JM does not take responsibility for the translation
Bjørnstadenga trinn 2
I salg 11 ledige boliger

Skien / Bjørnstad

Bjørnstadenga trinn 2

Landlig og sentralt

Bjørnstadenga trinn 2

Bjørnstadenga trinn 2 vil bestå av 15 familievennlige boliger. Boligene får moderne og fleksible løsninger, med flotte utearealer og gode solforhold. Kort vei til både Skien og Porsgrunn.

I landlige omgivelser på Bjørnstad i Skien kommune fortsetter vi nå utbyggingen. Fordelt på to ulike delfelt skal det oppføres 14 kjedehus og en enebolig, som alle leveres med carport eller frittliggende garasje. 

Området er flatt og solrikt og grenser til grøntarealer og hyggelig, etablert bomiljø. Gled deg over en enklere hverdag hvor utvendig vedlikehold og plenklipping blir ivaretatt. .

Nærhet til flere skoler, barnehager, forretninger, kollektiv transport og Porsgrunn sentrum, gjør området attraktivt for alle aldersgrupper. Boligene har særdeles gode planløsninger, og vi tilbyr gode kvaliteter som vi vet at verdsettes høyt.

Boligene leveres med:

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert 
 • Loftsstue
 • Flislagte baderom
 • Eikeparkett på alle rom (med unntak av våtrom og bod)
 • Vannbåren varme i oppholdsarealer i 1. etasje
 • Sportsbod
 • Carport

De 15 boligene etableres som et borettslag tilknyttet Skien boligbyggelag, hvilket innebærer forutsigbarhet og gunstig finansieringsordning.  Ved kjøp av bolig i Bjørnstadenga trinn 2 er det lagt opp til 35% innskudd, 65% fellesgjeld og 20 års avdragsfrihet på fellesgjelden. Les mer om betingelsene ved kjøp av bolig i Bjørnstadenga trinn 2

Vi tilbyr tre hustyper som vi kaller Andrea, Andrea Pluss og Aina. Det første byggetrinnet, som er under oppføring, består også av boligtypen Andrea.  Les mer om hustypene

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

Oversiktsplan Bjørnstadenga trinn 2.

Boliger - Bjørnstadenga trinn 2

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt

Fant ingen boliger med disse kriterier

Se reisetider

  TRE familievennlige hustyper å velge mellom

  Familievennlige kjedehus over to plan. Velg hustypen som passer best for deg og ditt behov. 

  Les mer om hustypene i Bjørnstadenga 2

  Om boligene

  Lyse og  moderne boliger hvor det er plass til hele familien. Stor stue med utgang til terrasse, moderne kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert og koselig loftsstue. 

  Les mer om innholdet i boligene

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen