JM does not take responsibility for the translation
/ 8

Telemark / Vestsiden

Elveparken Brygge bygg 9 I salg : 2 ledige boliger

Nærhet til bryggekanten

 • Kommune: Porsgrunn
 • Område: Vestsiden
 • Pris: kr 2 979 000 - 7 450 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 63 - 120 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Andel
 • Adresse: Plassen 52
  3919 Porsgrunn
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2019 (Foreløpig)
 • Boliger: 14

Det gode livet ved elva! Elveparken Brygge er et flott boligprosjekt som byr på moderne leiligheter og fantastisk utsikt. De fleste leilighetene blir gjennomgående, med balkong på begge sider, som gir gode solforhold. Her bor du rolig, men samtidig sentralt, med kort avstand til Porsgrunn sentrum.

Tomten er allerede godt etablert med seks bygg, eget bryggeanlegg og lekeplass for de minste. Her får du en fantastisk mulighet til å bo nær byen, men samtidig tilbaketrukket og rolig, med nærhet til elva. 


Leilighetene på Elveparken Brygge er innholdsrike med gjennomtenkte og praktiske planløsninger. Det er lagt vekt på å skape en lettvint og komfortabel tilværelse. De fleste av leilighetene vil være gjennomgående, med balkong på begge sider, som sikrer både formiddags- og ettermiddagssol.

Finn din drømmeleilighet i vår boligvelger

Elveparken ligger kun en rask kjøretur fra Skien, og en enda kortere tur unna Porsgrunn, som kun ligger en svipptur unna. Elveparken Brygge har nærhet til matvarebutikk, treningssenter og restauranter. Aldri mer snømåking, maling av hus eller beising av veranda.

Kort om prosjektet:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Flislagt baderom med vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne
 • Balkong/uteplass
 • Garderobeløsning
 • Heis
 • Garasjeanlegg

Besøk vår visningsleilighet

Vi har en innredet en flott 3-roms visningsleilighet i bygg 4. Her arrangerer vi jevnlige visninger. Besøker du visningsleiligheten får du en følelse av hvordan det er å bo i Elveparken Brygge. Besøk en av våre fellesvisninger eller ta kontakt for privatvisning. Se bilder av visningsleiligheten

Vil du holdes oppdatert? 
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Elveparken Brygge bygg 9

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Kan du tenke deg å nyte morgenkaffen på terrassen å se utover elva? Ta en dukkert før frokost, bo i rolige, fredelige omgivelser med kun en kort spasertur til sentrum? Har du båten på en av bryggeplassene langs elven, blir turen til byens kafé og kulturliv ekstra hyggelig. 

Elveparken Brygge Bygg 9 ligger østvendt til, med flott utsikt over elva. De fleste leilighetene vil få to balkonger, som sikrer både formiddags- og kveldssol. Boligprosjektet er allerede godt etablert med seks bygg, og eget bryggeanlegg. Fellesarealer er pent opparbeidet med gjesteparkering, gressplen, trær, beplantning og lekeplass. 

Her er det godt å bo! 

Flotte teglsteinsfasader

Alle byggene i Elveparken Brygge har en fin fasade med teglstein og trekledning med røde detaljer. Bygg 9 får samme fasade som allerede oppførte bygg i samme prosjekt.  

Fantastisk beliggenhet

Dronefoto. Bildet ble tatt i 2016 og viser bygg 3 og 4 under arbeid. 

Parkeringsanlegg

Bilen din parkerer du praktisk i garasjeanlegget. Du kan gå tørrskodd fra garasjeplassen til leiligheten.

Garasjeplass medfølger ved kjøp av leilighet. 

Praktisk Sykkelparkering

I forbindelse med parkeringsanlegget vil det bli felles sykkelparkering. Lettvint praktisk og oversiktlig sykkelparkering. Fra Elveparken Brygge er det kun en kort sykkeltur inn til Porsgrunn sentrum.

Egen båtplass rett utenfor døren

Hvor herlig er det ikke å ha båten rett utenfor døren? I Elveparken Brygge er det en flott båtbrygge. Mulig for kjøp av båtplass. Ta kontakt med salgsleder for mer informasjon. 

Bydelen Vestsiden

Bydelen Vestsiden (eller "Vessia" som folk fra området gjerne kaller det) er et populært boligområde med variert bebyggelse både i alder og arkitektur.

Spaserer du fra Elveparken Brygge, kan du velge veien om Moldhaugen, som er et gammelt og sjarmerende boligområde. Her ligger gamle hus og sjøboder som fine eksempler på 1700- og 1800-tallets byggetradisjoner, i skjønn forening med nyere bebyggelse. Følger du promenaden ved Bybakken og Vestregate, kommer du snart til Porsgrunnsbrua som fører deg over til Porsgrunn sentrum.

Les mer om "Vessia"

Om boligene

Lyse leiligheter med flott utsikt over elva. Leilighetene leveres komplett med moderne og stilrent kjøkken, eikparkett på gulv og flislagt baderom. Alt er klart, du trenger bare ta med flyttelasset! 

Les mer om boligene

Vi i JM er svært opptatt av at du skal få et hjem hvor du kan trives og ha det bra. Et moderne hjem som fungerer hver dag, hele året. Originalvalget sørger for en gjennomtenkt helhet der alle detaljer passer fint sammen og skaper en rød tråd i ditt hjem. Vi kaller det JM Original. Naturmaterialer, god formgivning og smarte funksjoner for hvert enkelt rom er selve kjernen i JM Original.

KORT OM LEILIGHETENE:

 • Åpen kjøkkenløsning i stue
 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
 • Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom
 • Flislagt baderom med vegghengt toalett og komfortvarme i gulv
 • Utgang til balkong/terrasse fra stue med flott utsikt over elva
 • De fleste leilighetene blir gjennomgående med to balkonger

Tilpass boligen til din smak og stil 

Når du kjøper bolig av oss får du en rekke muligheter for å tilpasse boligen til din smak og din stil. Skap ditt perfekte kjøkken eller baderom ved å velge mellom de tre ulike uttrykkene vi har satt sammen. Du kan velge ett av dem, eller skape din egen stil gjennom å blande de tre alternativene, helt kostnadsfritt. I innredningsguiden finner du alle tilgjengelige valg for Elveparken Brygge bygg 9.

Stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer

Det moderne kjøkkenet er like mye en sosial møteplass som en praktisk spiseplass, og innredningen gjenspeiler dette. God kvalitet i kombinasjon med et lekkert, tidløst design og optimal utnyttelse av arealet er det lagt vekt på i utformingen av ditt nye kjøkken. 

Kjøkkenet som leveres i Elveparken Brygge er fra Marbodal. Kjøkkenet leveres komplett med blandebatteri, benkeplate, veggflis mellom benk og overskap og energieffektive, integrerte hvitevarer. 

Flislagt baderom med komfortvarme i gulv

Baderommet er der dagen starter og avsluttes. Rommets praktiske løsning er derfor planlagt både for travle hverdager og for langsomme stunder for pleie av kropp og sjel.

Baderommet leveres med lyst servantskap med smart oppbevaring. Her får du store, hvite, matte veggfliser, og gulvfliser i fin gråtone. Komfortvarme i gulv, gjør det lunt og godt å oppholde seg på badet. Vegghengt toalett og dusjhjørne med vegger som kan slås inn, er både plassbesparende og gir enkelt renhold. 

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Lyse og fine soverom

Leilighetene får lyse og fine soverom. På hovedsoverom leveres det praktisk garderobe med skyvedører.  

ALT HAR SIN PLASS

Leilighetene leveres med effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. I boden kan du oppbevare ting du ikke bruker til daglig. I skyvedørsgarderoben på hovedsoverommet utnyttes plassen fra gulv til tak. Innredning (hylle og stang) som kan bygges på - enten som tilvalg eller i ettertid.

Ditt hjem - ditt valg

Etter byggestart inviterer vi deg til et innredningsmøte hvor vi presenterer vårt innredningsprogram,  JM Original.  I tillegg vil du få anledning til å gjøre en rekke tilvalg, slik at du kan tilpasse boligen etter smak og behov. I Innredningsguiden finner du en presentasjon av JM Original, samt hvilke tilvalgsmuligheter som finnes for Elveparken Brygge bygg 9.

Gå til innredningsguide

Visningsleiligheten er en gjennomgående lys endeleilighet på 94 kvm. Leiligheten har totalt to balkonger, den største av dem med en fantastisk utsikt over Porsgrunnselven. Leiligheten har god planløsning med 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og en mindre stue/ TV-krok med utgang til solrik, vestvendt balkong.

Vi arrangerer jevnlige fellesvisninger, men dersom det ikke er satt opp et tidspunkt, er du velkommen til å ta kontakt med salgsleder.

– At jeg som er profesjonell byggmester plutselig er kunde, er nytt og spennende. Jeg har mer enn 45 års fartstid i bransjen og er bestemt på hva jeg vil ha og hvordan jeg vil ha det. Med JM har jeg fått det akkurat slik jeg ønsker, sier Liane.

Vet hvordan han vil ha det

Da han kontaktet Kari Anne Kleiv, salgsleder for JM i Telemark, i forkant av kjøpet av den første leiligheten hadde han med seg en lang liste med ønsker og endringsforslag. Liane vet nemlig hvordan han vil ha det.

              – Ja, du kom godt forberedt, minnes Kleiv.

– Og jeg fikk det akkurat slik jeg ønsket. Senking av taket for å få plass til spotter. Annen type innerdører. Romslig kjøkkenøy og en vegg som måtte vekk for å gi enda mer romfølelse. To garasjeplasser. Båtplass. Listen er lang. Men det beste av alt; dere var alltid kjappe med å svare på små og store spørsmål. Etter mange år i bransjen vet jeg hva jeg vil ha og hva jeg betaler for. I byggeprosesser er det mange historier om folk som blir kasteball mellom utbygger og ulike faggrupper. Men ikke hos JM. Hver gang jeg stiller et spørsmål eller lurer på noe, får jeg gode, faglige svar. Oppfølgingen har vært upåklagelig, skryter han.

Båtplass rett på nedsiden

Lyset flommer inn gjennom de store vinduene i stua og over hjørnesofaen der Liane og Kleiv sitter og forteller om samarbeidet og byggeprosessen. Herfra ser Liane rett ned på Porsgrunnselva som renner forbi. Om noen måneder lar han seg kanskje friste av en morgendukkert før han tar heisen ned til garasjeanlegget i underetasjen for å kjøre på jobb. Eller så nøyer han seg kanskje med en kaffekopp og dagens første solgløtt på den østvendte verandaen i motsatt ende av leiligheten. Og skulle han ha lyst til å ta føttene fatt, er det ikke mer enn et kvarter inn til byen.

Byggmester Liane har stort sett bodd i hus han selv har bygget, men etter at han solgte eneboligen til fordel for Elveparken Brygge, har han ikke sett seg tilbake.

              – Jeg flyttet inn i november 2016 og storkoser meg her. Det er fredelig og stille, ingen gjennomgangstrafikk, og rett på nedsiden av leiligheten har jeg båtplass. Om sommeren er det bare å rusle ned til brygga og dra på tur, sier han og åpner døra til verandaen som vender ut mot elva. I dag biter kuldegradene i kinnene, og nysnøen ligger hvit og fin over bryggene på nedsiden. Likevel er det lett å forestille seg idyllen når elva klukker forbi og sommerdagen lokker.

Kjøpte enda en leilighet

Han hadde knapt rukket å bo seg inn før han oppdaget noe enda bedre. Neste byggetrinn av Elveparken Brygge var i gang, og Liane fikk ferten av en enda råere leilighet på toppen av det nye bygget. Impulsiv som han er, slo han til.

              – Jeg må si jeg ble overrasket da du ville kjøpe enda en leilighet, du hadde jo akkurat flyttet inn, sier Kleiv.

              – Ja, men det var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, og jeg flytter jo ikke langt, sier han med et smil. Erfaringen med JM og byggeprosessen var dessuten så god, forteller han, at han ikke hadde betenkeligheter med å kjøpe enda en JM-leilighet.  

I juni flytter han inn i penthouse-leiligheten som ligger noen få meter unna. Med en stor takterrasse å boltre seg på går han sommeren lyst i møte.

Elveparken Brygge ligger i et attraktivt område, og nåværende leilighet ble solgt i en fei.

              – De nye eierne er i fyr og flamme, og det skjønner jeg godt. Personlig ville jeg aldri ha kjøpt en ny leilighet gjennom JM hvis det hadde vært mye plunder og heft med denne. Skal jeg si noe galt om JM, må det være at jeg overhodet ikke har noe å klage på, sier han og humrer i skjegget.

 

Om området

Idyllisk langs elven

Elveparken Brygge ligger flott til på Vestsiden i Porsgrunn, helt ned til Porsgrunns elven, med utsikt utover elven og over til Osebakken og Osebro på Østsiden.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer