JM does not take responsibility for the translation
Elveparken Brygge bygg 9
I salg 8 ledige boliger

Porsgrunn / Vestsiden

Elveparken Brygge bygg 9

Nærhet til bryggekanten

Salget er godt i gang! Leilighetene i Elveparken Brygge vil bestå av 14 lyse og lettstelte leiligheter, med flott utsikt over Porsgrunnselva. Elveparken er et nytt boligområde som gir ro og nærhet til det meste.

Tomten er allerede godt etablert med seks bygg, eget bryggeanlegg og lekeplass for de minste. Her får du en fantastisk mulighet til å bo nær byen, men samtidig tilbaketrukket og rolig, med nærhet til elva. 

Leilighetene på Elveparken Brygge er innholdsrike med gjennomtenkte og praktiske planløsninger. Det er lagt vekt på å skape en lettvint og komfortabel tilværelse. De fleste av leilighetene vil være gjennomgående, med balkong på begge sider, som sikrer både formiddags- og ettermiddagssol.

Finn din drømmeleilighet i vår boligvelger

Elveparken ligger kun en rask kjøretur fra Skien, og en enda kortere tur unna Porsgrunn, som kun ligger en svipptur unna. Elveparken Brygge har nærhet til matvarebutikk, treningssenter og restauranter. Aldri mer snømåking, maling av hus eller beising av veranda.

Kort om prosjektet:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Flislagt baderom med vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne
 • Balkong/uteplass
 • Garderobeløsning
 • Heis
 • Garasjeanlegg

Besøk vår visningsleilighet

Vi har en innredet en flott 3-roms visningsleilighet i bygg 4. Her arrangerer vi jevnlige visninger. Besøker du visningsleiligheten får du en følelse av hvordan det er å bo i Elveparken Brygge. Besøk en av våre fellesvisninger eller ta kontakt for privatvisning. Se bilder av visningsleiligheten

Vil du holdes oppdatert? 
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

Situasjonsplan

Boliger - Elveparken Brygge bygg 9

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Se reisetider

  Om boligene

  Lyse leiligheter med flott utsikt over elva. Leilighetene leveres komplett med moderne og stilrent kjøkken, eikparkett på gulv og flislagt baderom. Alt er klart, du trenger bare ta med flyttelasset! 

  Les mer om boligene

  Om boligprosjektet

  Elveparken Brygge bygg 9 har en fin plassering på tomten med utsikt over elva. Tomten er allerede godt opparbeidet med seks bygg, og eget bryggeanlegg. Fellesarealer er pent opparbeidet med gjesteparkering, gressplen, trær, beplantning og lekeplass. 

  Les mer om boligprosjektet

  Fordeler med ny bolig

  Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

   Les mer

  Bydelen Vestsiden

  Bydelen Vestsiden (eller "Vessia" som folk fra området gjerne kaller det) er et populært boligområde med variert bebyggelse både i alder og arkitektur.

  Spaserer du fra Elveparken Brygge, kan du velge veien om Moldhaugen, som er et gammelt og sjarmerende boligområde. Her ligger gamle hus og sjøboder som fine eksempler på 1700- og 1800-tallets byggetradisjoner, i skjønn forening med nyere bebyggelse. Følger du promenaden ved Bybakken og Vestregate, kommer du snart til Porsgrunnsbrua som fører deg over til Porsgrunn sentrum.

  Les mer om "Vessia"

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen