JM does not take responsibility for the translation
Schweigaards Plass Bygg D
Utsolgt

Skien / Skien Sentrum

Schweigaards Plass Bygg D

Sentrumsnært

Schweigaards Plass Bygg D

Schweigaards Plass bygg D består av 9 lyse og lettstelte leiligheter i Skien sentrum. Alle leiligheten er innflyttet og prosjektet er utsolgt. Vi ønsker alle velkommen til sine nye hjem!

Flotte, moderne og lettstelte leiligheter i Skien sentrum. Alle leilighetene vender inn mot et hyggelig grønt atrium med pergola, vannspeil, sittegrupper, sandkasse, huskestativ og flotte grøntarealer. Dette for å skape økt trivsel og glede for alle beboere på Schweigaards Plass. 

Kort om prosjektet

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Bad med lyse fliser og varmekabler
 • Stor, solrik terrasse som vender ut mot tunet
 • Utsikt mot grønne fellesarealer
 • Heis og parkeringskjeller
 • Gjesteparkering
 • Få meter til Lietorvet og Velferden
 • Gangavstand til Skien sentrum

Prosjektet er utsolgt og alle leilighetene er innflyttet. Er du på jakt etter en leilighet i Grenland? Les mer om vårt prosjekt Elveparken Brygge bygg 9. 

Se reisetider

  Om boligene

  JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem, med spennende tilvalgsmuligheter som gjør at du enkelt velger den beste løsningen for deg og dine.

   Les mer om boligene

  JM som en trygg boligleverandør

  Nærmiljø

  Skien by er rik på kultur, shopping og opplevelser, og alt dette ligger i gangavstand fra Schweigaards Plass.

  Brekkeparken, med sitt engelskinspirerte parkanlegg, er verdt jevnlige besøk. Parken huser bondebygninger og historie fra hele Telemark, og tilbyr konserter og større arrangementer i vakre omgivelser. 

  Lundedalen er et flott rekreasjonsområde med god fremkommelighet, ballbane og lekeplass til barna. I forlengelsen av denne, er det mulig å ta et bad på idylliske Bakkestranda.

  Les mer om Skien sentrum

  FINN FLERE DRØMMEBOLIGER I TELEMARK

   Søk her

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen