JM does not take responsibility for the translation
Strandholmen - Bygg B
I salg 10 ledige boliger

Holmestrand / Holmestrand sentrum

Strandholmen - Bygg B

Lyst og moderne ved fjorden

Strandholmen - Bygg B

Byggingen er igangsatt! Strandholmen Bygg B vil bestå av 31 lyse og moderne leiligheter, med areal fra 42-130 m2. Alle leilighetene får flotte, innglassede balkonger. Gangavstand til badestrand, park, togstasjon og alle fasiliteter i Holmestrand sentrum.

I Strandholmen blir det godt å bo med nærhet til fjorden og grøntområder, samtidig som du bor i hjertet av byen.

Leilighetene blir levert med kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer, som blant annet koketopp og kjøleskap inkludert. Baderommet leveres flislagt med lys og moderne innredning, varmekabler i gulv, vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne. De største leilighetene får i tillegg et gjestetoalett.

I utformingen er det lagt vekt på å skape gode og arealeffektive hjem, derfor får de fleste leilighetene åpen kjøkkenløsning. Dette er med på å skape en hyggelig og sosial sone, samtidig som det utnytter leilighetens areal maksimalt. Fra stuen får leilighetene utgang til solrik balkong.

Kort om leilighetene:

 • Lyse og moderne leiligheter
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Alle leiligheter får flotte, innglassede balkonger
 • Heis og parkeringskjeller
 • Gangavstand til Holmestrand sentrum og den nye togstasjonen
 • Enkelt å reise til både Torp og Gardermoen flyplass

Den nye togstasjonen, som er plassert inne i fjellet, ligger i gangavstand fra Strandholmen. Toget tar deg til Drammen på 19 min. og Oslo S på 55 min.

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

Utomhusplan

Boliger - Strandholmen - Bygg B

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Moderne og solrike leiligheter

  Velutstyrte og moderne leiligheter med store vindusflater. Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert, lyst og fint baderom og utgang til innglasset balkong.  

  Les mer om innholdet i leilighetene

  Leiligheter tett på sjøen

  Strandholmen vil totalt bestå av tre leilighetsbygg - tett på sjøen. Nærhet til fine grøntområder og kort vei til alle fasiliteter gjør dette til et godt sted å bo.


  Les mer om boligprosjektet

  Enkel og Trygg prosess

  Når du velger ny bolig fra JM Norge, skal du vite at du gjør en god og trygg investering. Vår ambisjon er å tilby kundene en god, funksjonell og problemfri bolig gjennom en enkel og trygg kjøpsprosess.

  Fordeler med ny bolig

  Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

   Les mer

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen