JM does not take responsibility for the translation
I salg

Larvik / Torstrand

Fiskergården

Et steinkast fra sjøen

På Torstrand bygger vi lyse og lettstelte leiligheter som får en idyllisk beliggenhet rett ved sjøen. Alle leilighetene får romslig balkong eller terrasse med fantastisk sjøutsikt.

Tenk deg å bo i en lettstelt leilighet på Torstrand, med store vindusflater som slipper inn masse lys og frisk sjøluft. Her får du sjøen og badestranden rett utenfor døren, ta deg en dukkert i sjøen eller spaser langs den fine strandpromenaden inn til Larvik sentrum.

Kort om leilighetene:

 • 76 m2 - 108 m2 BRA
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Balkong eller terrasse med fantastisk sjøutsikt
 • Heis fra parkeringskjeller til alle leilighetsetasjer
 • Parkeringsplass inkludert
 • Sportsbod
 • Strandpromenade og badestrand i umiddelbar nærhet
 • Gangavstand til Larvik sentrum

Heis direkte fra garasjekjeller

Biloppstillingsplass i parkeringsgarasje medfølger leilighetene. Parkér trygt og ta heisen opp til din etasje - enklere blir det ikke!

Fellesarealer

Fellearealene er pent opparbeidet med parkanlegg med benker og lekeplass som tilhører boligområdet, skaper et hyggelig bomiljø.

Maritimt miljø

Rett på utsiden av stuedøren kan du fiske fra brygga, spasere langs standpromenaden og eller ta deg en dukkert på badestranden.

Kort vei til byen

Fra Fiskergården har du kort vei til Larvik sentrum, som tilbyr et stort utvalg forretninger og spisesteder. Strandpromenaden går helt inn til Bølgen kulturhus og Norges flotteste spahotell. Her ligger også Fritzøe Brygge med sine butikker og restauranter.

Fiskergården blir virkelig en perle med sin nærhet til sjøen.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

Se reisetider

  Bo rett ved fjorden

  Vi i JM føler kanskje at det holder med å nevne sandstranden. Neida, joda - er den ikke fantastisk? Fiskegården vil bestå av 17 leiligheter med utsikt over fjorden, dette kan du ikke gå glipp av!

   Om boligprosjektet

  Helfliset, splitter nytt bad med komfortvarme, baderomsskap, dusjhjørne som kan foldes inn og vegghengt klosett. Alt du trenger å gjøre er å ta med tannbørsten!

  FINN FLERE DRØMMEBOLIGER I VESTFOLD

   Søk her

  De mest fornøyde kundene i Norge 2014-2016

  For tredje år på rad er det JMs kunder som er mest fornøyd med sin nye bolig.

   Les mer om bransjekåringen