen og til uteplassene for leilighetene i bygg A.

Bygg C ligger lengst mot sør og får også 5 etasjer. Siden solen står høyest i sør så vil den skinne over bygg C og ned til hagen om sommeren.

JM lager SEMS første "hagegate"

Hagegata skal være en frodig samlingsåre med muligheter for mange typer uteopphold: Lek, hvile, samlinger, grilling m.m.

Plantevalget skaper frodighet hele året og en stor variasjon, da staudene blomstrer til ulik tid i sommerhalvåret. Inn mot paviljongen plantes stauder som kan være spiselige (urter)

Hver etasje i hvert bygg har fire leiligheter. To av dem er hjørneleiligheter med sol fra to sider, og den største er endeleiligheten med tre frie fasader. Kun en leilighet er ensidig. Den ligger til gjengjeld mot vest med flott ettermiddagssol. De største leilighetene har stue mot vest og kjøkken mot øst slik at de kan utnytte utsikt og sol. Alle rommene i hver leilighet har god form og størrelse til sitt bruk og er enkle å møblere og bruke.

Praktiske forhold som parkering og sportsbod i kjeller og adkomst med heis er løst på en god måte.

Moderne kjøkken

Vi vil være med på å skape et attraktivt og fungerende hjem der du kan ha det godt. Våre innredere har derfor satt sammen JM Original; et gjennomarbeidet innredningsprogram der kvalitet, funksjon og estetikk virker sammen.

Her er eikeparketten med den rette følelsen mot dine bare føtter, delikate malte vegger og kjøkkenskuffer som lukkes lydløst! 

HØYKVALITETSKJØKKEN FRA MARBODAL

Matlaging og husarbeid skal være enkelt og hyggelig. Kjøkkenet fra Marbodal er hvitt og stilrent med slette fronter. Skuffene er utstyrt med dempere og har fullt uttrekk for maksimal utnyttelse og tilgjengelighet. 

I et kjøkken fra JM er overflatene lettstelte og holdbare. Den sterke laminatoverflaten på arbeidsbenken fra JM original er enkel å tørke av og motstår de daglige påkjenningene. 

DITT NYE BAD

Helfliset bad med varmekabler, hvit baderoms-innredning, vegghengt klosett samt dusj og blandebatteri er klart til du flytter inn. Her er det kun til å ta med tannbørsten!

I tillegg leveres våre bad med praktisk dusjhjørne, hvor dørene kan foldes inn - slik at du kan frigi plass.

Gjennomtenkte oppbevaringsløsninger

I alle JM boliger er det godt med oppbevaringsplass. Fortrinnsvis prøver vi å gjøre plass til skyvedørsgarderober med innredning fra Elfa på hovedsoverom. Slagdørsgarderobe blir levert til de andre soverommene i boligen. 

Det lille ekstra - personlige tilvalg

Vil du sette ditt helt egne preg på boligene din? Det finnes flere attraktive tilvalg til JM Original - du har mange spennende muligheter innen kjøkkenfronter, håndtak, benkeplater og baderomsinnredning.

Er du tidlig med i prosessen vil det også være mulighet for å endre på planløsningen.

Se reisetider

  Om området

  Semsbyen - et populært sted å bo

  Idylliske Semshagen skal bygges i Semsbyen rett utenfor Tønsberg. Det tar ca. 10 minutter å kjøre til Stokke sentrum og noe mindre til Tønsberg sentrum.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer