JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Vestfold / Torstvet

Torstvet Hageby I salg : 4 ledige boliger

Sentralt og sosialt

 • Kommune: Larvik
 • Område: Torstvet
 • Pris: kr 3 980 000 - 4 690 000
 • Antall rom: 5 - 6
 • Areal: 130 - 151 kvm
 • Boligtype: Eneboliger
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Torstvetløkka
  3271 Larvik
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar - Kvartal 4, 2019 (Foreløpig)
 • Boliger: 10

Drømmer du om en moderne, lettstelt enebolig med god plass og funksjonelle løsninger? Frister det med sykkelavstand til sentrum og kort vei til marka? Torstvet Hageby gir deg alt dette og mere til.

Har du bedre ting å bruke tiden på enn oppussing og vedlikehold? I Torstvet Hageby kan du få en splitter ny enebolig i naturskjønne omgivelser, med nærhet til Fagerli skole og barnehage. Den flotte beliggenheten kombinerer det beste i Larvik. Her finner du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Enten du vil shoppe på Nordbyen, nyte stillheten i Bøkeskogen eller få en kulturopplevelse på Bølgen, så er Torstvet Hageby et godt utgangspunkt.   

Eneboligene kommer i størrelser fra 130 kvadratmeter til 151 kvadratmeter og gjør det lett for deg å finne en bolig som passer perfekt til deg og din familie. Vi kan tilby to arkitekttegnede hustyper å velge mellom, Andrea og Synne, samt to større varianter: Andrea Pluss og Synne Pluss.

Les mer om hustypene

Kort om eneboligene:

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Romslig stue med utgang til uteplass/hage
 • 3 soverom (Andrea, Andrea Pluss og Synne)
 • 4 soverom (Synne Pluss)
 • TV-stue i 2. etasje
 • To flislagte baderom
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Mulighet for garasje eller carport

Begrepet hageby gir gode konnotasjoner til et hyggelig miljø hvor både barn og voksne kan trives og bli kjent. På Torstvet vil vi legge til rette for et sosialt og godt nabolag. Det er planlagt et pent parkanlegg og en trivelig lekeplass i boligområdet. En stor fordel med å kjøpe nybolig er at alle beboerne flytter inn samtidig og skaper nabolaget sammen. I Torstvet Hageby kan du få det slik du vil ha det. 

Høres dette ut som noe for deg? 
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Torstvet Hageby

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem, med spennende tilvalgsmuligheter som gjør at du enkelt velger den beste løsningen for deg og dine.

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er «snille» både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Moderne og stilrent kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra Marbodal. Kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres med skap og skuffer med dempere.

Kjøkken i hustype Andrea

Hustype Andrea har et avskjermet kjøkken med utgang til terrasse. God plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Kjøkkenet er på 15 kvm (Andrea) og 17,9 kvm (Andrea Pluss).

Kjøkken Synne

Hustype Synne får et romslig, delvis avskjermet kjøkken/stue på 48,7 kvm (Synne) og 52,7 kvm (Synne Pluss).  Fra kjøkkenet blir det utgang til terrasse, som vil gi en lys og hyggelig atmosfære. På kjøkkenet er det god plass til spisestue, og med kontakt med stuen, blir dette et hyggelig og sosialt allrom for hele familien.

To flislagte baderom med komfortvarme i gulv

Badene innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, og toalettet leveres med Geberit Monolith utenpåliggende sisterne. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra INR. Gulvet støpes med varme i gulv og har matte fliser. En bred servant med to skuffer under servanten, gir oppbevaringsmuligheter for toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter.

Lys stue med utgang til terrasse

Begge hustypene får romslig stue i husets 1. etasje med utgang til hyggelig terrasse. I husets andre etasje er det en loftsstue som kan brukes som TV-stue.

Lyse og fine soverom

Begge hustypene har tre gode soverom som ligger plassert i husets 2. etasje.  Synne Pluss har et ekstra soverom, som også er plassert i 2. etasje.

For begge hustypene leveres hovedsoverom med stor garderobe med skyvedører.  

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Begge hustypene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom og vaskerom (Andrea). Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Eget flislagt vaskerom (Hustype Andrea)

Har du småbarn er det praktisk med et eget vaskerom. I hustype Andrea har vi lagt til rette for et effektivt familieliv med et eget vaskerom i husets 1. etasje. For hustype Andrea Pluss ligger vaskerommet like ved entréen. For Andrea ligger vaskerommet som en forlengelse av baderommet i husets 1. etasje.

Vaskerommet leveres med utslagsvask og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Her har du god plass til å tørke våte barneklær.

Ditt hjem - ditt valg

Etter byggestart inviterer vi deg til et innredningsmøte hvor vi presenterer vårt innredningsprogram,  JM Original.  I tillegg vil du få anledning til å gjøre en rekke tilvalg, slik at du kan tilpasse boligen etter smak og behov. I Innredningsguiden finner du en presentasjon av JM Original, samt hvilke tilvalgsmuligheter som finnes for Torstvet Hageby.

Gå til innredningsguide

Første byggetrinn vil bestå av selveide boliger med størrelse fra BRA 130 til 151 kvm. Planløsningen er praktiske og gjennomtenkte, og det er lagt stor vekt på å skape et gode hjem for hele familien.

I trinn 1 vil vi tilby hustypene Andrea og Synne, samt to utvidede varianter: Andrea Pluss og Synne Pluss.

Se oversiktskart her

Hustype Andrea

Hustype Synne

I vår boligvelger ser du alle boligene vi tilbyr i første salgstrinn. 

>> Gå til boligvelger for Torstvet Hageby

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Torstvet

  Torstvet er en attraktiv og etablert bydel i Larvik. Med flotte Fagerli skole i umiddelbar nærhet vil dette være et godt sted å bo for både store og små. Barnehage er også samlokalisert i Fagerli skole.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer