JM does not take responsibility for the translation
/ 9

Vestfold / Hovland

Hovland Platå - Bygg A og B I salg : 6 ledige boliger

På toppen av Larvik

 • Kommune: Larvik
 • Område: Hovland
 • Pris: kr 3 200 000 - 5 250 000
 • Antall rom: 3 - 4
 • Areal: 73 - 95 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Andel
 • Adresse: Frøystadveien 4-8
  3269 Larvik
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar
 • Boliger: 35

På Hovland Platå kan du velge mellom 3- og 4-roms leiligheter med praktiske planløsninger og solrike balkonger. Her får du moderne og lettstelte leiligheter med Nordbyen kjøpesenter og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Kun 2 km unna Larvik sentrum.

På Hovland Platå legges alt til rette for rekreasjon, komfort og det gode liv! Leilighetene får en solrik beliggenhet, og det skal opparbeides en flott hage/park for å sikre at du som beboer trives. Med nærhet til Nordbyen kjøpesenter får du komfortabel hverdag med enkel enkel tilgang til dagligvarer og et stort antall butikker. For deg som trives best når du kan nyte stillheten ute i friluft, så er Bøkeskogen, Farrisvannet og Stavern noen av de mange fine stedene i nær omkrets. 

Slik bor du på Hovland Platå: 

 • Moderne, lettstelte leiligheter med praktiske planløsninger
 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Romslige balkonger  
 • Praktfulle sol- og utsiktsforhold 
 • Få meter til Nordbyen kjøpesenter
 • Flotte turområder 
 • Kort vei til Larvik sentrum 

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Hovland Platå - Bygg A og B

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Baderom

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted. I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er skreddersydd for deg uansett boligstørrelse.

Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

KJØKKEN

I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der vi gjør alt fra å lage gode måltider med venner til å gjøre lekser med barna.
Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer. Velger du et JM-kjøkken får du alt dette.

KVALITETSKJØKKEN FRA MARBODAL

I JM er vi veldig opptatt av god kvalitet og å drive et godt og langsiktig miljøarbeid. Vi har derfor valgt Marbodal som kjøkkenleverandør, basert på JMs spesifikasjoner og krav til effektivt, pent og varig kjøkken. Marbodal leverer kjøkken av god kvalitet og med flott design. I tillegg er Marbodal-kjøkken Svanemerket.


INTEGRERTE HVITEVARER

JM Original gir deg i utgangspunktet et komplett og velutstyrt hjem. Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap er inkludert i grunnpakken. Vi tar miljøet på alvor og leverer kun hvitevarer som har energimerking klasse A+ eller bedre.

Oppbevaring

I din nye JM-bolig har vi vektlagt effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod for oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag. Boligene leveres normalt med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, som går fra gulv til tak. Det finnes også smarte innredninger til garderobene som kan bygges på ved tilvalg, og hjelper deg med å holde orden i sakene.

Gjennomgående eikeparkett

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Leiligheter med gode solforhold

Bygg A (3 etasjer), B (4 etasjer)og C (4 etasjer) ligger på rekke, og for de fleste leilighetene vender stue/balkong mot sydvest og får således fantastiske solforhold. Leilighetene har gode planløsninger som utnytter det disponible arealet på best mulig måte. Hver etasje i hvert bygg har fem leiligheter. Fire av dem er hjørneleiligheter med lys fra to sider. Kun en leilighet er ensidig, men den får flotte solforhold med stue og balkong mot sydvest.

Flotte uteområder

For å sørge for at det skal være trivelig fra første stund for dem som flytter inn i Hovland Platå har vi engasjert landskapsarkitekt Merete Schau fra Tegn landskap for å hjelpe til å utvikle uteområdene. Det skal lages en felles hage/park med benker, lekeapparater, plen, busker og trær til glede for beboerne. 

Leilighetene får både det frie utsynet over kulturlandskapene mot nord og vest, og nærutsikten til hagen. I tillegg ligger tomten fritt og fint med gode solforhold. Disse elementene har vi forsøkt å utnytte så godt som mulig i formingen av leilighetene.

Materialvalg

Utvendig har vi valgt å fokusere på tidløse kvalitetsmaterialer som vil holde lenge både i teknisk forstand og estetisk. Hovedmaterialet i byggene er tegl, mens det brukes fargede fibersementplater i noen utfyllende felter i forbindelse med vinduer.

Toppetasjene i bygg B og C og veggene på balkongene, kles med treverk som gir en varm og behagelig overflate.

Effektive planløsninger

Alle rommene i hver leilighet har god form og størrelse til sitt bruk og er enkle å møblere og benytte. Praktiske forhold som biloppstillingsplass, sportsbod i kjeller og adkomst med heis er løst på en god måte.

Slik ser det ut på byggeplassen nå. Bildet oppdateres hver tiende minutt mellom klokken 07:00 og 17:00, og en gang i timen resten av døgnet.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

Om området

LEILIGHETER PÅ TOPPEN AV LARVIK

Hovland er en attraktiv, etablert bydel i Larvik. Med alle servicefunksjoner på Nordbyen kjøpesenter og flotte turområder i Vestmarka i umiddelbar nærhet, er det lett å forstå hvorfor folk trives så godt her.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer