JM does not take responsibility for the translation
Veraåsen Syd
I salg 1 ledig bolig

Sandefjord / Vesterøya

Veraåsen Syd

Solrikt og sjønært

Salgsuksessen Veraåsen, nå kun en bolig igjen! Veraåsen Syd byr på moderne eneboliger, skapt for et moderne familieliv. Boligene får alle vestvendt uteplass, med stedvis naturtomter, sjøutsikt og flotte solforhold. Kort avstand til Sandefjord sentrum.

I idylliske omgivelser, på toppen av Vesterøya, er vi i gang med byggingen av 12 lyse og moderne eneboliger. Vestvendt beliggenhet gir gode solforhold og alle boligene får sjøutsikt.

Stilig arkitektur, store vindusflater og godt utnyttet planløsning gir meget god bokvalitet for små og store. Kjøper du ny bolig slipper du å tenke på oppussing eller krevende vedlikehold, her kan du flytte rett inn og bruke tiden på det du vil.

Kun en bolig igjen!

 • Hustype Silje
 • 127 kvm (P-rom)
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Flislagte baderom med praktisk dusjhjørne og vegghengt toalett
 • Vestvendte uteplasser
 • Integrert garasje i 1. etasje

Les mer om bolig 10 - hustype Silje >> 

Flott beliggenhet

Veraåsen ligger på Vesterøya, i kort avstand fra Sandefjord sentrum. Utbyggingen av feltet blir variert med eneboliger, rekkehus og leiligheter. Således er vi sikre på at området vil få et godt og variert bomiljø. Med nærhet til skoler og barnehager, flotte strender og turområder, ligger alt til rette for et godt og aktivt liv.

Møt oss på visning

Ta gjerne kontakt med salgsleder Alf Einar Weiseth for privatvisning, på tlf: 93 44 25 24 eller e-post: alf.weiseth@jm.no 

Oversiktsplan

Boliger - Veraåsen Syd

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Se reisetider

  Om boligene

  Boligene i Veraåsen Syd leveres med romslig, delvis åpent kjøkken og stor stue med utgang til terrasse.  Egen TV-stue som innbyr til lek og TV-titting. Flislagte baderom med komfortvarme i gulv, gjør det lunt og behagelig. 

  Les mer om innholdet i boligene

  Hustype Silje

  Hustype Sol

  Hustype Sol Pluss

  Om hustypene

  I Veraåsen Syd tilbyr vi to hustyper, Silje og Sol, tillegg til en utvidet utgave av Sol, Sol Pluss. som kommer med en fantastisk takterrasse. Hustypene er tegnet og utviklet med tanke på moderne familieliv, derfor er det i hjertet av boligen er det lagt vekt på å skape et romslig, sosialt og hyggelig allrom med stue og kjøkken. Store vindusflater slipper inn godt med dagslys. 

  Les mer om hustypene

  Referanseprosjekt: Veraåsen Vest

  På toppen av Vesterøya har vi bygget moderne og familievennlige eneboliger, alle med vestvendt beliggenhet mot Sandefjordsfjorden, mange med fantastisk sjøutsikt.

  Les mer om Veraåsen Vest

  FINN FLERE DRØMMEBOLIGER I VESTFOLD

   Søk her

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen