JM does not take responsibility for the translation
/ 11

Vestfold / Holmestrand sentrum

Strandholmen - Bygg C I salg : 10 ledige boliger

Ta heisen til stranda

 • Kommune: Holmestrand
 • Område: Holmestrand sentrum
 • Pris: kr 2 190 000 - 9 890 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 42 - 139 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Strandholmen 3
  3080 Holmestrand
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 22

Suksessen fortsetter - nå lanserer vi enda et bygg! Strandholmen Bygg C vil bestå av lyse og moderne leiligheter, de fleste med utgang til innglasset balkong. De fleste av leilighetene vil få flott sjøutsikt. Gangavstand til badestrand, park, togstasjon og alle fasiliteter i Holmestrand sentrum.

I Strandholmen blir det godt å bo med nærhet til fjorden og grøntområder, samtidig som du bor i hjertet av byen.

Leilighetene blir levert med kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer, som blant annet koketopp og kjøleskap inkludert. Baderommet leveres flislagt med lys og moderne innredning, varmekabler i gulv, vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne. De største leilighetene får i tillegg et gjestetoalett.

I utformingen er det lagt vekt på å skape gode og arealeffektive hjem, derfor får de fleste leilighetene åpen kjøkkenløsning. Dette er med på å skape en hyggelig og sosial sone, samtidig som det utnytter leilighetens areal maksimalt. Fra stuen får leilighetene utgang til solrik balkong.

Kort om leilighetene:

 • Lyse og moderne leiligheter
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • De fleste leilighetene får flotte innglassede balkonger
 • Heis og parkeringskjeller
 • Gangavstand til Holmestrand sentrum og den nye togstasjonen
 • Enkelt å reise til både Torp og Gardermoen flyplass

Den nye togstasjonen, som er plassert inne i fjellet, ligger i gangavstand fra Strandholmen. Toget tar deg til Drammen på 19 min. og Oslo S på 55 min.

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Strandholmen - Bygg C

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Nytt for denne salgsstarten er at salget er forbeholdt våre VIP-medlemmer i perioden 15.-25. oktober.

Før leilighetene legges ut for offentlig salg skal vi ha VIP-salg. Det betyr at det er bare medlemmer som får tilgang til prisliste og som har mulighet til å legge inn kjøpetilbud. VIP-medlemmer har forkjøpsrett til og med 25. oktober.

Etter 26. oktober fordeles leilighetene mellom de VIP-kundene som har lagt inn kjøpetilbud. Dersom det er flere som ønsker samme leilighet, vil den som har vært VIP-kunde lengst være den som får kjøpe. For at du skal få tilslag på kjøpetilbudet må du ha gyldig finansieringsbevis.

Når leilighetene er fordelt vil de resterende leilighetene bli lagt ut for offentlig salg. Etter VIP-salget er det første-mann-til-mølla-prinsippet som gjelder.  Ønsker du å være blant de første som får kjøpe? Da bør du melde deg inn i VIP i dag!

Nå spanderer vi det første året ved bruk av rabattkode: STRAJM18

TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM

Hvordan kan du forberede deg til salgsstart?

Det kan være lurt å forberede seg til salgsstart allerede nå. Her er tre gode råd fra oss.

1. Finn din drømmeleilighet ved å trykke her for å laste ned planhefte.

2. Bli medlem i VIP. Som medlem får du forkjøpsrett på Strandholmen bygg C og mulighet til å delta på vår VIP-visning 15. oktober. 

3. Vi anbefaler at du tar kontakt med en eiendomsmegler for gratis verdivurdering. Med en verdivurdering er du godt forberedt når du skal søke lån eller mellomfinansiering i banken din. Et finansieringsbevis eller skriftlig bekreftelse fra bank er et krav for å kunne sende inn kjøpstilbud.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med vår salgsleder for Strandholmen bygg C: 

Elin Bøe
JM Norge AS
Mobiltlf: +47 488 91 469
E-post: elin.boe@jm.no

Velkommen til Strandholmen. Drømmer du om å kombinere storbyens mange fordeler og småbydyll – her får du drømmene oppfylt i én og samme bolig. Utsikt og nærhet til sjøen er selvsagt en stor bonus.

Boligprosjektet Strandholmen vil totalt bestå av 3 leilighetsbygg. Strandholmen Bygg C vil gå over 6 etasjer og tilby alt fra arealeffektive 2-roms til flotte og romslige 4-roms leiligheter. De fleste leilighetene får innglasset balkong, mange med fin sjøutsikt.

De velutstyrte og moderne leilighetene er innredet med tidsriktig inventar som ivaretar stil og stemning. Selvsagt er alle krav i henhold til tilgjengelighet oppfylt i prosjektet, blant annet ved at det er heis til alle etasjer, i tillegg til at den enkelte bolig er tilrettelagt for rullestolbruker. De fleste leilighetene vil få gode lysforhold, og sjøutsikt og/eller utsikt over felles gårdsrom. 

Flott Beliggenhet

Uteområder

De ulike byggene i Strandholmen vil danne et tydelig skille til parken og derved skape et felles gårdsrom sammen med Holmestrand Fjordhotell.

Parkeringskjeller

Biloppstillingsplass i parkeringsgarasje med heis direkte til leilighetsetasjene - enklere blir det ikke!

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er ”snille” både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Sikrer du deg en leilighet tidlig i prosessen, får du mulighet til å gjøre tilpasninger. Eksempelvis er det mulig å gjøre endring på farger og overflater, kjøkkenfronter, benkeplate og garderobeløsning.

Se vår innredningsguide for mer informasjon om våre leveranser, og hvilke muligheter som finnes for Strandholmen Bygg C.

Moderne kvalitetskjøkken

Din nye leilighet leveres med kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer, som koketopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin, inkludert. Alt er klart for mange spennende nye matopplevelser.

Les mer i vår innredningsguide

Lyst og moderne baderom

Ditt nye bad får en hvit, moderne baderomsinnredning med stort speil, ettgreps servantbatteri fra Tapwell, vegghengt WC og praktisk dusjhjørne i klart glass. Baderommet flislegges med hvite, matte fliser på vegg og lysegrå, kvadratiske fliser på gulv. Komfortvarme i gulv gir en herlig varm følelse, morgen og kveld.

Eikeparkett gir en lun stemning i leiligheten

Eikeparkett legges i hele leiligheten, med unntak av badet. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, men dersom du ønsker andre alternativer, tilbyr vi både lysere og mørkere parketter i holdbare materialer.

Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Se utvalget i vår innredningsguide! 

Om området

Holmestrand sentrum

«EN VERDENSBY I VESTLOMMEFORMAT» Den velkjente dikteren tok ikke munnen for full da han beskrev Holmestrand – byen han besøkte hyppig i sin ungdom. Det er få steder man opplever et slikt mangfold som i Holmestrand – byen som har hatt bystatus i 250 år. Wildenvey selv var mye her i sin ungdom, og satte stor pris på byen.

 Les mer

Fornøyde kunder er viktigst

Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer