JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Telemark / Bjørnstad

Bjørnstadenga trinn 2 Utsolgt :

Landlig og sentralt

 • Kommune: Skien
 • Område: Bjørnstad
 • Antall rom: 4
 • Areal: 117 - 145 kvm
 • Boligtype: Eneboliger
 • Eieform: Andel
 • Adresse: Bjørnstadløkka
  3736 Skien
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar - Kvartal 1, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 15

Er du på jakt etter en familievennlig enebolig med nærhet til både Skien og Porsgrunn? Våre eneboliger har moderne planløsninger, gode solforhold og stilfulle kvalitetsinnredninger. Alle boliger er solgt og innflyttet.

I landlige omgivelser på Bjørnstad i Skien kommune fortsetter vi nå utbyggingen. Fordelt på to ulike delfelt skal det oppføres 14 kjedehus og en enebolig, som alle leveres med carport eller frittliggende garasje. 

Området er flatt og solrikt og grenser til grøntarealer og hyggelig, etablert bomiljø. Gled deg over en enklere hverdag hvor utvendig vedlikehold og plenklipping blir ivaretatt.

Nærhet til flere skoler, barnehager, forretninger, kollektiv transport og Porsgrunn sentrum, gjør området attraktivt for alle aldersgrupper. Boligene har særdeles gode planløsninger, og vi tilbyr gode kvaliteter som vi vet at verdsettes høyt.

Boligene leveres med:

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert 
 • Loftsstue
 • Flislagte baderom
 • Eikeparkett på alle rom (med unntak av våtrom og bod)
 • Vannbåren varme i oppholdsarealer i 1. etasje
 • Sportsbod
 • Carport

Vi tilbyr tre hustyper som vi kaller Andrea, Andrea Pluss og Aina. Det første byggetrinnet består også av boligtypen Andrea. Du kan lese mer om hustypene litt lengre ned på siden.

De 15 boligene etableres som et borettslag tilknyttet Skien boligbyggelag, hvilket innebærer forutsigbarhet og gunstig finansieringsordning.  Du kan lese mer om betingelsene her.

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Ferdigstillelse

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Felles for alle boligene:

- Moderne og praktisk planløsning

- Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert

- 3 soverom

- Loftstue

- Flislagte baderom

- Vannbåren varme i 1. etg.

- Hyggelig uteplass

Hustype Aina

Med hustype Aina får du en moderne og praktisk bolig som er tilpasset de fleste livsfaser. Eneboligene egner seg for både småbarnsfamilier og voksne som ønsker en komfortabel hverdag.  

Alle Aina-boligene i Torstvet Hageby leveres med flislagt entré, og wc/vaskerom med direkte adkomst fra entreén. Gjennomgående stue og kjøkken med  spiseplass i første etasje.

I boligens 2. etasje er det en hyggelig loftsstue,  flislagt bad, bod og 3 soverom. Fra hovedsoverommet er det  direkte adkomst til walk-in closet, som kan innredes med smarte oppbevaringsløsninger. 

Les mer

Hustype Andrea

Andrea er en familievennlig bolig som kommer i to størrelser; Andrea og Andrea Pluss. Hustypen har to stuer, stort kjøkken, separat vaskerom, bod, to bad og tre soverom.
Man får dermed god balanse mellom felleskap og privatliv.

Andrea Pluss er en utvidet variant av Andrea standard, der hele huset er utvidet med 1,2 meter i lengden. Forskjellen mellom de to modellene er at stuearealet er noe større, det leveres separat vaskerom og i 2. etasje er det walk-in closet i tilknytning til hovedsoverommet.

Les mer

JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem, med spennende tilvalgsmuligheter som gjør at du enkelt velger den beste løsningen for deg og dine.

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er «snille» både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Moderne og stilrent kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra Marbodal. Kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres med skap og skuffer med dempere.

To flislagte baderom med komfortvarme i gulv

Badene innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, og toalettet leveres med Geberit Monolith utenpåliggende sisterne. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra INR. Gulvet støpes med varme i gulv og har matte fliser. En bred servant med to skuffer under servanten, gir oppbevaringsmuligheter for toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter.

Lys stue med utgang til terrasse

Begge hustypene får romslig stue i husets 1. etasje med utgang til hyggelig terrasse. I husets andre etasje er det en loftsstue som kan brukes som TV-stue.

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Begge hustypene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom og vaskerom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

vaskerom

Har du småbarn er det praktisk med et eget vaskerom. I hustype Andrea har vi lagt til rette for et effektivt familieliv med et eget vaskerom i husets 1. etasje. For hustype Andrea Pluss ligger vaskerommet like ved entréen. For hustype Andrea og Aina ligger vaskerommet som en forlengelse av baderom/WC-rom i husets 1. etasje.

Vaskerommet leveres med utslagsvask og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Her har du god plass til å tørke våte barneklær.

Ditt hjem - ditt valg

Etter byggestart inviterer vi deg til et innredningsmøte hvor vi presenterer vårt innredningsprogram,  JM Original.  I tillegg vil du få anledning til å gjøre en rekke tilvalg, slik at du kan tilpasse boligen etter smak og behov. I Innredningsguiden finner du en presentasjon av JM Original, samt hvilke tilvalgsmuligheter som finnes for Bjørnstadenga.

Gå til innredningsguide

Vil du bo sentralt, men allikevel tilbaketrukket fra bylivet, er dette området.
Samtidig er det nært til skole, barnehage, kjøpesenter og Porsgrunn sentrum med
alle byens fasiliteter. Bjørnstadenga vil bli et attraktivt og sjarmerende boligområde
der du kan tilpasse boligen etter dine behov.

Kommunikasjon og transport

I nærheten av Bjørnstadenga er det bussforbindelse til både Skien og Porsgrunn sentrum ca. hvert 20 minutt. Porsgrunn sentrum ligger ca. 3,5 km unna Bjørnstadenga og Skien sentrum er ca. 8 km unna. Det er gode buss- og togforbindelser til Oslo og ca. 45 minutters kjøretur til Sandefjord Lufthavn Torp.

SOLRIKT OG IDYLLISK, TETT PÅ NATUREN

Nærhet til flotte turområder der både Kverndammen og Hvitsteinstjenn kan friste med flotte stier og tjern.

 Les mer om boligene

Det er lagt opp til 20 års avdragsfrihet på fellesgjelden.

Ved kontraktsinngåelse betales 10 % av total kjøpesum, og den resterende del av innskuddet betales ved overlevering av boligen. Omkostninger beløper seg til ca. kr 1.140,- i notering av pant, registrering av andel i grunnboken til Statens kartverk, og kr. 5.000,- for andel i borettslaget. Engangskostnad for tilkobling av tv/ it-signaler er kr. 3.300,-. Totale omkostninger er kr 9.440,- .

Det påløper ingen dokumentavgift ved kjøp av borettslagsbolig. Dersom du ikke er medlem i Skien boligbyggelag, må du melde deg inn. Innmelding og betaling på kr 650,- gjøres til SBBL.

Innskudd

Innskudd er fastsatt til 35 % av kjøpesum. Fellesgjelden utgjør 65% av total kjøpesum. I prosjektet Bjørnstadenga trinn 2 vil det være anledning til å nedbetale hele eller deler av fellesgjelden med den hensikt å få lavere månedlige felleskostnader. Denne løsningen kalles IN- ordning: Individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Felleskostnader

I tillegg til å betale innskuddet må den enkelte betale månedlige felleskostnader til dekning av løpende fellesutgifter. 
I de månedlige felleskostnader er det inkludert renter på fellesgjeld, kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, forretningsførerhonorar, revisjon og andre fellesutgifter som f.eks. brøyting med mer. Kostnadene er beregnet på gjeldende prisnivå i 2017. Således må det påregnes en justering av disse ved innflyttingstidspunkt.

Dersom du velger å innfri hele andelen av fellesgjeld, består den månedlige kostnaden kun av driftskostnad. Andel driftskostnader av brutto felleskostnad er ca. 2.605,- kroner - pr. mnd. i snitt, som blir fordelt på hver enkelt bolig sitt bruksareal (BRA). Renter som innbetales som del av felleskostnad er fradragsberettiget på lik linje med andre gjeldsrenter, forutsatt at boligen bebos av eier. Det gis også fradrag i formue for andel av fellesgjeld. Lånet er avdragsfritt i 20 år, og nedbetales deretter over 20 år som annuitetslån.

Det betales et tillegg på kroner 350,- pr. mnd. i felleskostnader for it/tv-signaler (fellesabonnement for borettslaget). Bindingstiden er på ett år. Telefon, NRK lisens, strøm og innboforsikring bekostes av den enkelte beboer.

Når det gjelder fellesgjelden, er det lagt til grunn annuitetslån i finansinstitusjon med 3,0 % rente over 40 år med 20 års avdragsfrihet ( 20 + 20). Felleskostnad vil kunne bli endret i takt med den til enhver tid gjeldende rente i finansinstitusjonen som finansierer borettslaget, samt at felleskostnad vil stige når perioden med avdragsfrihet utløper ( 20 år). Felleskostnad år 21 vil stige med ca 6.850,- pr måned  i snittboligen (snitt andel fellesgjeld er 2.250.000,-) i Bjørnstadenga BRL forutsatt samme rentebetingelser som angitt ovenfor ( 3%).  Hver enkelt kjøper kan om ønskelig betale et høyere innskudd i den hensikt å oppnå lavere felleskostnad.

Tilvalgsmuligheter

De oppgitte priser bygger på de standardløsninger som er synliggjort i prospektet (se leveransebeskrivelse). Tilvalg utover definert standard medfører tillegg i pris. Det tas forbehold at prisene kan endres.

 

Se ledige boliger i Bjørnstadenga trinn 2

Gå til prislisten

Om området

Bjørnstad

SOLRIKT OG IDYLLISK, TETT PÅ NATUREN

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer