JM does not take responsibility for the translation
Fiskergården
Utsolgt

Larvik / Torstrand

Fiskergården

Et steinkast fra sjøen

Fiskergården

Lyse og lettstelte leiligheter på Torstrand under oppføring. Leiligheten får en idyllisk beliggenhet rett ved sjøen. Alle leilighetene får romslig balkong eller terrasse med fantastisk sjøutsikt. Prosjektet er utsolgt og forventet ferdigstillelse er 1. kvartal 2018.

På Torstrand bygger vi lyse og lettstelte leiligheter med store vindusflater som slipper inn masse lys og frisk sjøluft. Leiligheten får en flott beliggenhet med sjøen og badestranden rett utenfor døren. Alle leilighetene er solgt og vi gleder oss til å overrekke nøklene.

Kort om leilighetene:

 • 76 m2 - 108 m2 BRA
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Balkong eller terrasse med fantastisk sjøutsikt
 • Heis fra parkeringskjeller til alle leilighetsetasjer
 • Parkeringsplass inkludert
 • Sportsbod
 • Strandpromenade og badestrand i umiddelbar nærhet
 • Gangavstand til Larvik sentrum

Heis direkte fra garasjekjeller

Biloppstillingsplass i parkeringsgarasje medfølger leilighetene. Parkér trygt og ta heisen opp til din etasje - enklere blir det ikke!

Fellesarealer

Fellearealene er pent opparbeidet med parkanlegg med benker og lekeplass som tilhører boligområdet, skaper et hyggelig bomiljø.

Maritimt miljø

Rett på utsiden av stuedøren kan du fiske fra brygga, spasere langs standpromenaden og eller ta deg en dukkert på badestranden.

Kort vei til byen

Fra Fiskergården har du kort vei til Larvik sentrum, som tilbyr et stort utvalg forretninger og spisesteder. Strandpromenaden går helt inn til Bølgen kulturhus og Norges flotteste spahotell. Her ligger også Fritzøe Brygge med sine butikker og restauranter.

Fiskergården blir virkelig en perle med sin nærhet til sjøen.

Interessert i ny leilighet i Larvik?
Les mer om leilighetene i Hovland Platå

Se reisetider

  Bo rett ved fjorden

  Vi i JM føler kanskje at det holder med å nevne sandstranden. Neida, joda - er den ikke fantastisk? Fiskegården vil bestå av 17 leiligheter med utsikt over fjorden, dette kan du ikke gå glipp av!

   Om boligprosjektet

  Helfliset, splitter nytt bad med komfortvarme, baderomsskap, dusjhjørne som kan foldes inn og vegghengt klosett. Alt du trenger å gjøre er å ta med tannbørsten!

  FINN FLERE DRØMMEBOLIGER I VESTFOLD

   Søk her

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen