JM does not take responsibility for the translation
/ 3

Oslo / Montebello

Montebello Stasjon Kommende

Fremtidsrettet, grønt og luftig

 • Kommune: Oslo
 • Område: Montebello
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Noreveien 26
  0379 Oslo
 • Status: Kommende

Montebello stasjon (Husebyplatået) er under regulering. For mer informasjon om reguleringssaken og dialogen med nærmiljøet se husebyplataaet.no

I hjertet av Montebello skal vi utvikle et helt nytt boområde. Området vil bestå av nye og moderne leiligheter, grønne og fine utearealer og forretninger. Meld deg som interessent i dag for å holdes løpende oppdatert.

Det tidligere industriområdet ved Montebello Stasjon har i en årrekke ligget brakk. Det ønsker vi å endre på. Vi vil skape et fremtidsrettet og grønt boområde i hjertet av Montebello. Det skal bli et attraktivt område å besøke, også for folk som bor i områdene rundt Montebello Stasjon. Samtidig ønsker vi å ta vare på og videreutvikle det beste av hva Montebello allerede kan by på.

Noe for enhver smak

Enten man vil bo høyt eller lavt, stort eller smått, finnes det alternativer. Området blir barnevennlig og uten gjennomgangstrafikk. Det vil bli lett å manøvrere i og rundt området, og det vil være kort vei til matvarebutikk og andre tilbud.

Grønne uteområder

Beboerne vil få moderne og grønne boområder. I uteområdene kan man leke, stelle i hagen, delta på arrangementer eller sitte i parken og nyte omgivelsene. Både små og store skal få steder å være, og butikker og kafeer vil kunne finne sin plass.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet

Montebello T-banestasjon ligger i umiddelbar nærhet, som gjør at det blir enkelt å komme seg til og fra Oslo sentrum.

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

I ULLERN BYDEL, hvor Statnett tidligere hadde sine kontorer, ligger prosjektet Montebello Stasjon. Dette er et rolig område på vestsiden av byen, med utsikt over Oslofjorden og kort vei til sentrum, arbeidsplasser, og andre tilbud og tjenester.

BOOMRÅDET HAR EN UNIK plassering mellom flere store grøntområder og Marka, i tillegg til at det kommer til å bli utviklet flere grøntarealer i selve boligområdet. T-banen er en kort spasertur unna, og T-baneturen til Majorstuen tar fem minutter.

EKSISTERENDE BEBYGGELSE vil i liten grad bli påvirket av de nye byggene. Snarere tvert imot vil det nye prosjektet bidra til at Montebello blir et bedre sted å bo og at veien til og fra T-banestasjonen blir både enklere og tryggere.

PÅ EIENDOMMEN er det i dag flere historiske bygg. Dette er verneverdige bygg som vi ønsker å bevare og inkludere i det nye prosjektet. Dette vil være med på å gi eiendommen en kulturell verdi, samtidig som man bevarer områdets identitet. Utbyggingen er i tråd med øvrig boligstruktur i området, og kommer hverken til å fremstå tettere eller større i omfang.

VI VIL SKAPE et boområde som bygger fellesskap, med offentlige møteplasser, gater og parker. Med over 50 000 m2 til disposisjon, er det lagt til rette for å kunne lage et variert og spennende sted som knytter nabolagene sammen på Montebello.

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

Bli VIP - kom først i køen

Som VIP-kunde får du forkjøpsrett og er blant de første som får velge bolig før de legges ut for offentlig salg.

Les mer og bli VIP-kunde

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Montebello

  Montebello er et boligstrøk i Ullern bydel i Oslo. Dette er et rolig område på vestsiden av byen, med utsikt over Oslofjorden og kort vei til sentrum, arbeidsplasser, og andre tilbud og tjenester.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer