JM does not take responsibility for the translation
Bjørnstadenga trinn 2
I salg

Skien / Bjørnstad

Bjørnstadenga trinn 2

Landlig og sentralt

Kun to eneboliger igjen!

Nå gjenstår det kun to eneboliger på Bjørnstadenga. Disse er av hustype Aina, som er praktiske 4-roms eneboliger med 117 kvm over to plan. Boligene er spesielt godt egnet til småbarnsfamilier. Boligene har 3-soverom, loftstue, stilfullt kjøkken med stor spiseplass, to bad og bod.

Meld intresse ved å trykke her!

Hustype Aina (112 M²)

Aina er en særdeles innholdsrik og praktisk bolig som passer godt i ulike livsfaser.

Dette er et hjem som egner seg både for småbarnsfamilien og voksne som ønsker en mer lettvint hverdag, men som kanskje ikke er klar for livet i en leilighet. Her kan man glede seg over moderne løsninger og god romutnyttelse. Aina nr 11 og 15 har frittliggende garasje, mens bolig nr 12, 13 og 14 leveres med carport i tilknytning til inngangspartiet.

Alle Aina-boligene leveres med flislagt entré, og wc/vaskerom med direkte adkomst fra entreén. Gjennomgående stue og kjøkken med  spiseplass i første etasje. I boligens 2. etasje er det en hyggelig loftsstue,  flislagt bad, bod og 3 soverom. Fra hovedsoverommet er det  direkte adkomst til walk-in closet, som kan innredes med smarte oppbevaringsløsninger. 

Hagearealet grenser mot friområde, som vil således oppleves som en forlenget del av hagen. I området nordøst for hus 11 og syd for hus 5 og 6, er det i dag opparbeidet en felles lekeplass til fri benyttelse for beboerne i området. Denne vil ved utbygging av Bjørnstadenga trinn 2 oppgraderes noe i samråd med Skien kommune.

Finn din drømmebolig

Se ledige boliger i vår prisliste.

Gå til prislisten for Bjørnstadenga trinn 2