JM does not take responsibility for the translation
/ 9

Vestfold / Presterød

Presterødalléen I salg : 13 ledige boliger

På høyden over Presterødkilen

 • Kommune: Tønsberg
 • Område: Presterød
 • Pris: kr 3 690 000 - 12 550 000
 • Antall rom: 2 - 5
 • Areal: 65 - 142 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Presterødalléen 13A-D
  3118 Tønsberg
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 3, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 41

Salget av leilighetene i Presterødalléen er godt i gang! Fortsatt er det mulighet til å sikre seg en leilighet i dette fantastiske prosjektet ved Presterødkilen.

Presterødalléen gir deg en flott kombinasjon av moderne leiligheter med fantastisk beliggenhet. Alle leilighetene leveres med tidsriktige kvalitetsinnredninger og materialer. Leilighetene får romslige balkonger mot syd/vest og vest med fritt utsyn over landskapet. Hver leilighet får en biloppstillingsplass i garasjekjeller og en sportsbod i byggene eller i garasjekjeller. 

Presterødalléen 13 består totalt av bygg A, B, C og D, tilsammen 41 leiligheter med BRA  fra 65 m² til 142 m².  

Kort om leilighetene: 

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer 
 • Eikeparkett på gulv
 • Egen balkong med flott sjøutsikt
 • Garasjeplass i oppvarmet garasjekjeller
 • Heis til alle etasjer fra garasjekjeller 

Flotte uteområder

I Presterødallen er det lagt stor vekt på å skape et hyggelig, grønt fellesområde rundt husene. Uteområdene vil bli pent beplantet med små og store trær, hekker, busker, siv og grass, noe som vil skape en idyllisk ramme rundt de nye boligene. 

Presterødalléen er ett av de første prosjektene som svanemerkes

Presterødalléen er et av de første prosjektene som blir svanemerket i JM Norge. Det betyr at du kan være trygg på at du kjøper en miljøvennlig og bærekraftig bolig. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et hjem med god luftkvalitet, lave energiutslipp, som er godt isolert og som sikrer gode lysforhold inne i leiligheten. Bærekraft handler om å gi våre barn og barnebarn muligheten til å leve et godt liv. Gjennom å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse på en trygg og sunn måte. Ved å velge en svanemerket bolig bidrar du til å oppnå dette målet.

Les mer om svanemerking av leilighetene i Presterødalléen >>

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Presterødalléen

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Leilighetene i Presterødalléen leveres med:

 • Alle leilighetene får åpen kjøkkenløsning
 • Kjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer fra Siemens
 • 3-stavs eikeparkett
 • Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom
 • Flere leiligheter med to baderom 
 • Flere leiligheter med walk-in-closet
 • De to største leilighetene får eget vaskerom

Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkkenet er en viktig arena for vårt sosiale liv. Hva er vel mer naturlig enn å sette av god plass til spisebordet? På kjøkkenet er selvfølgelig hvitevarer inkludert. 

Illustrasjonen viser kjøkken av typen Aspekt kritthvitt. I vår innredningsguide finner du en oversikt over muligheter som finnes i prosjektet.  

Romslig og delikat bad

Baderommet er der dagen starter og avsluttes. Rommets praktiske løsning er derfor planlagt både for travle hverdager og for langsomme stunder for pleie av kropp og sjel.

Baderommet leveres med lyst servantskap med smart oppbevaring. Fliser på gulv og vegg, samt komfortvarme i gulv, gjør det lunt og godt å oppholde seg på badet. Vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne med vegger som kan slås inn når dusjen ikke er i bruk. 

Lyse og fine soverom

Leilighetene får lyse og fine soverom. De fleste leilighetene får hovedsoverom med tilgang til eget baderom, garderoberom eller skyvedørsgarderobe.

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Alle leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett i lakkert natur som standard, med unntak av baderom og bod. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Det er mulighet for kostnadsfritt tilvalg på gulv. Les mer om dette, samt de andre alternativene i vår innredningsguide.

ALT HAR SIN PLASS

Leilighetene leveres med effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. I boden kan du oppbevare ting du ikke bruker til daglig. I skyvedørsgarderoben på hovedsoverommet utnyttes plassen fra gulv til tak. Innredning (hylle og stang) som kan bygges på - enten som tilvalg eller i ettertid.

Bærekraftige lavenergihus

JM er med på å skape gode lokalmiljøer for både dagens og morgendagens innbyggere. Husene vi bygger i dag, kommer til å bli brukt i minst 100 år. Derfor er bærekraft sentralt i JMs virksomhet.  Vi tar ansvar for økonomisk, sosial, etisk og miljømesssig holdbarhet. Både når vi bygger husene, og når de er i bruk.

Sunne materialer

JMs boliger er bygget av materialer som gir lav miljøbelastning og et godt innemiljø. JMs miljøkrav sikrer kontroll av byggematerialenes helse- og miljøpåvirkning. 

Energieffektive hvitevarer og kraner

Hvitevarene JM har valgt ut, er blant bransjens mest energieffektive. Det medfører at både din strømregning og miljøpåvirkning minsker. Med miljøvennlige kaldstartsbatterier i kjøkken og bad sparer du både tid og penger.

Usikker på hva du skal velge?

Vi vet at det kan være vanskelig å velge, derfor har vi erfarne og kunnskapsrike innredningsasvarlige som kan hjelpe deg på veien til drømmeboligen. Etter at du har kjøpt bolig av oss vil innredningsansvarlig for prosjektet invitere deg til et innredningsmøte. På møtet går dere gjennom JM Original, og hvilke tilvalg som er mulig. 

Kanskje du ønsker å bytte til en annen type parkett eller kanskje du vil ha en annen benkeplate? Mulighetene er mange, og sammen med innredningsansvarlig finner dere løsningen.  

Gå til innredningsguiden

Det er mange fordeler med å velge en svanemerket bolig for deg som boligkjøper. I tillegg til at du får en bolig med lave driftskostnader, godt lysinnslipp, god isolasjon og som har bra ventilasjon, så bidrar du til en bærekraftig fremtid. 

LES MER OM SVANEMERKET HER

Se hvordan det ser ut på byggeplassen nå. Bildet oppdateres hvert tiende minutt.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

I Presterødalléen får du flotte, nye leiligheter med fint utsyn over Presterødkilen. Leilighetene ligger i stor grad vendt mot vest, som gir optimale solforhold. Ettersom det ikke er annen bebyggelse foran boligprosjektet, får alle leilighetene en flott utsikt. 

Hver leilighet får en biloppstillingsplass i garasjekjeller, og en sportsbod i byggene eller i garasjekjeller. Det er heis opp til hver etasje. 

Vi vet at det godt bomiljø også betyr gode uteområder. Derfor er det lagt stor vekt på å skape et hyggelig, grønt uteområde rundt husene. 

Flotte, grønne uteområder

Uteområdet er utformet slik at alt fra mindre barn til eldres behov skal bli ivaretatt av planen. Dekke, møblering, belysning og beplantning skal tilpasses universell utforming. Ved innganger legges det til rette for gode, naturlige ledelinjer. Landskapsplanen skal fremheve et godt samspill mellom bygg og uteaktiviteter.

På en slik måte dekkes mange brukeres ønsker og behov for gode uterom. Prosjektet skal tilby gode, aktive og estetisk tiltalende utearealer for beboere i alle aldre, folk med funksjonshemninger og besøkende.

Det er lagt stor vekt på å skape et frodig og attraktivt uteareal - en park for alle beboere og besøkende. Vegetasjonen er viktig for å lage gode uterom. Omfattende beplantning i form av små og store trær, hekker, busker, siv og grass bidrar til dette. Den gamle eika ved bygg C er fredet.

Bruk sykkel - et smart og grønt alternativ

JM ønsker å bidra til ekte sykkel-glede. Vi gir derfor 4 elsykler til sameiet, som kan disponeres fritt av alle beboere i Presterødalléen. I garasjeanlegget blir det også egen bod for sykkelparkering og smørebod. Dermed skulle det være lagt godt tilrette for å “trå i gang".

Det er gang- og sykkelvei til Tønsberg sentrum, Olsrød Park, Tolvsrødsenteret og Ringshaugstranda. Ofte er det raskere å sykle dit enn å kjøre bil, du slipper å lete etter parkeringsplass og både kroppen og lommeboka blir raskt i bedre form. Hva med å forbrenne kalorier i stedet for bensin? Oppleve omgivelsene og naturen på nært hold? Du sykler faktisk ca. 5 km på 15 minutter, og tar du turen om morgenen, får du en god start på dagen.

.

Beliggende i krysningspunktet mellom sjø, natur og by ligger alle muligheter til rette for hyggelig atmosfære og alt man kan begjære innenfor rekkevidde. Vårt ønske er å komplettere alt dette ved å skape kvalitetsbygg der beboerne skal trives. 

JM Norge AS  Region Syd

Om området

Presterød

På Presterød bor du landlig, med sjøen rett utenfor døren, i kort avstand fra Tønsberg sentrum.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer