JM does not take responsibility for the translation

Vestfold / Holmestrand sentrum

Strandholmen Utsolgt :

 • Kommune: Holmestrand
 • Område: Holmestrand sentrum
 • Antall rom: 3 - 4
 • Areal: 61 - 116 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Strandholmen 2
  3080 Holmestrand
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar
 • Boliger: 19

Leilighetene i boligprosjektet Strandholmen er snart ferdigstilte og klare for overtagelse! Vi gleder oss til å ønske boligkjøpere velkommen inn i sine nye hjem!

Å våkne til sjøutsikt gir en ro i sjelen, og å ha kort vei til alle fasiliteter i tillegg, er et privilegium. En leilighet i Strandholmen gir deg denne kombinasjonen.

Kort om leilighetene:

 • Lyse og moderne leiligheter
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Balkong med flott sjøutsikt 
 • Heis og parkeringskjeller
 • Gangavstand til Holmestrand sentrum og den nye togstasjonen
 • Enkelt å reise til både Torp og Gardermoen flyplass

Alle leilighetene i første byggetrinn er utsolgt, men vi har fortsatt mange fine leiligheter igjen i bygg B. Les mer om Strandholmen Bygg B

Kun noen få skritt til badestranden "Dulpen", flott park, fjordutsikt så langt øyet kan se og kort gangavstand til Holmestrand sentrum og jernbanen. 

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Strandholmen

 • Ledig

 • Reservert


Fantastisk utsikt og mange deilige frokoster i vente.
Moderne høykvalitetskjøkken fra Marbodal er inkludert i din nye JM bolig.
Deilig helfliset bad med vegghengt klosett, hvit baderomsinnredning og dusjhjørne.
Boligene sett fra fjorden.
Baksiden av bygget med inngangen til garasjen.
Nyt den friske havbrisen en solrik sommerdag.
Grøntarealer rett utenfor døren.
Den populære badeplassen
Helfliset moderne bad med alt inkludert - du trenger kun å ta med tannbørsten!
Kort vei til Oslo med tog.
Tomten er den høyre delen av parken i bildet.
Oversiktsplan

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Lekre leiligheter midt i hjertet av Holmestrand – der du kan nyte sørlandsfølelsen med hav, måker og småbyens sjarm, men likevel ha kort vei til hovedstaden og tre flyplasser. Leilighetene ligger i sentrum, og har offentlig kommunikasjon rett ved.

Med parker i umiddelbar nærhet, kafeer og designbutikker rett rundt hjørnet, og med flotte turmuligheter og kulturbegivenheter rett utenfor døren, kan man nesten ikke ønske seg mer.

Uteområder

Strandholmen vil danne et tydelig skille til parken og skape et felles gårdsrom med Holmestrand Fjordhotell.

Arkitektens visjon

«Beliggende i krysningspunktet sjø, natur og by, ligger alle muligheter til rette for hyggelig atmosfære og alt man kan begjære innenfor rekkevidde. Vårt ønske er å komplettere alt dette ved å skape kvalitetsbygg der beboerne skal trives.»

- Tore Moen, arkitekt i JM Norge, Region Syd

Spennende planer

Mye av det du ikke visste at du ønsker deg, ligger i bystyrets spennende planer for nær fremtid, og om alt går etter planen vil du litt frem i tid kunne gå på ski i en skitunnel et par stavtak unna inngangsdøren din.

Parkeringskjeller

Biloppstillingsplass i parkeringsgarasje med heis direkte til leilighetsetasjene - enklere blir det ikke!

Om boligene

Velutstyrte og moderne leiligheter med store vindusflater. De fleste leilighetene får gjennomgående lysforhold og utsikt over sjøen og gårdsplassen.

Les mer om boligene

Gjennomlyste leiligheter med effektiv plassutnyttelse og god, fleksibel planløsning. Leilighetene får romslige balkonger mot øst og utsikt ut over sjøen. I tillegg får de fleste leiligheter egen balkong eller svalgangs-balkong mot vest.

Selv om JM leverer alt du trenger, er det mange spennende valgmuligheter i din nye leilighet. Sikrer du deg en bolig tidlig kan du også bestemme alt fra planløsning til benkeplater, garderobeløsning og kjøkkenøy. Under ser du noe av det som er inkludert.

Se vår innredningsguide for mer informasjon om våre leveranser og muligheter.

Induksjonstopp og innebygget stekeovn

En stor gryte, en avlang fiskekjele eller flere mindre kasseroller – alt får plass på den fleksible induksjonssonen og kan flyttes frem og tilbake akkurat som du ønsker.

Platetoppen registrerer automatisk kjelenes størrelse og posisjon, og genererer varme på akkurat riktig sted. Ovnen kan plasseres høyt eller lavt, sammen med innredningsansvarlig bestemmer du dette.

Moderne baderom med lys innredning

Ditt nye bad får hvit, moderne baderomsinnredning, stort speil, ettgreps servantbatteri fra Tapwell, vegghengt WC og dusjhjørne i klart glass. Baderommet flislegges med hvite, matte fliser på vegg og lysegrå, kvadratiske fliser på gulv. Komfortvarme i gulv gir en herlig varm følelse, morgen og kveld.

Eikeparkett - overalt!

Eikeparkett legges i hele leiligheten, med unntak av badet. I entréen legges det fliser og varmekabler i hele eller deler av inngangspartiet, som både er praktisk og som gir et lunt preg.

Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, men dersom du ønsker andre alternativer, tilbyr vi både lysere og mørkere parketter i holdbare materialer. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter. Se utvalget i vår innredningsguide

Fordeler med ny bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

 Les mer

Ditt hjem - ditt valg

Etter byggestart inviterer vi til et innredningsmøte hvor vi presenterer JM Original - vårt store innredningssortiment. Her finner du løsninger, produkter og materialvalg som passer dine behov. Tilvalgsmulighetene i JM Original oppfyller dine ønsker for bruk og personlig smak innen kjøkken- og baderomsinnredninger.

Gå til innredningsguiden

Om området

Holmestrand sentrum

«EN VERDENSBY I VESTLOMMEFORMAT» Den velkjente dikteren tok ikke munnen for full da han beskrev Holmestrand – byen han besøkte hyppig i sin ungdom. Det er få steder man opplever et slikt mangfold som i Holmestrand – byen som har hatt bystatus i 250 år. Wildenvey selv var mye her i sin ungdom, og satte stor pris på byen.

 Les mer

Fornøyde kunder er viktigst

Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer