JM does not take responsibility for the translation
Semshagen - Bygg B og C
I salg 13 ledige boliger

Tønsberg / Semsbyen

Semshagen - Bygg B og C

Solrikt og sentralt

Semshagen - Bygg B og C

Byggingen er i full gang - innflytting før sommeren! Du har fortsatt mulighet til å sikre deg en helt ny leilighet i Semshagen. Leilighetene blir lyse og moderne og får utgang til balkong eller terrasse. Bilen parkerer du trygt i garasjeanlegget I Semshagen ligger alt til rette for et komfortabelt liv.

Semsbyen er et voksende boligområde, med økende popularitet, i kort avstand fra Tønsberg. Her får du leiligheter med herlig landlig utsikt, i kort avstand til en rekke butikker og servicetilbud. En leilighet i Semsbyen gir deg det beste fra to verdener. 

Semshagen bygg A hadde Norges aller mest fornøyde boligkunder (prosjekt) i 2017. Les mer om Prognosesenterets kundetilfredshetsmåling (KTI) her

Leilighetene vil variere i størrelse fra 56,5-100 m2, med 1-3 soverom og de fleste vil få stue med åpen kjøkkenløsning.  Den største leiligheten får separat kjøkken, to balkonger, baderom og eget gjestetoalett.

Kort om boligprosjektet:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Flislagt baderom med lys innredning
 • Heis og parkeringsgarasje
 • Kort vei til dagligvare og servicetilbud  
 • Stokke/Tønsberg sentrum kun 3-5 km unna

Hyggelige og grønne uteområder 

For å skape et hyggelig og sosialt bomiljø, opparbeides det et grønt tun med pergola.

Kort avstand til butikker og servicetilbud

Det er gangavstand til barnehage, skole, lege, matbutikk, apotek, frisør, kafe, blomster, sko/klær/sportsbutikk, fysioterapeut og bensinstasjon. Du kan også sykle til Stokke eller Tønsberg sentrum som kun er 3-5 km unna.

Offentlig kommunikasjon/transport

Bussavgang fra Semsbyen hvert 20. minutt. Det går ferje fra Larvik til Danmark og til Sverige fra Sandefjord og det er kort kjørevei til Torp flyplass med avganger til flere populære reisemål i inn- og utland.

Møt oss på visning

Visninger hver torsdag kl 17:00-18:00. Ta gjerne kontakt med salgsleder Alf Einar Weiseth for privatvisning, på tlf: 93 44 25 24 eller e-post: alf.weiseth@jm.no 

Situasjonsplan

Boliger - Semshagen - Bygg B og C

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Hvorfor kjøpe leilighet i Semshagen?

  Lyse, lettstelte leiligheter

  JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem som fungerer hver dag året rundt. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet

  Fordeler med ny bolig

  Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i vegger, skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

  Les mer

  I Semshagen legges det til rette for et hyggelig og sosialt bomiljø, med grønt tun og pergola.

  SEMSBYEN - ET POPULÆRT STED Å BO

  Semsbyen byr på mange kvaliteter og har blitt et populært boligstrøk med sin nærhet til E-18 og Tønsberg. I gangavstand finner du du dagligvarebutikker, bensinstasjon, barneskole, restaurant og ulike servicetilbud.

  Les mer om nærområdet

  FINN FLERE DRØMMEBOLIGER I VESTFOLD

   Søk her

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen