JM does not take responsibility for the translation
I salg 1 ledig bolig

Porsgrunn / Brevik

Brevikåsen

Innholdsrike eneboliger med flott sjøutsikt

Kun 1 bolig igjen! På Åsen i Brevik har vi ferdigstilt 10 lyse og familievennlige eneboliger med flott utsikt over Eidangerfjorden. Turområde, skole og barnehage i umiddelbar nærhet og gangavstand til idylliske Brevik sentrum, med butikker og spisesteder.

Len deg tilbake og nyt en rykende fersk kopp kaffe i morgensolen, mens du sitter og nyter utsikten over havet. Eller ta med familie og venner på skogstur rett utenfor døren til din nye bolig.

Brevikåsen består av totalt 10 boliger fra 116-125 kvm. Alle eneboligene er ferdigstilt. Eneboligene har et moderne formspråk, og felles arkitektonisk uttrykk. Her vil du ha muligheten til å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket, og med fin sjøutsikt.

Kun en bolig igjen!

I Brevikåsen har vi kun igjen en enebolig igjen. Enebolig 01 er en romslig og fin familiebolig på 116 kvm over to plan. Her er det plass til hele familien, med lyse og romslige oppholdsrom og 3 soverom. 

I husets 1. etasje er det en romslig stue med delvis avskjermet kjøkken som gir en fin soneinndeling, samtidig som det gir en hyggelig og sosial atmosfære. Fra kjøkkenet er det utgang til en romslig og solrik terrasse.

I boligens underetasje er det tre soverom og en mindre tv-stue eller lekestue til barna. Totalt har boligen to flislagte og lyse baderom med vegghengt toalett og praktisk dusjhjøre. Separat teknisk rom/vaskerom. Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig bod og utendørs sportsbod.

Kort om bolig 01:

 • 116 kvm
 • Sjøutsikt fra veranda
 • Moderne kjøkken med integrert hvitevarepakke fra Siemens inkludert
 • Lyse oppholdsrom
 • Gjennomgående eikeparkett
 • To baderom, separat vaskerom
 • Carport og sportsbod

Boligen er innflyttingsklar. Se plantegning for bolig 01

Fint sted for barn å vokse opp

På boligfeltet er det opparbeidet en hyggelig lekeplass for barna. Brevik by tilbyr trygge oppvekstvilkår og mange lekekamerater i nærheten. Fra boligfeltet er det kort vei til skole, barnehage og fotball/treningsbane.

Brevik - en sjarmerende by

Brevik er og blir er sjarmerende perle med små butikker og trange smug. I Brevik sentrum, en kort spasertur unna, finner du dagligvare, spisesteder og butikker. Ønsker du et bredere utvalg, ligger Brotorvet kjøpesenter kun 5 minutter unna med bil.  

Ta kontakt med salgsleder Kari Anne Kleiv for visning! E-post: karianne.kleiv@jm.no eller på tlf: 930 07 123.

I nærheten

Se reisetider

  Innholdsrike eneboliger med sjøutsikt

  Brevikåsen består av 10 lyse og lettstelte boliger med flott utsikt over Eidangerfjorden, i umiddelbar nærhet til turområde, skole og barnehage.

   Les mer om boligprosjektet

  Ta med tannbørsten og flytt inn!

  Inkludert i din nye JM bolig er høykvalitetskjøkken fra Marbodal, helfliset bad med varmekabler, vegghengt klosett, dusjhjørne og hvit baderomsinnredning.

   Les mer om boligene

  "Gamle Brevik med utsikt mot sjøen, havn og fjorder og sund kler deg godt" - Brevikssangen

  FINN FLERE DRØMMEBOLIGER I TELEMARK

   Søk her

  De mest fornøyde kundene i Norge 2014-2016

  For tredje år på rad er det JMs kunder som er mest fornøyd med sin nye bolig.

   Les mer om bransjekåringen