JM does not take responsibility for the translation
Elvelunden
Utsolgt

Oslo / Nydalen

Elvelunden

Flotte leiligheter ved Akerselva

Elvelunden

Elvelunden stod ferdig høsten 2014 og består av to bygg med til sammen 115 leiligheter i ulike størrelser, alle med fin utsikt mot elva og naturparken. Et perfekt sted for deg som ønsker nærhet til både urørt natur og urbant storbyliv - tett inntil Akerselva!

Boligprosjektet har fått en solrik hage og uteområde, som er blitt en grønn oase midt i storbyen. Leilighetene er arealeffektive og stilrene med hvite vegger og tak, samt eikeparkett på gulvene. 

Elvelunden består av lyse, moderne og arealeffektive leiligheter i ulike størrelser og prisklasser. Alle leilighetene har balkong/terrasse og idyllisk utsikt mot Akerselven og parkområdet.

Fra Elvelunden er det kort vei til både urbant storbyliv og urørt natur - turstien langs Akerselva ligger rett utenfor leilighetene.

Illustrasjon av oversiktsplan

Se reisetider

    Et yrende folkeliv

    Rett overfor Elvelunden finner du Nydalen, som er en egen liten ”by” med sine mange tilbud. Restauranter (f.eks Bølgen & Moi, Mat og Mer), kaffebarer (bl.a. Kaffepikene), treningssenter (S.A.T.S), kjøpesenter (Storosenteret), bakerier (Åpent Bakeri, Moyaei), hotell (Radisson Blu Hotel), høyskole (BI).

    FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

    Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

     Les mer om bransjekåringen