JM does not take responsibility for the translation
/ 8

Vestfold / Hovland

Hovland Platå - Bygg C I salg : 13 ledige boliger

 • Kommune: Larvik
 • Område: Hovland
 • Pris: kr 3 300 000 - 5 450 000
 • Antall rom: 3 - 4
 • Areal: 73 - 92 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Andel
 • Adresse: Frøystadveien 4
  3269 Larvik
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 20

Salget er i gang!

Nå er salget endelig startet på Hovland Platå bygg C startet, som betyr at du kan sikre deg din nye drømmebolig på toppen av Larvik. Se alle de ledige boligene lengre ned på denne siden.

Husk også å meld deg som interessent, så holder vi deg oppdatert på hva som skjer, og sørger for at du ikke går glippe av noe.

Meld din interesse for prosjektet her!

Finn lykken på Hovland Platå! Kun 2 km fra Larvik sentrum skal vi i JM bygge ytterligere 20 moderne leiligheter som kommer i salg før sommeren. Enten du er glad i friluftsliv og natur, eller shopping og kultur, finner du alt du trenger her. På toppen av Larvik får du i tillegg svært gode solforhold og en av byens beste utsikter.

Nå er det ikke lenge til de første flytter inn i bygg A og B på Hovland Platå. Bygg C vil bestå 3- og 4-roms leiligheter med praktiske planløsninger og solrike, romslige balkonger. Leiligheten får et moderne uttrykk og blir lettstelte. JMs Originaluttrykk sikrer deg et smakfullt, tidløst design nøye satt sammen av våre innredningsansvarlige. Ønsker du i tillegg et litt mer personlig uttrykk, får du hjelp og rådgivning fra våre dyktige innredningskonsulenter til å gjøre dine tilpassinger.

Hovland Platå ligger sentralt til. Med Nordbyen kjøpesenter i umiddelbar nærhet får du komfortabel hverdag. Vil du heller nyte skogens fred og ro, er Larviks fineste turområder Bøkeskogen, Farrisvannet og Stavern lett tilgjengelige. Utenfor leiligheten opparbeides det i tillegg en flott hage hvor du kan møte dine naboer, stelle planter eller bare slappe av i solen.


DETTE FÅR DU PÅ HOVLAND PLATÅ:

 • En moderne og lettstelt leilighet
 • Praktisk planløsning tilpasset en moderne livsstil
 • En bærekraftig, svanemerket bolig for fremtiden
 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
 • Romslig balkong med praktfulle sol- og utsiktsforhold
 • Lettvint hverdag med kort vei til Nordbyen kjøpesenter
 • Fantastisk naturopplevelser i nabolagets turområder
 • Kort vei til Larvik sentrums kunst- og kulturtilbud
 • JM Original kvalitetsinnredning og hjelp til å gjøre gode tilvalg
 • En boligutvikler som tenker på deg og har bransjens mest fornøyde kunder

FORDELER MED SVANEMERKET BOLIG

Alle boligene på Hovland Platå produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Når du kjøper en svanemerket JM-bolig bidrar du også til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen, og sikrer en bærekraftig fremtid for alle.

Les mer om JMs svanemerkede boliger >

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Hovland Platå - Bygg C

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Baderom

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted. I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er skreddersydd for deg uansett boligstørrelse.

Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

KJØKKEN

I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der vi gjør alt fra å lage gode måltider med venner til å gjøre lekser med barna.
Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer. Velger du et JM-kjøkken får du alt dette.

KVALITETSKJØKKEN FRA MARBODAL

I JM er vi veldig opptatt av god kvalitet og å drive et godt og langsiktig miljøarbeid. Vi har derfor valgt Marbodal som kjøkkenleverandør, basert på JMs spesifikasjoner og krav til effektivt, pent og varig kjøkken. Marbodal leverer kjøkken av god kvalitet og med flott design. I tillegg er Marbodal-kjøkken Svanemerket.


INTEGRERTE HVITEVARER

JM Original gir deg i utgangspunktet et komplett og velutstyrt hjem. Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap er inkludert i grunnpakken. Vi tar miljøet på alvor og leverer kun hvitevarer som har energimerking klasse A+ eller bedre.

Oppbevaring

I din nye JM-bolig har vi vektlagt effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod for oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag. Boligene leveres normalt med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, som går fra gulv til tak. Det finnes også smarte innredninger til garderobene som kan bygges på ved tilvalg, og hjelper deg med å holde orden i sakene.

Gjennomgående eikeparkett

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Visningsleilighet på Hovland Platå

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerket bolig i Drammen

Slik ser det ut på byggeplassen nå. Bildet oppdateres hver tiende minutt mellom klokken 07:00 og 17:00, og en gang i timen resten av døgnet.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  LEILIGHETER PÅ TOPPEN AV LARVIK

  Hovland er en attraktiv, etablert bydel i Larvik. Med alle servicefunksjoner på Nordbyen kjøpesenter og flotte turområder i Vestmarka i umiddelbar nærhet, er det lett å forstå hvorfor folk trives så godt her.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer