JM does not take responsibility for the translation
Bjørnstadenga trinn 2
I salg 11 ledige boliger

Skien / Bjørnstad

Bjørnstadenga trinn 2

Landlig og sentralt

Boliger med gode kvaliteter

Boligene i Bjørnstadenga er tegnet og utviklet med tanke på moderne familieliv. Her får du boliger over to plan med moderne kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert, to flislagte baderom og gode uteplasser.

JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem, med spennende tilvalgsmuligheter som gjør at du enkelt velger den beste løsningen for deg og dine.

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er «snille» både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Moderne og stilrent kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra Marbodal. Kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres med skap og skuffer med dempere.

To flislagte baderom med komfortvarme i gulv

Badene innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, og toalettet leveres med Geberit Monolith utenpåliggende sisterne. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra INR. Gulvet støpes med varme i gulv og har matte fliser. En bred servant med to skuffer under servanten, gir oppbevaringsmuligheter for toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter.

Lys stue med utgang til terrasse

Begge hustypene får romslig stue i husets 1. etasje med utgang til hyggelig terrasse. I husets andre etasje er det en loftsstue som kan brukes som TV-stue.

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Begge hustypene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom og vaskerom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

vaskerom

Har du småbarn er det praktisk med et eget vaskerom. I hustype Andrea har vi lagt til rette for et effektivt familieliv med et eget vaskerom i husets 1. etasje. For hustype Andrea Pluss ligger vaskerommet like ved entréen. For hustype Andrea og Aina ligger vaskerommet som en forlengelse av baderom/WC-rom i husets 1. etasje.

Vaskerommet leveres med utslagsvask og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Her har du god plass til å tørke våte barneklær.

Ditt hjem - ditt valg

Etter byggestart inviterer vi deg til et innredningsmøte hvor vi presenterer vårt innredningsprogram,  JM Original.  I tillegg vil du få anledning til å gjøre en rekke tilvalg, slik at du kan tilpasse boligen etter smak og behov. I Innredningsguiden finner du en presentasjon av JM Original, samt hvilke tilvalgsmuligheter som finnes for Bjørnstadenga.

Gå til innredningsguide

TRE familievennlige hustyper å velge mellom

Familievennlige kjedehus over to plan. Velg hustypen som passer best for deg og ditt behov. 

Les mer om hustypene i Bjørnstadenga 2