JM does not take responsibility for the translation
Torstvet

Torstvet

Larvik

   Torstvet

   Torstvet er en attraktiv og etablert bydel i Larvik. Med flotte Fagerli skole i umiddelbar nærhet vil dette være et godt sted å bo for både store og små. Barnehage er også samlokalisert i Fagerli skole.

   Vestmarka ligger også like ved med flotte turområder. Det brede tilbudet av ulike forretninger på Nordbyen og servicetilbud gjort at stadig flere ønsker seg til området. Det er tydelig at tilhørigheten til området og den splitter nye skolen bidrar til dette.

   På Torstvet tilbyr vi fleksible eneboliger som passer for både små og store familier.

   Prosjekt i området

   I nærheten

   Se reisetider

    Skole og barnehage

    Fagerli skole åpnet i januar 2017 og er en av Norges største barneskoler med fire paralleller og et bygningsareal på 12 500 m2. Skolen har erstattet Nanset og Frostvedt skole. Bygningsmassen rommer også Fagerli barnehage, et familiesenter og en idrettshall. 

    Fritid og rekreasjon

    I gangavstand fra Torstvet Hageby ligger vakre Vestmarka hvor du kan gå inn til Farrisvannet. Her ligger det til rette for flotte turer og rekreasjon hele året. Isfiske og isbading og skiløyper om vinteren, sykling, bading, roing og kajakk om sommeren.  Drar du litt lenger mot vest, finner du en av Larviks største hovedattraksjoner; Bøkeskogen. Nyt nærområdene, og la deg begeistre over alle mulighetene som finnes i Larvik.

    Tjenester og butikker

    I gangavstand fra Torstvet finner du Nordbyen kjøpesenter som byr på et bredt utvalg av butikker og servicetilbud. Nordbyen har det meste av det du trenger innen fersk mat og spesialiteter, helse og skjønnhet, hjem og interiør, mote og tilbehør, eller elektronikk og leker til barna. I tillegg byr Nordbyen på flere hyggelige spisesteder.

     

    Les mer om Nordbyen kjøpesenter