JM does not take responsibility for the translation
Semshagen
I salg 1 ledig bolig

Tønsberg / Semsbyen

Semshagen

SOLRIKT OG SENTRALT

Semshagen

Leilighetene i Semshagen er ferdigstilt og innflyttet. Her gjenstår det kun en leilighet igjen. Leiligheten er en romslig 3-roms leilighet med innglasset markterrasse, åpen kjøkkenløsning og to gode soverom. Fine felles uteområder og gangavstand til butikker og servicetilbud i Semsbyen.

Semsbyen er et voksende boligområde, med økende popularitet. Herlig landlig utsikt mot Slottsfjellet i Semsbyens kjerne gir deg det beste fra to verdener i Semshagens leiligheter.

Kun en leilighet igjen - innflyttingsklar!

Leilighet A102 er en romslig 3-roms på 86 kvm i 1. etasje med innglasset uteplass med. Den største balkongen har vestvendt beliggenhet og dermed svært gode solforhold. Leiligheten har forøvrig en god planløsning med romslig stue, separat kjøkken, gjestetoalett og 2 soverom. Les mer om leilighet A102

Det meste du trenger i gangavstand

Det er gangavstand til barnehage, skole, lege, matbutikk, apotek, frisør, kafe, blomster, sko/klær/sportsbutikk, fysioterapeut og bensinstasjon. Du kan også sykle til Stokke eller Tønsberg sentrum som kun er 3-5 km unna.

Kort vei til Torp flyplass og Larvik havn

Det går ferje fra Larvik til Danmark og til Sverige fra Sandefjord og det er kort kjørevei til Torp flyplass med destinasjoner til flere populære reisemål i inn- og utland.

Ønsker du en leilighet i Semshagen i neste byggetrinn? Se ledige leiligheter i Semshagen bygg B og C

Ta kontakt med salgsleder Alf Einar Weiseth på tlf: 934 42 524 eller e-post: alf.weiseth@jm.no for mer informasjon.

Oversiktsplan Semshagen

Boliger - Semshagen

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Se reisetider

  Hvorfor kjøpe leilighet i Semshagen?

  Et velutstyrt hjem

  JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem som fungerer hver dag året rundt. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet.

   Les mer om boligene

  TID TIL DET DU VIL

  Vi vil være med på å skape et hjem der du kan ha det godt. Et hjem som er attraktivt og fungerer hver dag året rundt. Integrerte hvitevarer, helfliset bad med varmekabler og en deilig uteplass å anlegge en kjøkkenhage på - ditt nye liv kan nå begynne!

   LES MER OM BOLIGPROSJEKTET

  VÆR DIN EGEN STYLIST

  Nå begynner det morsomme. Du skal utforme din nye bolig og velge farger og materialer som gjør at du virkelig får det hjemmet du har drømt om.

   Finn din drømmeleilighet nå

  FINN FLERE DRØMMEBOLIGER I VESTFOLD

   Søk her

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen