JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Vestfold / Holmestrand sentrum

Strandholmen - Bygg B I salg : 1 ledig bolig

Lyst og moderne ved fjorden

 • Kommune: Holmestrand
 • Område: Holmestrand sentrum
 • Pris: kr 2 190 000 - 9 490 000
 • Antall rom: 1 - 4
 • Areal: 42 - 130 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Strandholmen 1
  3080 Holmestrand
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2019
 • Boliger: 31

Byggingen er igangsatt! Strandholmen Bygg B vil bestå av 31 lyse og moderne leiligheter, med areal fra 42-130 m2. Alle leilighetene får flotte, innglassede balkonger. Gangavstand til badestrand, park, togstasjon og alle fasiliteter i Holmestrand sentrum.

I Strandholmen blir det godt å bo med nærhet til fjorden og grøntområder, samtidig som du bor i hjertet av byen.

Leilighetene blir levert med kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer, som blant annet koketopp og kjøleskap inkludert. Baderommet leveres flislagt med lys og moderne innredning, varmekabler i gulv, vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne. De største leilighetene får i tillegg et gjestetoalett.

I utformingen er det lagt vekt på å skape gode og arealeffektive hjem, derfor får de fleste leilighetene åpen kjøkkenløsning. Dette er med på å skape en hyggelig og sosial sone, samtidig som det utnytter leilighetens areal maksimalt. Fra stuen får leilighetene utgang til solrik balkong.

Kort om leilighetene:

 • Lyse og moderne leiligheter
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Alle leiligheter får flotte, innglassede balkonger
 • Heis og parkeringskjeller
 • Gangavstand til Holmestrand sentrum og den nye togstasjonen
 • Enkelt å reise til både Torp og Gardermoen flyplass

Den nye togstasjonen, som er plassert inne i fjellet, ligger i gangavstand fra Strandholmen. Toget tar deg til Drammen på 19 min. og Oslo S på 55 min.

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Strandholmen - Bygg B

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Boligprosjektet Strandholmen vil totalt bestå av 3 leilighetsbygg. Strandholmen Bygg B vil gå over 7 etasjer og tilby alt fra arealeffektive 1-roms til flotte og romslige 4-roms leiligheter. Alle leilighetene får innglasset balkong, mange med fin sjøutsikt.

De velutstyrte og moderne leilighetene er innredet med tidsriktig inventar som ivaretar stil og stemning. Selvsagt er alle krav i henhold til tilgjengelighet oppfylt i prosjektet, blant annet ved at det er heis til alle etasjer og til kjeller, i tillegg til at den enkelte bolig er tilrettelagt for rullestolbruker. De fleste leilighetene vil få gode lysforhold, og sjøutsikt og/eller utsikt over felles gårdsrom. 

Det er avsatt en garasjeplass og sportsbod til alle leilighetene. Samtidig med ferdigstillelse av Bygg B, vil en ny og moderne strandpromenade ferdigstilles mellom bygget og sjøen.

Flott Beliggenhet

Uteområder

De ulike byggene i Strandholmen vil danne et tydelig skille til parken og derved skape et felles gårdsrom sammen med Holmestrand Fjordhotell.

Parkeringskjeller

Biloppstillingsplass i parkeringsgarasje med heis direkte til leilighetsetasjene - enklere blir det ikke!

Spennende planer

Mye av det du ikke visste at du ønsker deg, ligger i bystyrets spennende planer for nær fremtid, og om alt går etter planen vil du litt frem i tid kunne gå på ski i en skitunnel et par stavtak unna inngangsdøren din.

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er ”snille” både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Sikrer du deg en leilighet tidlig i prosessen, får du mulighet til å gjøre tilpasninger. Eksempelvis er det mulig å gjøre endring på farger og overflater, kjøkkenfronter, benkeplate og garderobeløsning.

Se vår innredningsguide for mer informasjon om våre leveranser, og hvilke muligheter som finnes for Strandholmen Bygg B.

Moderne kvalitetskjøkken

Din nye leilighet leveres med kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer, som koketopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin, inkludert. Alt er klart for mange spennende nye matopplevelser.

Les mer i vår innredningsguide

Induksjonstopp og innebygget stekeovn

En stor gryte, en avlang fiskekjele eller flere mindre kasseroller – alt får plass på den fleksible induksjonssonen og kan flyttes frem og tilbake akkurat som du ønsker.

Platetoppen registrerer automatisk kjelenes størrelse og posisjon, og genererer varme på akkurat riktig sted. Ovnen kan plasseres høyt eller lavt, sammen med innredningsansvarlig bestemmer du dette.

Eksempel på 3-roms leilighet

Lyst og moderne baderom

Ditt nye bad får en hvit, moderne baderomsinnredning med stort speil, ettgreps servantbatteri fra Tapwell, vegghengt WC og praktisk dusjhjørne i klart glass. Baderommet flislegges med hvite, matte fliser på vegg og lysegrå, kvadratiske fliser på gulv. Komfortvarme i gulv gir en herlig varm følelse, morgen og kveld.

Eikeparkett gir en lun stemning i leiligheten

Eikeparkett legges i hele leiligheten, med unntak av badet. I entréen legges det fliser og varmekabler i hele eller deler av inngangspartiet, som både er praktisk og som gir et lunt preg.
Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, men dersom du ønsker andre alternativer, tilbyr vi både lysere og mørkere parketter i holdbare materialer. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter. Se utvalget i vår innredningsguide  

Visningsleiligheten er en flott 3-roms leilighet i 1. etasje med to lyse soverom, det største vendt ut mot Dulpen, med fantastisk sjøutsikt. Leilighetene har en lys og fin stue med delvis åpen kjøkkenløsning og god plass til spisestue. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong med fantastisk sjøutsikt. Leiligheten er fra første byggetrinn, bygg A. 

Du navigerer deg rundt ved å holde venstre musetast inne (desktop) eller ved å dra med to fingre over bildet (mobil). 

Merk at VR-visningen ikke fungerer optimalt i Internet Explorer. 

>> Gå til visningsleiligheten

Om området

Holmestrand sentrum

«EN VERDENSBY I VESTLOMMEFORMAT» Den velkjente dikteren tok ikke munnen for full da han beskrev Holmestrand – byen han besøkte hyppig i sin ungdom. Det er få steder man opplever et slikt mangfold som i Holmestrand – byen som har hatt bystatus i 250 år. Wildenvey selv var mye her i sin ungdom, og satte stor pris på byen.

 Les mer

Fornøyde kunder er viktigst

Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer