JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Vestfold / Semsbyen

Semshagen - Bygg B og C I salg : 10 ledige boliger

Solrikt og sentralt

 • Kommune: Tønsberg
 • Område: Semsbyen
 • Pris: kr 2 990 000 - 4 490 000
 • Antall rom: 2 - 3
 • Areal: 56,5 - 100 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Døvleveien 7B og 7C
  3170 Sem
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar (Foreløpig)
 • Boliger: 32

Det nærmer seg Den store visningsdagen!

Søndag 18. november klokken 13.00-14.00 er det igjen klart for Den store visningendagen på Semshagen. Det gir deg en unik mulighet til å se våre prosjekter i Tønsberg. På Semshagen blir du møtt av vår salgsleder som kan gi deg svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. I tillegg til å ha inngående kunnskap om boligene kjenner vår salgsleder nærområdet godt. 

Semshagen hadde Norges mest fornøyde kunder i 2017

Prognosesenteret foretar hvert år en uavhengig måling av prosjekter og aktører i boligbyggebransjen for å finne ut hvem som har de mest tilfredse kundene. I 2017 ga våre boligkunder på Semshagen prosjektet en score på 94 av 100.

Les mer om Prognosesenterets kundetilfredshetsmåling (KTI) her

 

På Semshagen ligger alt til rette for et komfortabelt liv! Her får du ikke bare herlig landlig utsikt og alt du trenger i umiddelbar nærhet. Du får også en lys og moderne leilighet med utgang til egen balkong eller terrasse.

Noe av det flotteste med leilighetene på Semshagen er de solrike balkongene og de flotte uteområdene. Det synes i hvert fall blomsterdekoratør Finn Schjøll.
Balkongen er den nye hagen, sier Finn, og balkongene på Semshagen har ifølge Finn helt perfekt størrelse. Finn besøkte Semshagen for å vise hvor flott man kan få det på balkongen dersom man innreder den med blomster. Se filmen fra besøket herunder.

Semshagen bygg A hadde Norges aller mest fornøyde boligkunder (prosjekt) i 2017. Les mer om Prognosesenterets kundetilfredshetsmåling (KTI) her

Semsbyen er et voksende boligområde, med økende popularitet, i kort avstand fra Tønsberg. Her får du leiligheter med herlig landlig utsikt, i kort avstand til en rekke butikker og servicetilbud. En leilighet i Semsbyen gir deg det beste fra to verdener.

Leilighetene vil variere i størrelse fra 56,5-100 m2, med 1-3 soverom og de fleste vil få stue med åpen kjøkkenløsning.  Den største leiligheten får separat kjøkken, to balkonger, baderom og eget gjestetoalett.

Kort om boligprosjektet:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Flislagt baderom med lys innredning
 • Heis og parkeringsgarasje
 • Kort vei til dagligvare og servicetilbud  
 • Stokke/Tønsberg sentrum kun 3-5 km unna

Hyggelige og grønne uteområder 

For å skape et hyggelig og sosialt bomiljø, opparbeides det et grønt tun med pergola.

Kort avstand til butikker og servicetilbud

Det er gangavstand til barnehage, skole, lege, matbutikk, apotek, frisør, kafe, blomster, sko/klær/sportsbutikk, fysioterapeut og bensinstasjon. Du kan også sykle til Stokke eller Tønsberg sentrum som kun er 3-5 km unna.

Offentlig kommunikasjon/transport

Bussavgang fra Semsbyen hvert 20. minutt. Det går ferje fra Larvik til Danmark og til Sverige fra Sandefjord og det er kort kjørevei til Torp flyplass med avganger til flere populære reisemål i inn- og utland.

Møt oss på visning

Ta gjerne kontakt med salgsleder Alf Einar Weiseth for privatvisning, på tlf: 93 44 25 24 eller e-post: alf.weiseth@jm.no 

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Semshagen - Bygg B og C

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Bygg B er ferdigstilt og klar for sine nye beboere. Innflytting i løpet av sommeren.
Finn Schjøll nyter solen på Semshagen. Den 3. november deltar han på vår høstfest hvor du kan få inspirasjon og bli med i trekningen av blomsteroppsatser av Finn Schjøll.
Semshagen bygg B og C vil bestå av 32 lyse og moderne leiligheter.
Flott utsikt fra balkongen. Bilde fra leilighet i bygg B.
Moderne høykvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer er inkludert i din nye leilighet i Semshagen.
Deilig helfliset bad med vegghengt klosett, hvit baderomsinnredning og praktisk, plassbesparende dusjhjørne.
Romslige oppholdsrom og store vindusflater som slipper inn store mengder dagslys, gir trivsel for hele familien.
Trygt og sosialt tun med pergola. Her kan du ta en kaffe og slå an en prat med naboene.
Alle leilighetene får romslig og solrik balkong. Her blir det hyggelig å oppholde seg på varme sommerdager.
Ved å kjøpe ny leilighet slipper du snømåking om vinteren, hagearbeid på sommeren og utvendig vedlikehold. All tiden du sparer kan du nå bruke på det du liker best!
Alle leilighetene leveres med integrert koketopp. Koketoppen er effektiv og enkel å rengjøre.
Semsbyen er et voksende boligområde med økende popularitet. Nærhet til dagligvare, servicetilbud og offentlig kommunikasjon gjør dette til et hyggelig og sosialt sted å bo.
Situasjonsplan
Lys og trivelig stue.
Stue med store vinduer gir godt lysinnfall.
Spiseplass
Flott kjøkken med godt med skapplass og integrerte hvitevarer.
Lyst og trivelig kjøkken.
Hovedsoverom
Detalj soverom
Soverom 2 / gjesterom
Lekkert, nytt bad med stilren innredning.
Badet er romslig og lyst med plass til vaskemaskin.
Detalj bad

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Semshagen vil bestå av totalt 3 bygg. De tre byggene er plassert i en trekant, som på denne måten danner et tun. Noe av idéen med prosjektet har vært å forsterke tunet ved å legge inngangene ut mot en “hagegate”. Sykkelparkeringer er også lagt sentralt.

Praktisk garasjekjeller med heis

Parkeringsplass er inkludert i prisen når du kjøper leilighet i Semshagen. Her kan du oppbevare bilen trygt og ta heisen rett opp til leilighetsetasjene - enklere blir det ikke!

Eksteriør

Utvendig har vi valgt å fokusere på tidløse kvalitetsmaterialer som vil holde lenge både i teknisk forstand og estetisk. Hovedmaterialet i byggene er tegl, mens det brukes fargede fibersementplater i noen utfyllende felter i forbindelse med vinduer og på toppetasjene i byggene med 5 etasjer. Veggene på balkongene kles med treverk som gir en varm og behagelig overflate å oppholde seg ved.

Sosiale og hyggelige uteområder

I utformingen av prosjektet er det lagt vekt på å skape hyggelige uteområder som alle beboere kan ha glede av. I kjernen av Semshagen opparbeides det derfor en hyggelig "hagegate" som blir en frodig samlingsåre tilrettelagt for lek, grilling, sosiale sammenkomster og avslapning.  

Mellom bygg A og B bygges det en paviljong som vil inneholde bord, benker, bod, grill og et enkelt utekjøkken.

Lekeplass til barna

I Semshagen blir det fint, også for de minste. I felleshagen blir det eget lekeområde for barn med husker, klatrestativ, vipper og sandkasse.

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

JM Original

Vi vil være med på å skape et attraktivt og fungerende hjem der du kan ha det godt. Våre innredere har derfor satt sammen JM Original, et gjennomarbeidet innredningsprogram der kvalitet, funksjon og estetikk virker sammen.

JM Original er utgangspunktet når du kjøper leilighet i Semshagen, men du vil også få mange muligheter til å påvirke selv. Vår guide for tilvalg og våre innredningskonsulenter gjør det enkelt for deg som ønsker å gjøre endringer.  

Moderne kjøkken med hvitevarepakke inkludert

Matlaging og husarbeid skal være enkelt og hyggelig. Leilighetene leveres med hvitt kvalitetskjøkken fra Marbodal med slette fronter. Skuffene er utstyrt med dempere og har fullt uttrekk for maksimal utnyttelse og tilgjengelighet. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp er inkludert. Resten av innredningen er opp til deg og din smak.

Ditt nye bad

Ditt nye bad leveres med hvit og moderne innredning fra Aspen med romslig porselensservant. Lyse fliser på vegg, og mørke fliser på gulv, som er både er praktisk og elegant. På baderommet er det også lagt vekt på plassbesparende løsninger med vegghengt wc og dusjhjørne med dusjvegger som kan foldes inn.

Soverom med god oppbevaringsplass

På soverommet blir det godt med oppbevaringsplass. Fortrinnsvis prøver vi å gjøre plass til skyvedørsgarderober med innredning fra Elfa på hovedsoverom. Slagdørsgarderobe blir levert til de andre soverommene i boligen. 

Usikker på hva du skal velge?

Vi vet at det kan være vanskelig å velge, derfor har vi erfarne og kunnskapsrike innredningsasvarlige som kan hjelpe deg på veien til drømmeboligen. Etter at du har kjøpt bolig av oss vil innredningsansvarlig for prosjektet invitere deg til et innredningsmøte. På møtet går dere gjennom JM Original, og hvilke tilvalg som er mulig. 

Kanskje du ønsker å bytte til en annen type parkett eller kanskje du vil ha en annen benkeplate? Mulighetene er mange, og sammen med innredningsansvarlig finner dere løsningen.  

Om området

Semsbyen - et populært sted å bo

Idylliske Semshagen skal bygges i Semsbyen rett utenfor Tønsberg. Det tar ca. 10 minutter å kjøre til Stokke sentrum og noe mindre til Tønsberg sentrum.

 Les mer

Fornøyde kunder er viktigst

Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer