JM does not take responsibility for the translation
Hovland

Hovland

Larvik

   LEILIGHETER PÅ TOPPEN AV LARVIK

   Hovland er en attraktiv, etablert bydel i Larvik. Med alle servicefunksjoner på Nordbyen kjøpesenter og flotte turområder i Vestmarka i umiddelbar nærhet, er det lett å forstå hvorfor folk trives så godt her.

   Det er tydelig at tilhørigheten til området, og at de som har en tilknytning til Hovland gjerne vil bli boende. Det er alltid et godt tegn! Samtidig har den nye, flotte Fagerli skole og det brede tilbudet av ulike forretninger og servicetilbud gjort at stadig flere ønsker seg til Hovland.

   Det planlegges ca. 50 leiligheter fordelt på tre boligblokker på Hovland. Området vil by på store og gode uteoppholdsarealer. Det vil bli opparbeidet bilfrie uteoppholdsarealer og terrengtrapp opp til Lundhfjellet som har flott utsikt og er spennende som naturlekeområde.

   Prosjekt i området

   Se reisetider

    Tjenester og butikker

    I behagelig gangavstand fra leilighetene på Hovland Platå finner du Nordbyen kjøpesenter som byr på et bredt utvalg av butikker og servicetilbud. Nordbyen har det meste av det du trenger innen fersk mat og spesialiteter, helse og skjønnhet, hjem og interiør, mote og tilbehør, eller elektronikk og leker til barna. I tillegg byr Nordbyen på flere hyggelige spisesteder.

     

    Les mer om Nordbyen kjøpesenter

    Fritid og rekreasjon

    I gangavstand fra Hovland Platå ligger vakre Vestmarka hvor du kan gå inn til Farrisvannet. Her ligger det til rette for flotte turer og rekreasjon hele året. Isfiske og isbading og skiløyper om vinteren, sykling, bading, roing og kajakk om sommeren.  Drar du litt lenger mot vest, finner du en av Larviks største hovedattraksjoner; Bøkeskogen. Nyt nærområdene, og la deg begeistre over alle mulighetene som finnes i Larvik.

    Skole og barnehage

    Fagerli skole åpnet i januar 2017 og er en av Norges største barneskoler med fire paralleller og et bygningsareal på 12 500 m2. Skolen har erstattet Nanset og Frostvedt skole. Bygningsmassen rommer også Fagerli barnehage, et familiesenter og en idrettshall.