JM does not take responsibility for the translation
Bjørnstad

Bjørnstad

Skien

   Bjørnstad

   SOLRIKT OG IDYLLISK, TETT PÅ NATUREN

   Bjørnstad ligger med nærhet til både Skien og Porsgrunn, med kort vei til skoler, barnehager og butikker. Våre boliger i Bjørnstadenga ligger i et koselig nyetablert småhusmiljø med rolige gater og en rekke fine lekeområder for barn. Her er både egen lekeplass på boligfeltet og områdelekeplass for mer utfoldelse for store og små. Beboerne i området rundt består av voksne par, enslige og barnefamilier. Så her er det tilrettelagt for at alle skal trives. 

   Shopping og dagligvare

   Både Skien og Porsgrunn byr på et bredt og variert utvalg av kjedebutikker, shoppingsentre og sjarmerende spesialforretninger. Noen små minutter i bil, og du kan velge å gjøre dine dagligvare- innkjøp hos Meny på GS-senteret eller PP-senteret, på Rimi, Kiwi, Rema på Down Town og mange andre spennende butikker.

   Down Town og PP-senteret i Porsgrunn, og Herkules, Arkaden og Lietorvet i Skien er større kjøpesentre der det meste kan skaffes. Og særdeles interessant er det med alle de ulike spesialforretninger som tilbyr alt fra både mote, interiør, kunst, sport- og fritid, skjønnhet og velvære som finnes i begge bysentra.

   Naturen på sitt beste - rett utenfor stuedøra

   Nærhet til flotte turområder der både Kverndammen og Hvitsteinstjern kan friste med flotte stier og tjern.

   Boligene vi bygger på Bjørnstadenga har alle flotte uteplasser og nærhet til den unike naturen.

   Utsolgte prosjekter

   I nærheten

   Se reisetider

    Unike kulturopplevelser

    Skien og Porsgrunn har en rekke flotte kulturopplevelser. Festivaler, konserter, teater og kunst er noen av kulturskattene du kan oppleve i byene rundt. Vitensenteret DuVerden er et opplevelsessenter med aktiviteter for store og små.

    Kulturhuset Ælvespeilet ligger idyllisk til ved Porsgrunnselva, og huser mange spennende og unike kulturopplevelser.

    Barnehage og skole rett i nærheten

    Klyve barne- og ungdomsskole og Vestsiden skole ligger i gangavstand fra boligene vi oppfører på Bjørnstad. Det er også kort veg til flere barnehager. 

    På Bjørnstad er det mange spennende  aktiviteter for barna. Idrettsgleden i området er stor med både fotball, håndball, friidrett og bryting. Av klubber som er i umiddelbar nærhet finner vi Pors idrettsforening, Klyve IL og Tolnes IL.

    Transport og kommunikasjon

    Fra Bjørnstad er det bussforbindelse til både Skien og Porsgrunn sentrum ca. hvert 20 minutt. Porsgrunn sentrum ligger ca. 3,5 km unna Bjørnstad, og Skien sentrum er ca. 8 km unna. Det er gode buss- og togforbindelser til Oslo og ca. 45 minutters kjøretur til Sandefjord Lufthavn Torp.