JM does not take responsibility for the translation
/ 11

Oslo / Torshov

Green Park Kommende

Grønn park midt i byen

 • Kommune: Oslo
 • Område: Torshov
 • Pris: kr 3 800 000 - 13 700 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 40 - 128 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Sandakerveien 52
  0477 Oslo
 • Status: Kommende
 • Boliger: 36

Du kan allerede nå forberede deg til salgsstart ved å registrere din interesse for boligprosjektet. Du vil da få tilsendt plantegninger og informasjon i forkant av salgsstart.
Klikk her for å melde interesse for prosjektet

Et medlemskap i vår kundeklubb VIP gir deg også forkjøpsrett og mulighet til å legge inn kjøpetilbud før boligene legges ut for offentlig salg. Vi spanderer det første året ved bruk av kampanjekode: JMGREEN18 - Gyldig til 1. juni 2019. 
Les mer og bli VIP-medlem

Vil du bo i grønne omgivelser med Akerselva som nærmeste nabo? Snart kommer 36 flotte leiligheter for salg, sentralt på Torshov. Meld interesse i dag så holder vi deg oppdatert!

Torshov er et populært område i Oslo som byr på en god miks av urbane kvaliteter med småbyfølelse. Her kan du treffe på naboen på butikken, samtidig som du kun er en kort sykkel- eller trikketur unna Oslo sentrum. Leilighetene i Green Park får en fin beliggenhet på Torshov, tilbaketrukket i Sandakerveien, med Akerselva og den ærverdige Blystadvillaen som nærmeste nabo. 

Her kan du leve et urbant liv - med kort vei til alt. Nyt morgenkaffen på Kaffebrenneriet mens du ser trikken suse forbi, ta deg en matbit på det populære spisestedet Grisen, eller hva med en treningsøkt på Myrens sportssenter? På Torshov har du kultur, restauranter og spesialforretninger - rett utenfor døren. 

I områdene på Sagene og Torshov finner du en rekke store og små parker hvor du kan slappe av, lufte hunden eller ta deg en joggetur. 

KORT OM LEILIGHETENE

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Downlight på bad og entré
 • Flislagt baderom med komfortvarme i gulvet og vegghengt wc
 • Parkettgulv  
 • Balkong 
 • Mulighet for tilvalg
 • Heis
 • Sykkelparkering
 • Svanemerket 

Fordeler med svanemerket bolig

Green Park skal svanemerkes. Dette gjør vi for å skape et bedre liv for deg, men også for de som kommer etter oss. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et hjem med god luftkvalitet, lave energiutslipp, som er godt isolert og som sikrer gode lysforhold inne i leiligheten. Bærekraft handler om å gi våre barn og barnebarn muligheten til å leve et godt liv. Gjennom å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse på en trygg og sunn måte. Ved å velge en svanemerket bolig bidrar du til å oppnå dette målet.

Vil du holdes oppdatert om prosjektet?
Meld interesse her

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Det er mange fordeler med å velge en svanemerket bolig for deg som boligkjøper. I tillegg til at du får en bolig med lave driftskostnader, godt lysinnslipp, god isolasjon og som har bra ventilasjon, så bidrar du til en bærekraftig fremtid. 

LES MER OM SVANEMERKET HER

Spesielle muligheter for vanlige folk

Blir du medlem allerede nå øker du dine sjanser for at nettopp du får kjøpe din drømmebolig på Green Park. Som VIP-kunde får du nemlig forkjøpsrett. Det betyr at du kan legge inn kjøpetilbud før boligene legges ut for offentlig salg. Som medlem får du også eksklusiv tilgang til fakta, plantegninger, priser og tilgang til våre VIP-visninger.

Det lønner seg å melde seg inn tidlig. Dersom det er to VIP-medlemmer legger inn kjøpetilbud på samme bolig er det nemlig ansienniteten som avgjør hvem som får kjøpe. 

TRYKK HER FOR Å BLI VIP-MEDLEM

 

 

 

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Det gode livet på Torshov

  Torshov er et populært område i Oslo som byr på en god miks av urbane kvaliteter med småbyfølelse. Her kan du leve et urbant liv - med kort vei til alt.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer