JM does not take responsibility for the translation
Bjørnstadenga
Utsolgt

Skien / Bjørnstad

Bjørnstadenga

Solrikt og familievennlig

Bjørnstadenga

Moderne og familievennlige eneboliger på Bjørnstad under oppføring. Her får du eneboliger i landlige omgivelser med gode solforhold i kort avstand fra både Skien og Porsgrunn. Fantastisk oppvekstmiljø for barn med grøntarealer og lekeplass, samt nærhet til skole og barnehage.

På Bjørnstad bor du i landlige og fredelige omgivelser med kort vei til skoler, barnehager og butikker. Her er både egen lekeplass på boligfeltet og områdelekeplass for mer utfoldelse for store og små. Beboerne i området består stort sett av voksne par, enslige og barnefamilier.

Eneboligene er under oppføring! Les mer om fremdriften i vår prosjektlogg

Bjørnstadenga trinn 1 er utsolgt, men vi lanserer snart flere eneboliger i neste byggetrinn. Les mer om Bjørnstadenga trinn 2

Hustypen vi bygger heter Andrea og er en energivennlig og meget arealeffektiv bolig med integrerte hvitevarer inkludert.

Boligene leveres med:

 •  Moderne kvalitetskjøkken fra Marbodal
 •  To baderom
 •  Separat vaskerom
 •  Gjennomgående eikeparkett
 •  Sportsbod
 •  Carport

I nærheten

Se reisetider

  VI ORDNER DE STORE TINGENE

  I din nye bolig fra JM installerer vi kvalitetskjøkken fra Marbodal, helflisede bad med vegghengt klosett og deilig myk eikeparkett i alle rom. Innredningen derimot - det er helt opp til deg.

   LES MER OM BOLIGENE

  Godt med plass til de små

  I JMs boliger vil du finne mange gjennomtenkte oppbevaringsløsninger, både for store og små. Skyvedørsgarderobe leveres på hovedsoverommet, og garderobeskap finner du på de andre soveværelsene.

  Både praktisk og pent

  Innebygget oppvaskmaskin og kjøleskap letter arbeidsflyten på kjøkkenet og sørger for at det ser rent og ryddig ut.

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen