JM does not take responsibility for the translation

Telemark / Brevik

Brevikåsen Utsolgt :

 • Kommune: Porsgrunn
 • Område: Brevik
 • Antall rom: 5
 • Areal: 116 - 125 kvm
 • Boligtype: Eneboliger
 • Eieform: Andel
 • Adresse: Roens jorde 38
  3950 Brevik
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar
 • Energiklasse: Gul A
 • Boliger: 10

På Åsen i Brevik har vi ferdigstilt 10 lyse og familievennlige eneboliger med flott utsikt over Eidangerfjorden. Turområde, skole og barnehage i umiddelbar nærhet og gangavstand til idylliske Brevik sentrum, med butikker og spisesteder.

Len deg tilbake og nyt en rykende fersk kopp kaffe i morgensolen, mens du sitter og nyter utsikten over havet. Eller ta med familie og venner på skogstur rett utenfor døren til din nye bolig.

Brevikåsen består av totalt 10 boliger fra 116-125 kvm. Alle eneboligene er ferdigstilt. Eneboligene har et moderne formspråk, og felles arkitektonisk uttrykk. Her vil du ha muligheten til å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket, og med fin sjøutsikt.

Fint sted for barn å vokse opp

På boligfeltet er det opparbeidet en hyggelig lekeplass for barna. Brevik by tilbyr trygge oppvekstvilkår og mange lekekamerater i nærheten. Fra boligfeltet er det kort vei til skole, barnehage og fotball/treningsbane.

Brevik - en sjarmerende by

Brevik er og blir er sjarmerende perle med små butikker og trange smug. I Brevik sentrum, en kort spasertur unna, finner du dagligvare, spisesteder og butikker. Ønsker du et bredere utvalg, ligger Brotorvet kjøpesenter kun 5 minutter unna med bil.  

Denne utsikten kan bli din! Fin utsikt over Eidangerfjorden fra verandaen.
I Brevikåsen kan du våkne opp til sjøutsikt hver dag!
Trivelig bomiljø med grønt tun og turområde i umiddelbar nærhet. Bildet er av hus 1-3.
Koselig spiseplass på kjøkkenet.
Høykvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer er inkludert i boligen.
Hvitevarepakke fra Siemens er inkludert i ditt nye kjøkken. Her er det også satt inn mikrobølgeovn som tilvalg.
Lyse og romslige oppholdsrom, her kan hele familien trives!
Her blir det fint for barn å bo med lekeplass og turområde rett utenfor døren.
Lun og koselig spiseplass med fint utsyn mot veranda.
Boligene får romslig og moderne baderom, gjestetoalett, og separat vaskerom.
Det finnes flere attraktive tilvalg til JM Original - du har mange spennende muligheter innen kjøkkenfronter, håndtak, benkeplater og baderomsinnredning.
Tunet blir grønt og fint når vi planter i vei - blir det hyggelig å bo!
Romslige boliger med store lysflater gir god plass til familien.
Flotte turområder rett utenfor døren.
Brevik er en sjarmerende by med trange smug, koselige spisesteder og yrende båtliv.
Sjøloftet er en populær restaurant i Brevik. Om sommeren åpnes det en hyggelig uterestaurant som tiltrekker seg mange av byens beboere og turister.
Kort vei til båtliv! Sætrebrygga ligger i gangavstand fra Brevikåsen. Her er det mulig å leie båtplass.
Områdekart

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Byen Brevik er en av Norges eldste seilskutebyer og er fra gammelt av kjent for sin hyppige eksport av eksempelvis trelast. Per i dag er byen mest kjent for sin uvurderlige sjarme, og er en av Norges fineste sommerbyer og gjestehavner.

Brevik er og blir en sjarmerende perle med små butikker og trange smug. Du finner flere spisesteder i sentrum. Ønsker du et bredere utvalg og et mer impulsivt shoppingmiljø ligger Brotorvet med sine 85 butikker kun 10 minutters kjøretur unna.

Arkitektens tanker

Len deg tilbake og nyt en rykende fersk kopp kaffe i morgensolen, mens du sitter og nyter utsikten over havet. Du kan ta med familie og venner på skogstur rett utenfor døren til din nye bolig. Nettopp denne harmonien, og tanken om å utnytte terrenget og tomtens typografi, var fremtredende da vår arkitekt Tore Moen fikk i oppdrag å utforme boligprosjektet på Brevikåsen.

 Se plantegninger og priser

Noen få minutter til sjøen

Brevik er og blir en sjarmerende perle med små butikker og trange smug. Du finner flere spisesteder i sentrum. Ønsker du et bredere utvalg og et mer impulsivt shoppingmiljø ligger Brotorvet med sine 85 butikker kun 10 minutters kjøretur unna.

 Les mer om boligene

Inkludert i boligene:

 • Høykvalitetskjøkken fra Marbodal
 • Integrert koketopp, kombiskap og oppvaskmaskin fra Siemens
 • Baderomsinnredning fra Svedberg inkl. toalett og dusjhjørne.
 • Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, slagdørsgarderobe på øvrige.
 • Gjennomgående eikeparkett i alle rom

Moderne kjøkken

Vi vil være med på å skape et attraktivt og fungerende hjem der du kan ha det godt. Våre innredere har derfor satt sammen JM Original; et gjennomarbeidet innredningsprogram der kvalitet, funksjon og estetikk virker sammen.

Her er eikeparketten med den rette følelsen mot dine bare føtter, delikate malte vegger og kjøkkenskuffer som lukkes lydløst! 

DITT NYE BAD

Helfliset bad med varmekabler, hvit baderoms-innredning, vegghengt klosett samt dusj og blandebatteri er klart til du flytter inn. Her er det kun til å ta med tannbørsten!

I tillegg leveres våre bad med praktisk dusjhjørne, hvor dørene kan foldes inn - slik at du kan frigi plass.

Det lille ekstra - personlige tilvalg

Vil du sette ditt helt egne preg på boligene din? Det finnes flere attraktive tilvalg til JM Original - du har mange spennende muligheter innen kjøkkenfronter, håndtak, benkeplater og baderomsinnredning.

Er du tidlig med i prosessen vil det også være mulighet for å endre på planløsningen.

GJENNOMTENKTE OPPBEVARINGSLØSNINGER

I alle JM boliger er det godt med oppbevaringsplass. Fortrinnsvis prøver vi å gjøre plass til skyvedørsgarderober med innredning fra Elfa Lumi. Slagdørsgarderobe blir levert til de andre soverommene i boligen. 

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  BREVIK

  Vil du bo landlig men samtidig sentralt? Frister det å gå ned til sjøen og fiske opp middagene? Finn din nye bolig i Brevikåsen.

   Les mer

  Fornøyde kunder er viktigst

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer